Puiuti de Randunici 2008!! (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

CRISTINAiti multumesc pt. sfaturi , si eu sunt obsedata deja sa tot miros scutecul
care e treaba cu implantul de gel?
nu pot sa-i decalotez putulica ca e lipita pielea
intr-o seara i-a tras sotul meu mai tare si s-a rupt dara a zis dr. ca nu e voie sa-i rupem numai daca se trage spontan
ne-a dat ceva crema si s-a cicatrizat si ne chinuim in fiecare seara dar nu prea avansam

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Blankar - E normal sa nu se decaloteze complet la varsta lui. Voi oricum insistati, putin cate putin in fiecare zi dupa baita. Dar nu fortati, si stergeti cu apa cu rivanol doar acolo, pana unde se decaloteaza. Dar la cistografie nu l-a decalotat? ca daca da, asa ar trebui sa faceti in fiecare seara, pentru ca altfel se prinde la loc preputul si poate fi mai greu pe viitor cu decaclotarea. La prima cistografie pe Vladic l-au decalotat mai fortat si s-a fisurat pielea in zona preputului si l-am dat cu crema de galbenele cateva zile.

Edit: o sa caut info despre implantul cu gel si iti dau link. In Romania nu se face, dar in Ungaria sigur se face. Eventual mai intrebi la dr. vostru din Ungaria.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Haideti,fetelor ca Azi fac cinste!DAVID implineste 6 ani!!!am baiat mare de-acum!
Samuel tot racit,mofturos la papat,dar a dormit mult mai bine ca noaptea trecuta!Naty,Tuchi,ii dau Panadol,dar azi-noapte a avut febra 38 cu 7 si i-am pus in popou un supozitor si a scazut!deocamdata febra nu a mai avut,dar ma da cu totul peste cap,bine,insa ca nu ii tin ziua lui David acasa!la 16,plecam la Club,sper sa fie frumos si sa se distreze copii!dar Sam nu poate veni,o sa stea cu buni acasa!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI DAVID-OCHI-FRUMOSI!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la multi ani, david!!! sa cresti baiat mare si frumos, sa o bucuri pe mamica si sa-l smotocesti pe fratiorul tau (cine pe cine va smotoci??)
simo,sanatate muuuulta la barosan! sigur ii va trece repede! ii trage el o scatoalca la boala de o da de pamant!
eu fug afara:) am papat un bol de perle de branza, amestecate cu iaurt si cascaval, cu rosii si marar. miam miam. delicios!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI DAVID!!! Mami Simo - FELICITARI! Sa-ti creasca baiatul mare si norocos! Sanatate multa Barosanelului!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
blanka, imi pare rau ca a iesit asa cistografia..offf, nici nu-mi imaginez cate griji iti faci..dar o sa fie bine micutul, fii optimista!
delphi, iti tin pumnii sa treaca luna asta mai repede!
ariel te felicit pt monti cu succes! eu m-am facut de ras, ieri am terminat ziua cu strunel branza, croissant cu crema vanilie si alune si un ecler..muream daca nu mancam!
LA MULTI ANI DAVID DE SIMO!! SA FII CUMINTE SI SANATOS!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi anisori David!
Simo, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, sa aiba noroc in viata si parte numai de fericire!Sa aveti petrecere frumoasa si insanatosire rapida lui Sam!
Blankarimi pare tare rau pentru problema celui mic.Habar n-am despre ce e vorba exact dar ideea de operatie ma sperie si imi spune ca e ceva nu tocmai usor! Multa rabdare sa ai si multa incredere ca lucrurile se vor rezolva cu bine pentru micut! Sanatate !
Ariel, bravo bravo bravo pt regim si abia astept sa faci tu ceva dulce Monti! De fapt asta e marea mea problema si stateam cu intrebarea "in gusa" si pt Tuchi :cum pot eu sa slabesc mancand dulce si chiar nu glumesc.Dulcele asta mi-a distrut toate tentativele de dieta de cand ma stiu.Pot sa nu mananc mancare niciodata, nu mi-e foame si nu poftesc la nimic.Dar fara "ceva dulce" nu pot nene, tremur de parca as fi in sevraj (aaa, adica asa cred eu ca e in sevraj ca n-am fost niciodata )
Si acum vestea cea mare :Vladut se da in leagan de vreo juma de ora si pare f multumit ! Se cearta cu jucariile alea, vrea sa prinda balamaua cu mana, asculta Mozart...ce sa va mai zic, tacam complet!
Mai fetelor, Clau stiu ca a plecat si nu mai citeste o vreme dar zic sa mai explic o data cu sucul ala de fructe.Cantitatea maxima pe care am inteles eu ca trebuie sa o primeasca este de 12 lingurite =60 ml.Nici vorba de 150-200 ml ca asta ar insemna de exemplu zeama de la 4 piersici, cred ca i-ar face burta intr-un mare fel dupa atata suc!
Deci 60 ml suc max, fie intre mese, fie inainte de lapte la o masa obisnuita (la 10, la 12 cum o fi ).Daca e inainte de lapte , atunci copilul va primi o cantitate mai mica de lapte la masa respectiva .De exemplu, daca de obicei mananca 150 ml lapte acum va manca 60 ml suc+ 100 ml lapte.Laptele si sucul nu se amesteca in biberon! Se da intai sucul dintr-un biberon si apoi laptele din alt biberon!Mie un instinct anume imi zice ca e mai bine sa primeasca bebe suc intr mese, cu lingurita si nu chiar inainte de masa, dar....
Surprinzator e ca Vladut de cand bea suc de piersici face kk mai legat un pic . Nu a fost asa de la inceput dar de cand a intrat intr-o rutina s-a modificat consistenta in loc sa fie invers! Ciudat!
Iar despre piersica, motivul alegerii a fost si acela ca e chiar sezonul lor ca mere si morcovi sunt toata iarna.....Acum chiar ca mai bine nu stiu sa explic! Ce nu inteleg este ce legatura exista intre sucul de fucte dat cu bibe si viitoarea dantura a copiluluiTuchi?
Mai Olguta, iesi de sub dosarele alea si mai da-o'ncolo de treaba ca nu te stiam asa constiincioasa!Zii odata cu latele ala cum fuse?
Si uite ce haotica sunt, mi-am amintit sa va multumesc pentru alinarile primite in legatura cu bona!Aminace frumos ai zis tu acolo,cred ca citesti cu constiinciozitate doar ca scrii mai rar ca vad ca esti in tema.....

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Blanka, Doamne ajuta, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, mare ghinion dar bine ca e rezolvabil...
Ariel, clar n-am timp de citit cartea cu monti desi era interesant dar tot ce spui tu acolo mie-mi pare de bun simt. Plus ca am cazul unei colege, femeie la 40 de ani, care a slabit SPECTACULOS cu dieta monti si exact cum zici si tu, fara sa-i atarne pieile desi nu mai e la prima tinerete. A intinerit si zici ca si-a facut liposuctie, pe bune. Si la fel zicea ca i s-a parut f lejer de tinut. Tuchi insa are de-a face zilnic la serviciu cu obezii diabetici si nu numai, unde parerea mea e ca se aplica alte reguli pt ca dereglarile sunt mult mai mari. Si probabil acolo caloriile conteaza, fiindca vorbim de oameni care se ingrasa si cu aer...
Asteptam pediatrul la vaccin. Sunt f supi, am cantarit Iulia si a luat numai 100 g in 9 zile! Am zis eu ca papa prost. Pai in ritmul asta ne apuca august si tot n-avem 6 kg! Sa vad ce-mi zice pediatrul, dar eu i-as baga cereale.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi mergem in Carol, la umbra!...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput