Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Felicitari tuturor noilor mamici, sanatate multa noilor pepenasi!!

BIRI felicitari si frumoasa poveste a nasterii. Usoara si parca ma face sa ma razgandesc pentru data viitoare.....adica sa aleg si eu epidurala....

MADA tin pumnii ca Amira sa vina mai repede!

Noi crestem, ca si tine IRDA, vrem numai in brate din cauza colicilor. Avem 4,190 kg, 55 cm. Suntem un dolofanel. Suferim de cald. Pe fata ii apar bubite rosii......dimineata dispar....pana seara apar din nou. Duminica pe 29.06.2008 am facut botezul. A fost frumos. Destul de emotionant pentru mine cand l-a bagat in apa.....acum suntem crestin si ne bucuram. Cam atat.

D-ne ajuta pentru toate ramase si multa sanatate si liniste pentru noile !!

ALESSIO, comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, am reusit sa citesc din urma. Va multumesc mult de tot pt. galeria facuta si pt. sustinere! Si ma bucur ca fac parte din aceasta odisee, prima pt. mine (la Iulia am intrat direct la scutece, ca nu m-am inscris pe forum in sarcina, desi citeam). Cate o pt. fiecare dintre voi!

Ruxandra, multumesc mult pt. poezie, ai fost mai mult decat draguta!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Diana.....cu fetele e jale mare....daca o apuca pe Antonia "socializare" noaptea e ok pentru Dari ca doarme ziua si pot sa ma ocup de printesa mare ....desi eu sunt zombi.
Daca o apuca ziua...e dezastru...ca o tin doar in brate de ma rupe de spate si de nervi si Dari vrea in brate fix peste sor'sa

Ma oftica hernia asta ombilicala a lui bebe asa ca daca incepe sa chitzaie sunt prezent s-o iau in brate sa nu planga mult...mi-e sa nu se agraveze.....culmea e ca acum vreo saptamana nu era asa de evidenta...oare am facut eu ceva gresit in ingrijirea ei de e mai evidenta acum? Tu ce parere ai?

Mada......nu fii suparici iubita, vine ea bebelina Amira cand o fi pregatita!

Rux imi pare rau ca ti-ai killerit degetul, of of! Sa speram ca o sa-ti treaca repede si n-o sa te mai chinuie!

Irinuca.....bun venit acasa cu Amalia!

Danutza.....felicitari pentru micul crestin! Sa pui si poze sa va vedem!
Noi suntem in pom cu botezul
Ne-am trezit ca nasii de cununie si care au botezat-o si pe Dari nu mai vor sa o boteze si pe Antonia (nu erau obligati, Doamne fereste, dar am ramas surprinsi de decizia lor).....asa ca acum suntem in cautare de nasi....sper sa gasim pe cineva care sa ne boteze si noua printesa.....nu ne grabim!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VICTORIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!am pus toate poezicile pe site. sunt in ordine alfabetica deci se pot gasi usor. avem 27 de pepenasi!!!!!wow! ce ca lumea!
au mai rtamas cele doua poezici pe care le-au facut fetele pentru mine. sunt salvate si ele, dar trebuie sa vad unde le pun. ca nu piot sa imi fac mie folder pana nu nasc. deci...inca mai cercetez problema. pe HOME am facut o introducere si am pus poezici cu dedicatie de la mamicile de mai-iunie. eu zic ca a iesit ok.
DIANA M ma bucur ca si tie ti-a placut. observ ca pana acum nu vrea nimeni sa ma linseze, ceea ce ma incurajeaza.
IRDA a mai trecut de acum.semne de buna purtare, ca sa-i faci!

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele,

Vreau sa va spun, daca nu stiati, ca lumea e mica. Sotul meu e coleg de forum (masini ) cu sotul Ankai. Asa ca m-a anuntat azi ca sotul Ankai a postat ca s-a nascut Stefania (vaz ca nu zise nimic de Erika ), si a pus si o poza. Mi-am permis sa o salvez si sa o adaug la albumul Ankai de pe picasa. Asa ca cine vrea sa vada poza cu primul pepenash de iulie, fetita Ankai o gasiti acolo.
Sper sa nu se supere Anka pe mine.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 7 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Am reusit si eu in sfarsit sa fac poze, le-am pus pe Picasa pentru cine vrea sa se uite.

37+ Miruna AMR 2+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ruxandra, super ca ai pus toate poezioarele! Multumim mult ca ai atata grija sa dedici cate o poezie fiecarei proaspete mamici .

Caprioara, ce tare faza cu sotul tau si sotul Ankai! Si ce scumpa e Erika Stefania!

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vio, ce burtica draguta ai , si tu arati super!

Didi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara iti multumim pt poza cu fetita Ankalaurei.Mie mi se pare ca Erika seamana cu Eliza cand era mica.
Mada imi pare nespus de rau ca ai fost practic degeaba la intalnirea cu moasa.Mi se pare o prostie sa te cheme vineri din nou,niste incompetenti.
Irinuca ce ma bucur ca sunteti acasa si ca bebelusa ta este cumintica.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Violeta mi-a placut si camera lui bb si burtica ta!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput