Glera prezenta redusa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

adriana si maca se poate lua toata luna sau in primele 14 zile
si eu ma pregatesc de fiv si as vrea sa iau maca pana la punctie, tu cum ai facut? eu iau maca pentru ca am si fsh un pic cam mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

eu iau maca de 3 luni.Am gasit de Daciaplant e de 500mg si iau 2cp x 3/zi(6gr).E o modificare dar nu multumitor si ma gandesc sa cresc doza la 8gr/zi.In plus am si estradiolul mic si influenteaza si asta calitatea glerei.

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

helen, eu atunci cand luam maca imi amintesc ca am luat si dupa ovulatie, dar eu la fiv nu am mai gasit maca de la innovatics si nu m-am mai incurcat cu ce se gasea pe piata sub numele de maca, am luat laptisor de matca. Si asta e bun pentru glera, deoarece stimuleaza productia naturala a organismului de estrogen. Se ia toata luna 3/zi, cel mai bun laptisor de matca e royal jelly de la forever living sau eu am mai luat si fiole de laptisor de matca liofilizat de la apicola (sper ca-mi amintesc bine producatorul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si eu am luat macca si napraznic de la Plafar anul trecut 2 luni zi de zi pana mi-a atras atentia dr gineco sa verific daca nu cumva sunt contraindicate in sarcina. nu am rams insarcinata, dar mi-a reglat cm. nu am mai luat de atunci insa.
oare pre-seed e chiar asa de bun ? am gasit ca se poate comanda si la noi, pe site-ul sanatatesexuala.ro. eu devin cam sceptica cand aud o reclama cum ca un prods e singurul bun la ceva si toate celalalte sunt proaste.
am remarcat si eu ca productia mea de glera e cam ... anemica in ultima vreme. varsta, de

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput