Glera prezenta redusa

Glera prezenta redusa | Autor: pysypisi

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,am fost la iasi pt monitorizare,dr. mi-a spus ca totul este bine ca sambata pot,singura problema ar fi ca am glera redusa dar mi-a spus ca pana sambata are timp sa se mai adune.Voi ce ziceti v-ati confruntat cu asa ceva?Astept raspunsurile voastre,va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koral2003 spune:

Fetelor, cine stie ceva naturiste pentru glera?
Caut de ceva vreme dar desi am gasit un produs pe early-pregnancy-tests.com, nu are efectul scontat daca il foloses pentru mai mult de 2 luni.

Sper sa ma poata ajuta cineva
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele si eu am aceeasi problema.

Pana acum cateva luni glera cervicala era prezenta din abundenta. de altfel asa am si reusit sa raman insarcinata de 2 ori, desi am pierdut ambele sarcini.

De ceva vreme insa nu mai am acea scurgere ca un albus de ou si bineinteles ca nu mai reusesc sa raman insarcinata. Am facut monitorizari, ovulez, insa se pare ca si eu as avea nevoie de un tratament naturist pt glera.

Eu am auzitde sucul de grefe si de un sirop de tuse Robitussin insa imi este frica sa iau sirop de tuse...Eu stiu ca nu prea e bine sa ramai insarcinata luand tratament...

Ma rog eu o sa incerc cu sucul de grefe.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

jasmine ai mai facut monitorizari de cand nu mai ai glera? eu stiam ca glera este data de estrogen, la fel si cresterea foliculilor. de aceea ma intrebam cat sunt foliculii tai in ziua presupusa a ovulatiei daca glera este absenta. nu sunt foarte sigura de acest lucru, este posibil sa amestec informatiile.

Mergi la inceput

Eu am facut monitorizare si am avut ovulatie dar glera pauza.

Nu stiu de ce...

Asta e. Chiar nu m-am mai confruntat cu asa ceva pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema ( uscaciune vaginala, glera lipsa) si m-am documentat temeinic. Glera are rolul de a "hrani" spermatozoizii in drumul lor spre ovul si de a le face si mai usor drumul asta si cum spermatozoizii sotului nu sunt de cea mai buna calitate a trebuit sa fac investigatii amanuntite.....
Robitussin se foloseste doar daca aveti glera dar este foarte densa si atunci siropul asta o subtiaza putin.
Puteti sa mai luati capsule de Evening Primrose Oil care stimuleaza productia glerei dar se ia numai in anumite zile ale ciclului .... nu stiu exact......
Eu folosesc un produs pe care l-am comandat de pe amazon si se numeste Pre seed - e un lubrifiant special pentru femeiile car vor sa ramana insarcinate pentru ca imita glera. Se foloseste ca un lubrifiant normal doar ca faciliteaza conceptia.

NU folositi lubrifiante normale din comert pentru ca am inteles ca ele pot chiar sa si omoare spermatozoizii sau in cel mai bun caz ii imobilizeaza..........
Puteti sa mai folositi si ulei de masline sau albus de ou dar e riscant ca va puteti procopsi cu o infectie de toata frumusetea.......

Mergi la inceput

Draga dalailana tu ai reusit sa ramai insarcinata folosind acest lubrifiant?

Eu am incercat sa mai beau si suc de grefe insa nu vad inca niciun rezultat...

Mergi la inceput

Ca sa nu mai zic ca eu am umiditate in vagin insa mucusul nu mai e cel pe care il aveam inainte, adica exact ca albusul de ou. Acum e doar umed si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

am ramas insarcinata dar am pierdut copilul si acum incerc din nou cu pre seed A fost mai dificil ca l-am comandat pe Amazon si am platit taxe de livrare etc . Vezi ca au un site special unde poti sa citesti studii despre mucusul cervical, lubrifiantii obisnuiti pre seed si legatura cu conceptia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

oare a mai folosit cineva pre seed? Eu nu am probleme cu lubrifierea insa sotul da (sotul are o problema si cu gradul de excitatie, adica trebuie bagat ceva in seama pana sa facem treaba pentru ca efectiv nu se ridica - sau se ridica si cand sa intre moare... ). trebuie sa recunosc ca luna trecuta am incercat si cu albus de ou, insa eu am niste dureri de burta si sper sa nu facut vreo infectie, ceva. La ecografie nu se vede nimic. Deci este bun de ceva acest pre seed?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

e bun pre-seed dar este greu de procurat, noi am cumparat din Germania. e conceput astfel incat spermatozoizii sa traiasca mai mult decat daca ar intra in contact cu aciditatea vaginala.
insa revenind la subiect, pentru glera cele mai bune rezultate le puteti avea cu maca, ajuta si la ovulatie. cea mai buna maca pe care am incercat-o a fost maca de la innovatics dar intr-o vreme nu se mai imnporta/fabrica. Daca ati gasi ar fi nemaipomenita.

Mergi la inceput