Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

L-am votat si pe Robert.Multa bafta!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Saltare!!!
AMR o zi pina la marea placare!!!! Si bagajul nu l-am inceput inca! Si mai am de mers si la magazin dupa ultimele cumparaturi!!!

Stancutza si celelalte fete, legat de carnita pt copii, cea mai indicata este carne de GAINA sau de VITA (nu de pui sau vitel). Din pacate, nu prea ai de unde lua asa ceva…

Louisa, am vazut pozicile cu Yasmin, ieri, da n-am mai apucat sa-ti zic. frumusetea mica.

Monicaa, te inteleg perfect legat de mersul la serviciu mai repede. Si eu voi merge dupa maxima un an…din aceleasi motive. Va fi greu, insa ne vom descurca…uite cite zuzici au inceput deja serviciul…vom lua exemplu de la ele.

Dana, am vazut pozele cu Vanessa din vacanta! Ce bine s-a distrat! Si ce marisoara e…eu n-am vazut poze cu ea de multa vreme. Mi se pare ca s-a inaltat tare de tot. ai o adevarata domnisoara!

Elena, nici al meu nu mai papa lapte de la 7 dimineata la 14. la masa de la 11 doar fructe ii dau pt ca maninca destul de multe. Iar la 14, bea numai 60 ml lapte. Urmatoarea masa e la 18 - lapte.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput