Puiuti de Randunici 2008!! (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

E clar, bebelusii de randuici sunt frichiniti... nici noi nu facem exceptie...

Naty, dar tie nu ti se pare ok 800g pe luna? Ca mie,sincer, mi se pare super, la varsta asta a Iuliei! Bine, nu sunt pediatru... a luat si mai mult?

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pucca, dar am uitat, tu ce lapte ii dai?
Sovi, io iti zic de scrumbie, dar sa stii ca io nu tin Monti (la un diabet sub insulina ar fi un regim dezastruos, dar asta e alta poveste; eu nu am alta sansa a slabitului decat exercitiul fizic, diete nu pot tine; ma rog, as putea reduce din grasimi dar mi-ar fi foame tot timpul, atata timp cat n-am voie la paine, cereale, miere, inghetata, bere si tot ce mai ziceti voi pe aici). Asa, deci scrumbia a luat-o randunoiul de undeva, n-as putea spune de unde dar cred ca i-a dat-o cineva care a fost la Dunare. Am pus-o in tava la cuptor cu un sos facut dintr-un strop de ulei, bulion si vin rosu plus multe condimente; cateva minute acoperita cu folie ca sa se patrunda, apoi descoperita. Pute rau la gatit, da, dar cand mi-a venit omu' acasa infometat ce bine i-a "putzit"! Si am mancat la greu, caci era tare buna, pana am obosit sa scoatem atatea oase-marele pacat al scrumbiei, altfel un peste super-delicios. Am mai facut si pe gratar, asta e "specialitatea" randunoiului dar are talentul de a face asemenea fum in casa, cu tot cu hota, ca mi se apleaca inainte de a manca. A fost mai buna asa.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty, eu ii dau Nan. Asa iau din din maternitate, si cum a mers foarte bine pana acum cu el, pediatra a zis sa nu-l schimb. Sa vedem ce zice marti cand ma duc la ea.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Vad ca puii nu mananca, sunt mofturosi.Zic sa intru sa va spun ca problema asta am avut-o si noi intre 3 si 4 luni.Dintr-o data n-a mai vrut sa manance, abia abia adunam 500-700 ml/zi, compusi din mese incomplete si cu lupte de corp.Cred ca va amintiti ce ma mai vaicaream. Dar era vioi si lua in greutate si uite ca i-a revenit si pofta de mancare. Vladut avea 7 kg deja cand a avut episodul asta de moftureala.N-as corela asta cu greutatea si nici cu caldura, as zice ca mai degraba cu varsta.Mie doctorul mi-a zis ca in primele 2 luni mananca din instict de supravietuire, ca disperatii, de cate ori le dai si de multe ori mai mult decat necesar motiv pt care si vomita. Apoi se linistesc si mananca doar cat au nevoie, incep sa inteleaga ca nu vor murii de foame, ca de cate ori caraie primesc papa.Si tind sa cred ca e adevarat ca el acum la 4.5 luni mananca aceeasi cantitate ca la 2 luni.In prima luna a luat 1.6 kg !!! , in a doua si a treia cate un kg , a patra 700 de g si in ultimele 2 sapt doar 100 de g.....desi in ultimele doua saptamani si-a revenit oarecum, nu ma mai lupt cu el si termina tot din bibe chiar daca am ramas pe 150 ml ...cam asta.
Acum despre greutate...eu stiu ca in prima luna se ia max 1 kg si apoi cate 700-500 g.La un an un copil normal are ideal 9 kg.Deci Pucadraga, copilul tau arata super bine si e grasut, nu-ti face griji degeaba. Si chiar si Iulia are exact cat trebuie, mai ales daca ne gandim de unde vine ea saracuta (de la 1kg ....).Daca refuza sau vomita orice, e problema.Daca altceva decat laptele (ceai, suc de fructe, apa) primesc fara probleme eu zic ca e ok.N-au nici afte, nici infectie, nici probleme cu stomacul....
Fetele care stau in zona, ce parere aveti de spectacolul de artificii?Ati fost pe acolo aseara, era aglomerat? Bubu,Ursu, cine mai era din zona?O fi galagie mare? , ca as vrea sa mergem si noi diseara...
Ariel,Sovibravo voua.Eu am sa incep dupa ce ma intorc din vacanta, gata!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, scrumbia ta este aproape monty, daca pune doar putin vin, atunci monti se declara multumit si-i da voie lui sovi sa manance 100 de scrumbii!!!
iar tu poti sa tii cel mai usor monti, pt ca nu ai voie ce nu avem voie nici noi:inghetata, cioco, bere, cartofi, paine, etc.
monti accepta 3-4 felii de paine neagra sau graham (eu nu am mancat niciodata atat!!!), dar dimineata, cu branza de vaci 0.1% sau cu iaurt 0.1%, cu rosii, ardei, castraveti, ceapa (fara ulei) sau cu dulceata fara zahar!

luny si simo, merci de ghidi ghidi in orgoliu, face tare bineee!!!
fiecare are un moment in care e pregatit sa inceapa ceva, s azica "gata, de acum...". eu acum m-am simtit pregatita, cutoate ca ma gandisem sa tin inca din sarcina, ca sa evit dezastrele. doar ca, m-am folosit de situatia mea de gravi si mi-am dat frau liber la toate poftele. acum trag ponoasele, ca pe langa sunci, mi-am facut iar glicemia varza. singurul mod in care mi-o reglasem a fost aceasta dieta, care era teribil de asemanatoare cu modul sanatos de hranire pe care mi-l recomandase dr. de la malaxa, cea care mi-a pus "stampila" de hipoglicemica.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simona, te asteptam cu drag la monti, cand te intorci! parca e mai usor in mai multi:))). chiar, cand te intorci?
inca ceva, stii pana la ce ora au azi la iorga? ca tot trimit omu' sa faca rezervarea la iri travel care e tot acolo...sa-l pun sa se intereseze ce si cum...mai voiam sa va intreb daca omu' si-a schimbat domiciliul de pe bt in buc. trebuie schimbat si pasaportul lui?

hai ca eu fug afara, pana nu ne prinde vapaia. vorbim cand ma intorc.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, nu e lipsit de logica ce spui tu. Cu singura observatie ca prematurii au o curba de crestere distincta de restul-si la greutate, si la lungime, si la perimetrul cranian, etc. Iulia se incadreaza in normal, dar in partea de jos. Si, repet, una e sa-si reduca mesele si apetitul un copil de 7 kg (asta chiar mi se pare normal) si alta un copil de 5 kg. Oricum, iau Aptamilul dar inca nu-l desfac cateva zile, decat daca e dezastru ca de aseara incoace...dar asta totusi ar fi putut fi de la vaccin, ca uite ca la Iulia totusi apar reactii de fiecare data. Ea primeste bine apa, ceaiul Humana si sucul de fructe (pe care azi de curiozitate o sa i-l pun in bibe, sa vedem) dar asta mie imi indica excat faptul ca nu e bolnava dar ca...nu-i place laptele! Aa, Mimo, m-a lovit curiozitatea si i-am dat aseara si 4 lingurite (de-ale mele ) de suc de piersica: NU i-a placut! . N-a scuipat, nu m-a plesnit, nu m-a injurat dar fata ei indica faptul ca astea-i cam erau intentiile . Deci revenim la morcov si mar...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna fetele dragi,

inainte sa ma innebuneasca toata lumea , spuneti-mi si voi: e prea mica Sanziana sa mergem cu ea la munte cateva zile? In puii mei, daca mai stau mult in Bucuresti, o iau razna! Si la 3 luni mi se pare ok sa duc copilul la munte, dar toata lumea imi sare in cap - ca e prea mica, ca o chinui pe drum, ca o sa raceasca de la aerul mai rece de munte, ca o sa-i fie frig, ca ma complic cu ea la hotel ...
In general fac cum ma taie capul si cum simt eu ca e mai bine pentru ea, dar acum au tabarat toti pe mine (mai putin randunoiul)

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, si noi vroiam sa mergem sa vedem artificiile, dar mi-e si mie teama de zgomot, s-a auzit aseara pana aici, adik, Traian, sp. Caritas...as merge diseara, sa vedem ce spun fetele, BUBU, URSULICA, unde sunteti??????????
gata, plecam in parc!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by Kya

Buna fetele dragi,

inainte sa ma innebuneasca toata lumea , spuneti-mi si voi: e prea mica Sanziana sa mergem cu ea la munte cateva zile? In puii mei, daca mai stau mult in Bucuresti, o iau razna! Si la 3 luni mi se pare ok sa duc copilul la munte, dar toata lumea imi sare in cap - ca e prea mica, ca o chinui pe drum, ca o sa raceasca de la aerul mai rece de munte, ca o sa-i fie frig, ca ma complic cu ea la hotel ...
In general fac cum ma taie capul si cum simt eu ca e mai bine pentru ea, dar acum au tabarat toti pe mine (mai putin randunoiul)

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

nici vorba, nu e deloc prea mica!!!!!!! noi mergem la mare weekendul viitor! olgutza a fost in Austria cu bblina si mai mica!! chiar nu-mi fac griji,abia astept sa plec, iar la munte, lka racoare, aer curat e si mai ok decat la mare, o sa-i prinda tare bine fetei tale!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput