buna.
sa va prezint si problema mea, poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat. am un adenom hipofizar secretant de prolactina si astfel prolactina nu o pot tine niciodata in frau. nu a mai scazut sub valorile normale de peste 2 ani. iau dostinex cam de jumate de an 1 pastila pe saptamana...si...am ramas insarcinata. acuma am intrerupt dostinexul, am trecut pe bromocriptin (tot ce va povestesc sunt lucruri recomandate de doctori...nu am facut nimic de capul meu.)dar abia il suport. am impresia ca adorm pur si simplu, nu ma mai pot tine pe picioare, nu ma mai pot concentra. problema e ca am facut 2 ecografii, una la vreo 3 saptmanai si nu se vedea nimic, alta la 8 saptamani si se vede doar sacul amniotic gol, fara nici o activitate.
A trecut careva prin asa ceva? ce parere aveti? ce trebuie sa fac? unde sa ma duc? a-ti mai auzit de asa ceva?
o remarca: NORPROLAC exista si in ungaria. am luat si eu o luna, dar medicii de aici nu au auzit de el asa ca mi-au recomandat dostinex. mie mi-a fost foarte rau de la norprolac prima saptamana, dar a fost ok mai tarziu
multumesc tuturor care imi ofera un sfat.