Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Putin ciudat, daca stau sa ma gandesc ca am cochetat o perioada cu ideea de a-i pune fetei numele Eva Isabela.
Sper sa puna Rxandra poze, sunt niste fete superbe si ea si sora-sa.

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by adra_bell

Draga Ruxandra, am fost colega de banca cu Andreea, era prietena mea buna in liceu.

Printesa
Citeste o poveste
Votati pentru www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ana-Tatu-318.html" target="_blank">Eva-Miffy-Gugulufff
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

ce coincidenta...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Ati ghicit!
Trebuia sa o tundem ca la grasimea ei ii era asa de cald, asa de tare transpira...
acuma ii asa de bine...

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

fetelor, i-am luat lui Lucas un dispozitiv din ala pt mancare, nu stiu cum naiba se numeste, in spaniola e alimentador... pusese Ellis parca un link cu el alaltaieri (apropos, cat costa in Romania?) ii pun in el diverse fructe, dar el in loc sa suga din punguta aia cu gaurele musca din inelul de plastic... asa ca se pare ca l-am luat degeaba...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu pusesem, in Ro se numeste baby safe feeder, e mai scump decat afara, parca 45 de lei am dat pe el, si pe site-uri straine am vazut cu 10 dolari. A mea papa din el, dar se face ca un purcel si mai si picteaza ce este in jurul ei

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

quote:

Putin ciudat, daca stau sa ma gandesc ca am cochetat o perioada cu ideea de a-i pune fetei numele Eva Isabela.
Sper sa puna Rxandra poze, sunt niste fete superbe si ea si sora-sa.
quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:

Draga Ruxandra, am fost colega de banca cu Andreea, era prietena mea buna in liceu.

Printesa
Citeste o poveste
Votati pentru www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ana-Tatu-318.html" target="_blank">Eva-Miffy-Gugulufff

ce coincidenta...

Printesa
Citeste o poveste

da? ce ciudat... imi plac misterele si coincidentele de felul asta... sa speram ca pune, sa le vedem si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Am un unchi care ne spunea cand eram mici: "Daca esti rea te tund la zero!" Ne-am intalnit ieri cu el si m-a intrebat: "O fo' rea?"
Mai avea el una: "Daca esti rea iti rup o mana si te bat cu ea!"
Cam sadic, asa.
Acuma va las ca plecam.
Dar sa nu credeti ca scapati asa de usor! La multi ani sarbatoritilor de azi!Maria Alexandra de ancadragoman, Catalin de lixa si Luca Alexandrudebebika!

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

jasmine - am vazut si pe-aici dispozitivul ala de papica ... costa vreo €17. Baiat inteligent Lucas, ce credeai ca il pacalesti tu? Ne pacalesc ei cum vor !!!

Mergi la inceput

quote:

Eu pusesem, in Ro se numeste baby safe feeder, e mai scump decat afara, parca 45 de lei am dat pe el, si pe site-uri straine am vazut cu 10 dolari. A mea papa din el, dar se face ca un purcel si mai si picteaza ce este in jurul ei

Printesa
Citeste o poveste

Adra, asa, nu eram sigura daca ellis sau tu... m-a costat 13,50 euro... as fi multumita daca ar manca din el, chiar daca s-ar face ca purcelul... ca si asa toate mesele lui se soldeaza cu murdarie, ca da pe-afara, baga mana in farfurie sau in lingurita... scaunul de masa e plin de mancare uscata, noroc ca i se scoate panza si se poate spala... in fine, pt mine astea ar fi doar inconveniente usor de depasit... numai ca e un chin sa-i dau sa manance...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by logam

Am un unchi care ne spunea cand eram mici: "Daca esti rea te tund la zero!" Ne-am intalnit ieri cu el si m-a intrebat: "O fo' rea?"
Mai avea el una: "Daca esti rea iti rup o mana si te bat cu ea!"
Cam sadic, asa.
Acuma va las ca plecam.
Dar sa nu credeti ca scapati asa de usor! La multi ani sarbatoritilor de azi!Maria Alexandra de ancadragoman, Catalin de lixa si Luca Alexandrudebebika!

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

e tare frumoasa sorinuta asa... hai, distractie placuta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

jasmine - am vazut si pe-aici dispozitivul ala de papica ... costa vreo €17. Baiat inteligent Lucas, ce credeai ca il pacalesti tu? Ne pacalesc ei cum vor !!!

Petronela si Nasturica

petro, poti s-o mai spui... ca doar ei sunt sefii, nu noi...

Mergi la inceput