Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Ramo eu ii dau branza cumparata si pp ca asta facuta din lapte de vaca nu are ce rau sa ii faca.
Am primit CD-urile dar nu am apucat s ale vad.
Mersi
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by Vasari
Cine are solutii pentru situatia noastra: Maria merge numai in picioare in carut.
Daca ii pun centurile se zbate si plange, asa ca ori o iau in brate, ori o las cum vrea ea. Cand merge in picioare se uita toata lumea la noi pe strada si nu numai ca zambesc, rad in hohote. Parca mergem cu circul dupa noi! Ce sa mai incerc? Am tolba cu jucarii dupa mine si ii pasez la intervale scurte una noua. Dar nu ne tine asa de mult... A, si cateodata de plictiseste de surfing (ba cu fata, ba cu spatele la directia de mers- se tine de lateralele carutului sau de partea de sus) si ba sta pe burtica si se uita pe fereastra din spate, ba sta in fundulet cu spatele la directia de mers. NU doarme la plimbare.Asta se intampla de vreo 2 saptamani... Efectiv suntem atractia tuturor. :((
Si eu, ca si Adra, cred ca e doar o etapa. Mie mi se pare totusi aiurea pentru ca e riscant sa te bazezi numai pe manutele ei..poate isi da drumul si cade...Nu ai cum sa o ancorezi, totusi?
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
probabil ca depinde si de carucior. la noi chiar nu e nici un risc.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
![](vampa.gif)
![](copilas.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Ank83
pentru fetele care au la activ cazaturi urate din pat... Noi dormim de 3 zile doar pe jos.....ca acum trei zile a picat raul din pat
S-a intamplat si la noi o data... saptamana trecuta cand eram la o pensiune pe Transfagarasan (cred ca suntem nebuni ca am mers cu beeb asa mic p'acolo
![](alcool.gif)
El nu s-a rostogolit niciodata de la dreapta spre stanga mai mult de o tura (ci numai invers, la nesfarsit). Si m-am bazat pe asta cand l-am lasat (cat sa ma spal pe maini) in mijlocul patului, cu toate pernele langa el. Nici nu trec 10 secunde si urla: se rostogolise in sensul in care nu se mai intorsese pana acum, si cumlea: mai sarise si pernele
![](bang.gif)
A plans o juma' de minut, l-am cautat nu avea nici un cucui, probabil cazuse pe o parte. Mi-a fost invatare de minte, nu-l mai las nici macar o secunda in pat, mai bine direct pe jos, pun o patura-doua...
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
Buna dimineata!!!
Bianca nu l-am mai culcat pe raul i patut ca toata noapte se invarte si se trezeste ca nu are loc de "viraje"
Si noi papam legume congelate.Nu are nimic..legumele prin fierbere isi pierd vit nu prin congelare
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
Ank83 spune:
Ramo stai linistita ...si noi plecam cam peste o sapt intr-un tur al tarii cu bebe dupa noi si eu gravida ...mergem Hateg.... Constanta.. Botosani.. Vatra Dornei...Bistrita.... Timisoara...
.Apropo bine ca nu ati prins bulgarele imens desprins in Transfagarasan
..
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Ramo stai linistita ...si noi plecam cam peste o sapt intr-un tur al tarii cu bebe dupa noi si eu gravida...mergem Hateg.... Constanta.. Botosani.. Vatra Dornei...Bistrita.... Timisoara...
.Apropo bine ca nu ati prins bulgarele imens desprins in Transfagarasan
..
Aaaa, chiar ca m-am linistit vazand ce tur faceti voi! Vreau si eu sa revad Bistritaaaa
Noi am fost week trecut pe Transfagarasan, am prins vreme buna; aseara am vazut la stiri faza cu bulgarele cazut pe strada.
Anca, cu placere! Sunt convinsa ca o sa-ti placa!
Pai atunci o sa-i dau braza calcica facuta de mine.
Aaaa si sa va mai intreb ceva: o pot combina cu orice fruct? (visine, para, mar... babana?)
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
rxandra spune:
Buna tutror
ADRABELL - noi suntem din giurgiu dar stam in bucuresti din 1997.
Oricum parintii si socrii mei stau acolo, cu prima ocazie cu care ajungem te voi contacta, poate ne intalnim.
Eu am facut liceul la Maiorescu, poate ne cunoastem (cel putin din vedere).
LA MULTE LUNITE INAINTE tuturor sarbatoritilor de azi
Ruxandra si Eva (25.11.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor tocmai m-a busit o mare hemoragie si m-am facut varza ...acum il astept pe adrian sa vina cu haina ca nu pot sa plec asa
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Si eu tot Maiorescu, am terminat in '93. Nu pui si tu o poza? Macar in albumul comun, sa o vedem si pe tiza...
quote:
Originally posted by rxandra
Buna tutror
ADRABELL - noi suntem din giurgiu dar stam in bucuresti din 1997.
Oricum parintii si socrii mei stau acolo, cu prima ocazie cu care ajungem te voi contacta, poate ne intalnim.
Eu am facut liceul la Maiorescu, poate ne cunoastem (cel putin din vedere).
LA MULTE LUNITE INAINTE tuturor sarbatoritilor de azi
Ruxandra si Eva (25.11.2007)
Printesa
Citeste o poveste
Votati pentru www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ana-Tatu-318.html" target="_blank">Eva-Miffy-Gugulufff
adra_bell si
![](zana.gif)