Puiuti de Randunici 2008!! (48)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Blankar, acum am citit si eu de problema baietelului tau.... Sper sa fie bine, imi pare tare rau!!
Amira, 2 hernii de disc?! Vai de capul tau! Poate nu e cazul de operatie, totusi!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
Roxana, daca e bine Iulia dupa vaccin poate vin in Moghioros; dar daca imi face ca data trecuta, no chance! Tu unde ai dat pipi la analiza? Si de punguta pt recoltat de unde ai facut rost, au la farmacie?
Zoze, super fain blondul si bravo voua pt concediul in Italia!
Am dat suculetul. Mimo...dar cum iti ies mami tie 60 ml in 12 lingurite ?Inseamna ca ai un linguroi imens comparativ cu a mea. Asa se si explica poate de ce ii curge lui Vladut mult din gura. Eu am o lingurita minuscula, azi i-am dat 10 lingurite, am masurat si iesea cam 15-20 ml!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
naty bafta multa la vaccin iuliei! pungutze am luat de la farmacie si pipi i l-am dus la medlife: 31 ron urocultura cu antibiograma+sumar urina! dar am zis ca data viitoare daca ii repet analizele si ii mai iese infectie o duc acolo sa-i recolteze pipi! dar de ce intrebi, t bate si pe tine gandul sa-i duci iuliei?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Pai nu stiu, mai stau, dar daca tot nu mananca nu o sa astept sa slabeasca, nu?
Apropo de slabit Roxy, acu chiar ca trebuie sa te apuci, urgent!! Chiar nu-i de gluma cu coloana!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
naty stiu ca treb sa slabesc, dar usor de zis greu de facut! dar trebuie frate, ca nu mai tine! iar cu pipi pt iulia, parerea mea e ca ...cu cat ii duci mai repede la analize cu atat mai repede excluzi posibilitatea unei infectii doamne-fere si stai si tu mai linistita!
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Hop si eu ! Citesc acasa si raspund la serviciu, asa ca ma iertati ca sigur sar lume pe aici..
Eram datoare: Nico, noi taman pe 29 plecam ( biletul este pentru 22-29.08....). La Tismana, of course!
Valentina, de aici am comandat eu leaganul:
http://www.babies-world.at//catalog/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=147&osCsid=9b9a1b6fa69670789fd88d2f5c8b8fb9
Am cumparat tot de acolo si caruciorul cu scoica, scaun auto pentru mai incolo, marsupiul, caruselul...nici nu mai stiu...A! Leaganul meu e Giada ( cu material galben! ).
Mimo, de laptele meu NU se atinge NIMENI, ca le zbor capul de pe umeri !!! E rasul lumii cand anunt ca plec "sa mulg vaca", ca zau ca-s vaca: scot 180ml in medie dintr-o tzatza. Asta fara sa beau/iau ceva...
Va citesc de zor, rad de Ilinca ( delicioasa cu tinuta de schi si cu mucul lui Seb, le-am povestit si colegilor mei, asa ca e vedeta deja! ), le tin pumnii lui Eric si Iuliei, si Roxanei,si Amirei, si Barosanului. Sunt in zona, dar mi-e greu cu scrisul! M-am intors fix la inchidere de trimestru, si dupa ce ca mi-era greu in 8 ore, acum in 6 mi-e imposibil! Noroc ca am colegi dragi care ma suplinesc cand plec...Ca in ritm mi-am intrat deja, de zici ca nu am plecat deloc. Copilul e bine, haleste tot ce ii las, se joaca cu bunicii si le vorbeste toata ziua, deci e de bine. Mai prost e ca Radu are o luna plina de deplasari ( ma rog, e bine pentru apropiata amenajare a camerei copilului, ca delegatiile se platesc BINE ), deci suntem singurele.
Voi vorbiti, scrieti, ca iau notite si cu Monti ( nu ca m-as apuca,dar e bine de stiut! ), si cu diversificarea. Am mai pus pozici sa vedeti cum se antreneaza fii-mea in ale apucarii si cateva si din weekend de la tzara.
Va multumesc inca o data pentru sprijin si va pup!!!
PS Radu e la Giurgiu, la carciuma cu bors de peste !
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
amira_roxana spune:
olgu ms frumos! serviciu usor si productie sporita!
pozici
pozici noi
underqueen spune:
neatza si de la noi! sunt amarat ca de ieri de la pranz strumful nu mananca cum trebuie si plange cand ii bag bibe in gura...in rest e foarte vesel, rade cu gura pana la urechi...nu stiu ce are...la ultima masa a papat 60 ml cu rugaminti printre plansete si urlete...si ultimii 80 ml i-a "ras" in 2 minute, de nu reuseam sa tin ritmul, desi lapticul se racise si el nu mananca rece de obicei...bineinteles dupa aia a varsat ca a mancat lacom ...nu stiu ce sa cred...
blankar imi pare rau de puiul tau... sa se faca bine repede! sunt curioasa la ce simptome ar trebui sa fiu atenta, ca nu reusesc sa gasesc pe net...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
ne-am intors si noi de afara. teo a luat masa in parc, a papat tzitzi, apoi completare...cand vad ca olgutza scoate 180 ml dintr-un san imi vine sa ma trag si mai tare de ai mei, poate poate ies mai mult de 60 ml per total!!!
ioana, merci mult de raspuns. voi incerca si eu varianta asta. Doamne ajuta!
naty, perfect de acord cu ce ai zis tu referitor la monti. eu am fost foarte sceptica cand am auzit prima data de aceasta metoda. nu-mi venea sa cred ca se poate slabi mancand mult, fara infometare si frustrari si vb. simonei, mai ales fara dulciuri! dar nu cunosc persoana care sa fi tinut aceasta dieta (corect, fara trisari) si sa nu fi avut rezultate! am observat ca la cei care au mai multe kg in plus, merge mult mai usor la inceput si se duc kg unul dupa altul. si ceilalti slabesc, dar mai lent. apoi, in ambele cazuri, urmeaza o perioada de stagnare, la unii mai lunga, la altii mai scurta, depinde de organism, insa daca nu se descurajeaza si abandoneaza, se misca iar caruta din loc.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Nicoleta spune:
Olga, si eu te invidiez, la cat scoti dintr-un san. Eu nu stiu cat pot scoate, pe vremuri maxim 30, dupa ce manca mandrul meu. Imi pare rau ca nu ne vedemla Tismana... asta e, oricum ma jenam de gabaritul meu depasit... :).
Mai, voi ma speriati cu infectiile astea urinare...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)