Omnia Turism o firma de incompetenti
Omnia Turism o firma de incompetenti
Am fost in Franta la Paris in perioada 22-29 iunie 2008.
7 adulti si 8 copii.
Am fost plimbati prin Paris 4 ore ca sa ajungem la hotel cat mai tarziu.
La orele 14.00 in camere inca nu era terminata curatenia.
Am primit camere pe aproape toate etajele de la 1 la 8 astfel copii erau separati de adulti
Am avut cazare 3* fara aer conditionat.
Ghidul irascibil,arogant,nesimtit fara pic de etica profesionala.
Luni Turnul Eiffel-ghida spune<aici este turnul va luati bilete ,vizitati si va descurcati singuri pana la hotel> si a disparut.
Marti Versailles pręt incasat de ghid= 15 euro copil 28 euro adult, pręt oficial bilet copil
0 euro,13 euro adult + costuri de transport aproximativ 4,3 euro de persoana un beneficiu de peste 10 euro la fiecare persoana pentru agentie bani neimpozabili (fara chitanta).
Ce-am primit in schimb; ghidul spune<am pierdut biletul nu mai pot intra va astept la iesire din palat>
Miercuri Muzeul Louvre –trebuie sa ne ascundem,sa nu aratam ca un grup,sa nu punem intrebari prea multe deoarece ghida nu este autorizata.
Catredala Notre Damme -ghida zice<aici este catedrala,acum se descurca fiecare singur>catre mine<cum nu vreti sa-i luati si pe ceilalti pana la hotel?>si au revoir ghida.
Celelalte zile-putem sa beneficiem de ghid doar pe valea Loarei probabil acolo ii iese malaiul,de Disnayland nici vorba chiar daca un grup majoritar dorea acest lucru.
Ziua plecarii-desteptarea orele 04.30
-mic dejun orele 05.45
-parasire hotel 06.30(benefic pentru hotel)
-sosire aeroport 08.00(plecare avion anuntata 10.00)
-09.30 Blue Air anunt amanare zbor pentru orele 12.15
-orele10-11 anunt Blue Air amanare zbor 17.15
-sosire Bucuresti 21.15 obositi,nedormiti si mai aveam 500km pana acasa de condus.
Concluzie Parisul este un oras minunat ai ce vizita dar atentie la tur-operatorul care va ofera serviciile de cazare,transport si ghid (toate deplasarile le-am facut cu metroul si in rest <talpa>)
Raspunsuri
gabriela 1969 spune:
angel13, ai perfecta dreptate.Am tresarit cand am vazut titlul pentru ca mi-ai redesteptat niste amintiri nu tocmai placute.
Am fost cu ei in 2003 in Turcia si in 2004 in Italia.
Au fost multe nereguli in ceea ce-i priveste incepand cu ghidul(in Turcia mi-a oferit in autocar 2 locuri in al doilea rand si unul in ultimul cu toate ca eu rezervasem 3 locuri o data.Asta ar fi insemnat sa stau ori eu cu copilul in fata si sotul in spate sau noi doi in fata si copilul aruncat pe ultimul rand ceea ce era un non sens.S-a intamplat asta pentru ca unul din soferii turci si-a luat fata cu el si evident ca si-a asezat-o prima,ghida trebuia sa stea si ea tot prima si atunci totul s-a modificat.Am facut scandal si ea a stat tot drumul jos pe podeaua autocarului,langa sofer),soferii(nesimtiti),hotelul(in Italia baia era de fapt o cusca de 1m patrat, cu un veceu si cu un dus exact deasupra WC-ului,chiuveta era in camera si gandacii erau prezenti la loc de cinste),autocarul(in Antalya am mers 2000 de km dus 2000 intors fara aer conditionat, pe o caldura de foc, pe motiv,chipurile,ca e stricat),la intoarcere, in drum spre Istanbul s-au abatut din drum sa vizitam nu mai stiu ce cu toate ca noi am spus ca nu mai vrem sa vizitam nimic cu atat mai mult cu cat nu era in plan ci vrem sa ajungem cat mai repede.S-a ajuns la hotel la miezul noptii si au spus ca ne-au fost ocupate camerele.Am stat obositi si nemancati pana dimineata in hol si intr-un final ne-au cazat in alt hotel cu mult sub cel la care trebuia sa stam si automat, vrand-nevrand, ni s-a mai prelungit sederea cu o zi .Plus multe altele pe care nu mai vreau sa mi le aduc aminte.
Totusi nu inteleg cum nu li s-a infundat pana acum pentru ca ei nu sunt incompetenti ci stiu foarte bine ceea ce fac.