Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
stancutza spune:
Apropo de carnita in supa: noua pediatra ne-a spus sa fie piept de pui, sau carne de vita. 30 grame pe zi, fiarta separat de legume, dar mixate impreuna. Se poate da dupa 6 luni.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
zeririlouiza spune:
ginnette mersi mult de aprecieri sa stii ca a fost incantata de apa si fascinata, si am hotarat sa ma risc cu ea la mare ca avea mai mult de 5 luni altfel nu ma duceam ca erau parinti cu bebelusi care nu cred ca depaseau 1 jumate ala se numeste chin mai ales pentru bebe, si noi am fost ca e aerul bun la mare pentru copii
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
irlandeza spune:
Virgo, ai vreo adresa de site pt.scaunele ?
Ramonab, piept de pui i-am dat amestecat cu legume. E f. bun.
Lala20, vad ca ai "un soricel de biblioteca"
,e avida dupa informatii
asa face si Patti, cu orice hartie.
Monicaa, paseaza reteta pt. Tiramisu, ca noi suntem devoratori de asa ceva, dar di pacate (sau fericire?) eu o cumpar prjiturica.
Ancadragoman, ce mai faci draga? Gata, ai inceput serviciul ? Pai....spor la treaba atunci.
Stancutza, nu fi sparici, noi ne-am gandit la tine, chiar daca nu am intrebat.
Succes cu bona, sper sa se inteleaga bine cu Sofia.
Louiza, vai ce grsunica dodoloasa, si cum rontaie ea morcovelul, o dulceata.Si ce bine-i sta cu baticut, s-o mananci nu alta. Of, ce va invidiez ca ati fost la mare, la soare...........aici ploua.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ginnette spune:
Subscriu la ce-a spus Stancutza , referitor la carnitza in supa; aceleasi "instructiuni" le-am urmat si eu si a mers brici!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
ginnette spune:
Louiza, stiu ca e bun aerul de mare, dar mie mi-a fost teama -mai ales ca planeaza asupra nostra infectia urinara
- da' la anu' sigur o duc, doar va avea 1 an jumate.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
monicaa spune:
Ce de clopotei frumosi si dulci!!! Imi plac la nebunie si ma tot uit la poze. Nu va suparati ca nu dau nume..inca nu v-am invatat si mi-e teama sa nu va incurc ca de ..neuronul plecat la plimbare in timpul sarcinii inca nu s-a intors inca. Sper sa reapara pana incep serviciul.
Apropo de serviciu..eu am luat decizia sa stau numai un an acasa desi aici ai dreptul la trei din 3 motive cu prioritati egale: financiar, ptr ca imi place la nebunie ce fac si sincer imi lipseste deja si desi suna poate ciudat ptr Clara. Societatea germana, modelul ei si oamenii tind enorm spre o viata sociala inexistenta mai ales pentru copii mici. Daca nu ai prieteni romani cu copii mici poti sa-ti iei adio. Copii nemti se intalnesc cu programare prealabila de preferat cu luni inainte iar locul de joaca e mai mult pustiu. Asa stiu ca merge la gradinita, se joaca toata ziua cu prichindei ca ea si e bine ingrijita. Am gasit o gradi particulara, costa enorm dar se merita: 3 supraveghetoare la 8 copii, din care una e asistenta medicala si alta ortopeda, gradina mare cu loc de joaca, nisip etc..ce sa mai..arata super de super. Ne lipseste insa planul B si aici ne vom baza pe vre-o bona ceva (suntem inca in cautare), ca eu mai plec in deplasare si tati vrea sa schimbe si el job-ul asa ca sigur vom avea nevoie.
Sunt convinsa ca va fi super greu la inceput dar efectiv sunt convinsa ca asa e cel mai bine si ptr mine si ptr Clara.
Stancutza pun imediat reteta unde mi-ai indicat.
Ceska am citit ca iti faci griji ptr drumul cu masina. Nasii Clarei au fost plecati acum o luna in tara cu 2 copii mititei si usor nu a fost dar nici groaznic. Cei mici au dormit cam tot drumul. Ce pot sa iti spun e ca ei s-au decis sa pastreze programul de somn pentru noapte asa ca au plecat dis-de dimineata iar seara au facut pauza si au dormit si ei.
Noi ne-am hotarat pana la urma pentru avion si asta numai ptr ca trebuie sa strabatem toata tara pana in Bucuresti iar per total sunt 2000km. Si noi vom merge in septembrie asa ca sper sa scapam de caldurile cele mari.
Am vazut ca s-a abordat tema cu sunculitzele si kg in plus. Pentru mine e un subiect tare sensibil ca am fost mare si inainte de sarcina si mi-a fost groaza de vre-un diabet sau probleme cu tensiunea. Dar dupa ce am nascut am luat o decizie de viata ca sa spun asa.
Clarei vreau sa-i dau sansa unui start corect din pct de vedere al alimentatiei dar asta nu se poate decat daca schimbam si noi complet stilul. Ca acum merge sa ii dau apa si nu suc, dar cand va creste si nu vreau sa-i dau Cola dar eu beau, va fi cam complicat.
Asa ca m-am decis sa mancam trei mese pe zi, sa stau la masa cu tati cand mancam si nu in picioare la bucatarie cu un ochi in laptop si sa nu mai mancam pe fuga. Va fi mai greu cand voi incepe serviciul dar trebuie!
De slabit voi slabi iar incet incet, important e sa pastram un ritm normal si nu sa facem totul pe fuga. Caci la mine asta e dusmanul: fuga si stresul si ciugulitul cand se poate.
Si ca tot spuneam de mancare…ma apuc sa scriu reteta.
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
zeririlouiza spune:
ginnette sper sa-i treaca cat mai repede sanatate multa, si la anu va fi bine, de alergat dupa iei pe plaja ![]()
Irlandeza mersi mult de aprecieri
FETELOR AM UITAT SA VA SPUN OF CE TUTA SI BLONDA SUNT EU ACUM, DACA MERGETI LA MARE SAU ORIUNDE EXISTA TANTARI DATI COPII CU CEVA CA A MEA SI COPILU PRIETEI MELE DE 1 AN JUMATE AU FACUT INFECTIE DE LA CIUPITURI DE TANTARI NENOROCITI
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
virgo spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Virgo, ai vreo adresa de site pt.scaunele ?
Care scaunele ? Bumbo sau ala de la Ikea ? Bumbo e pe www.bumbo.com iar Ikea e pe www.ikea.com , dar nu apare pe siteul romanesc . Se cheama Antilop .
Mami de Matei Cazimir
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Am pus si eu poze de botez, de 5-6 luni si de la mare
poze Yasmin Elena![]()
uite cat am crescut
Eu numar zilele, mai vem 10
Super frumoasa fatuca ta, o dulceata !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irlandeza spune:
Virgo, pe Ikea nu gasesc, iar pe Bumbo nu vad asa ieftine.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008