Puiuti de Randunici 2008!! (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by mimonix
Problema stii care e?Ca daca toti ti se impotrivesc si Doamne fereste incepe sa fornaie fata la munte, din cauza ta o sa fie si asta! E raspunderea ta!Bafta sa iei cea mai inteleapta decizie!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Asa este, stiu ca si eu patesc la fel, imi venea inainte soacra-mea(acum NU) si era racita si ii zic sotului sa vezi daca nu o sa fie fornaita, si parca am fost pocita, pe urma bineinteles ca am scos-o afara,..Concluzia: din vina mea a racit

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

E clar, Mimo e in faza depresiva ...de fapt negativista...Uite Kya, cand ma uit la tine ajunge sa-mi para bine ca sunt mai la distanta si de soacra si de ai mei (care nu se baga nici daca ar trebui!). Cat despre randunoi...se pare ca multora li se pare ca stam prea mult de pomana, nu stiu de ce! Barem al meu mai izbucneste cand vine obosit de la 2 joburi, dar al tau acum sta acasa si vede in permanenta ce ai de facut, ar putea sa se abtina. Asta e, intr-adevar, o casa cu un copil foarte mic nu e o casa buna de primit oaspeti, e clar; si daca oaspetii nu pricep asta, pierderea lor!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna fetele, vreo 2 zile nu am avut net asa ca am stat si m-am uitat pe pereti desi am de lucru o gramada. Nu am mare lucru de zis decit ca Diana de cind cu dintii mi-a mincat ficatii, s-a invatat in brate plus ca plinge mereu, azi nu a dormit decit 2 ore. Mai nou seara inainte de culcare avem show, aseara a urlat juma de ora pina s-a culcat, peste noapte s-a frichinit intruna ce mai e deja de vis. Ma dispera ca una doua e pe burta (inclusiv in somn) si incepe sa plinga, cind o intorc pe spate e la loc pe burta si o luam de la capat deja simt ca cedez nervos... Ma intreba cineva ce dinti au iesit (nu am citit tot), cei de jos sper sa luam o pauza pina la cei de sus ca e groaznic.
Voi va certati cu ai ai vostri? Eu cu Lucian am ajuns la "performanta" de a face acest lucru zilnic, in ritmul asta nu stiu unde ajungem... ca sa nu mai zic de sex ca nu-mi mai tb deloc.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput