Puiuti de Randunici 2008!! (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gata,ne-am adunat si noi pe acasa!obositor !!!copii s-au distrat la maxim,eu am baut caffe frappe,David a fost super incantat si fericit!asta e tot ce conteaza!o sa pun poze ,pe maine ca acum ma duc sa-i fac baita !si Barosanelul si-a mai revenit,acum zambeste,gangureste si DOARME!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gata! baita: checked! bibe: checked! (180 ); somn: acum motaie in carut, ca nu a adormit imediatr dupa baie, ca de obicei...

cred ca am descoperit de ce nu manca cum trebuie: era cald laptele! nu fierbinte, nu va speriati, ci cald ca de obicei, ca nu manca daca se racea...sper sa fi fost asta, ca acum mi-a mancat 180 fara sa protesteze!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam,Naty de info.Cam asa banuiam si eu ca e cu orele diversificarii,deci om vedea.Haha,tot inainte cu Humana,daca-i asa.Ce ciudat;o fi de la caldura!!
Cam asa vad si eu ca e,Luny,cu copchiii astia!!Cred ca niciodata nu va fi usor cu ei,trece o perioada grea si vine alta.Si Teo a devenit pretentioasa,nu mai vrea sa stea singura,cand plec din camera,simte,si incepe scandalul.Dar ea tot nu pune mana pe jucarii,doar le priveste!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cred ca m-am entuziasmat degeaba...dupa baita, Iulia abia-abia a tras din bibe 125 dupa care a varsat zdravan si nici ca a mai vrut ceva! . Am zis ca azi o "iert" ca, hai, e dupa vaccin, o mai iert si in week-end dar am o presimtire ca de luni virez spre Aptamil...pt ca daca continuam asa n-are absolut nici un rost sa astept 2 saptamani.
Sunt destul de mohorata deci...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,s-a smecherit nora-mea!
Naty,offf-iarasi trebuie sa schimbi laptele?Doamne!Sper sa ii mearga Iuliei mai bine cu aptamilul!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Simo, numai cand ma gandesc iar la trecerea treptata la alt lapte, la teama ca nu-l va primi sau tolera, la faptul ca iar raman cu lapte praf pe care am dat atatia bani si l-am mai si comandat de departe...ma , nu alta. Noroc ca alte probleme mari nu avem, cu exceptia capului. Am deschis insa si subiect la "Parintii intreaba"...mai mult pt suport moral...daca mai exista astfel de cazuri, cu atatea schimbari de formula si ce s-a intamplat pana la urma.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

naty si eu am auzit numai lucruri bune de aptamil ,mai ales la prematuri este super.
Of da mai fetelor asa este cu piticii,si mie imi este si mai greu decat era,mai ales ca asta mica se tot intoarce o pun in pat si o gasesc la marginea patului,pana acum am scapat fara nici o cazatura si sper sa nu o ia de acum in colo,nici nu stiu unde sa o pun ,in patut se urca bia la ea ,in leagan daca o pun incepe si o da sor`sa prea tare chiar de o leg ,trebuie sa stau numai cu ochii pe ele ,ma doare si gura ca toata ziua nu fac altceva decat ,ia mana bia ,las-o in pace ,pleaca de langa ea,si tot asa , saptamana viitoare vom pleca la mare cu totii dar pr pt 3-4 zile doar ,si vom amana vaccinul de maine cu o sapt ,]ca sa fiu sigura ca nu va da reactii si sa stricam concediul,dar apoi vreau si la munte cateva zile iar ca numai pot ,m-au terminat astea mici ma storc de energie ,ca un storcator [:D.acum dorm amandoua ,sotul e la serv ,le-am spalat mai devreme si le-am bagat la somn,numai pot ,e extrem de greu cu 2mici.
va pupic si va doresc noapte linistita

http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, nu prea v-am lipsit, asa-i?
Vad ca vorbiti deja despre diversificare, noi acum ne luptam cu colicii, dar ce crize! Nu mai pot, sunt chiauna, timp de 2 zile, fata mea a urlat si nu s-a consolat decat in brate. In seara asta a facut kk eliberator si acum doarme dusa. SI azi-noapte a dormit dar cu frichineli si treziri de 2 ori. Iar azi, a inceput cu plansul de la 10 dimi si s-a linisit abia acum la 9. Nu stiu ce sa-i fac, face kk cam la 2 zile si in rest o chinuie burtica. Nu stiu daca e vorba de constipatie, fiindca scaunul e moale. Pediatra mi-a zis azi sa-i dau Debridat, voi ce ziceti? Vad ca Bonnisanul n-are nici un efect. M-am si speriat, am crezut c-o fi vorba de altceva de urla asa, nu de colici. Se pare ca la noi colicii au inceput mai rau de la 2 luni, caci de vreo saptama e asa, cu kk la 2-3 zile si cu chinuieli. Oricum, eu va doresc succes cu diversificarea.
Vad ca v-ati apucat si de cura de slabire, m-ar tenta si pe mine, dar inca nu am vointa. Oare dieta nu afecteaza alaptarea? Dar sportul?
Cam asa ne-am petrecut ultimile zile, acum o sa fac si o mica scrisorica:

Am vazut pozici frumoase de pui de Maria si botez de Amira (Roxana si multam de preocupare. TI-am promis ca ne plimbam, si eu as vrea, dar nu stiu ce sa ma fac cu fata. Ramane valabil, dar zi-mi unde sa ne intalnim si cand?)
Apropo, se mai fac intalnirile saptamanale? Cand si unde?
Naty, esti supi pe mine? Te-am SMS-uit ieri si bip-uit sa ne vedem, eram in Romniceanu, langa tine, parca a sa ii zice, nu? Sa-ti fie de bine iesirea la munte! Ce mare si frumoasa e Iulia! Succes cu recuperarea si, curaj!
Bubu, sa-mi traiasca ginerele crestinat! Chiar ca barbat bine!
Cleme, LMA cu intarziere pentru aniversarea casatoriei!
Pucca, sa-ti traiasca bebeul crestinat!
Delphin, ce Davidutzu frumos am vazut!
Tuchi, superbe pozeele de la mare, pacat ca nu ti-a priit!
Cristina, felicitari pentru canin si rezultatul la cisto!
Simo, sanatate lui Barosanelu', LMA Davidutzu!

Cam asta e scrisorica mea, v-am citit pe toate, va pup pe toate, fara exceptie, am fugit la nani, ca sunt chiauna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, unde ai gasit scrumbie si cum ai facut-o la cuptor? eu am facut ieri scrumbie, da pana acum am facut-o numai pe gratarul rotund, pe aragaz. e un peste tare bun, da pute rau la gatit! e unu din motivele principale pt care am luat hota! urmatorul motiv e macroul :))
succese cu cu laptele la nora!

Ariel, mi-am tras materialul de pe mail, iti multam. tu chiar ai facut tort dinala pufos? greu de imaginat un blat fara faina.

azi am fost mai disciplinata, da tre sa ies din bucla asta de fulgi ovaz cu lapte de soia dimineata, ca inca putin si mi se lasa! a, mi-am amintit ca am pus niste miere in cereale

maine dimineata -salata legume cu ulei de masline si paine "integrala" -cu ghilimele, ca e din comert, chiar daca e mai aleasa.
Apoi voi gati pleurotzi pane la cuptor din linkul de la tine, f simplu de facut. la gustare intre mese -migdale pe care le pun azi lainmuiat in apa.

am facut si o lista de cumparaturi: fructoza, naut, faina soia, faina de grau integrala, orez basmati, spagheti, linte. Am o usoara apasare cu nautul, sa nu faca bb colici.
Singurul meu mare of: vreau ca, daca tot ma spetesc sa imi coc singura painea, sa o fac din faina proaspat macinata. Si in Ro nu se gasesc mori electrice de bucatarie! tot zic ca comand una din usa, azi i-am facut capul mare la Om sa comande odata moara si juiserul minune care stoarce si clorofila!

Si daca tot am vorbit de paine facuta in casa...
Gudindeeee ne mai iubesti?

Cris, cred ca dieta asta in mod normal n-ar trebui sa afecteze alaptarea, poate doar in cazul ca ne-ar stresa (nu e de neglijat nici asta) eu o iau usor, iar ca sport, deocamdata doar sar pe trambulina si mai biciclesc in aer. a, si urc-cobor cu bb in carut 3 etaje -zilnic :)

cam atat, ma duc sa bag cornu in perna. va pup!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
Bai, eu cred ca v-ati mutat cu forumul in alta parte si nu vreti sa imi ziceti si mie

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput