Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Madpupici si tie si piticului Robert sa se repare repede lumina, eu stau la 9 , cand nu merge liftul e nasol rau , noroc ca pot sa las caruciorul in masina

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
P.S. DUAMNA CARPATINA pe unde umblati? iesiti din carapace ca de la atatia sarbatoriti trebuie sa pice o feliuta de tort ,o sampanie ,in piscot ,o atentie...

Mario, am asteptat eu ce-am asteptat.. da' n-a picat nimic. Acu' nu mai vreu... ca ai vazut ca slabanatura aia de cuscra-ta vrea sa ne intalnim la vara.... asa ca tre' sa ma pun pe slabit

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare si de la noi
La Multi Ani mamicilor Roxali si Danielle! cu intarziere din pacate..
Noi luam calciu lactic in fiecare dim o pastiluta pisata si data in putintel iaurt de fructe.
Ieri am sarbatorit 3 ani de casatorie!
In rest, si noua ne iese cel de-al doilea dintisor de jos si e cam maraita, asta noapte s-a trezit de 2 ori..altfel, e tare vorbareata(spune ma-ma, ta-ta,ba-ba, da-da si alte combinatii),merge si in patru labe, dar nu prea mult..se aseaza repede in fundulet:).In picioare in patut sta de cateva sapt, cu asta ne-am mai laudat.Ii place f mult sa se ridice, incearca si in cadita si tre sa stau cu ochii pe ea non stop..merge tinuta de manute, dar nu o fortez..oricum cred ca va merge singurica repejor, cum suntem si slabute.avem 7,400 kg.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Buna mamici,
Imi pare rau ca nu am mai scris de mult, insa de citit va tot citesc, asa, pe bucatele, cand am timp.
Evident, am intrat ca am ceva sa va intreb . Miruna mea avea pana ieri iesiti doar incisivii centrali de jos (incisivi care au cam stagnat, nu au crescut in ultima perioada). Ieri insa, am observat ca i-a iesit un incisiv lateral de sus, deci inaintea celor centrali...
Ati mai intalnit asa ceva?
Astept un raspuns, va rooooog!

Multumesc si fetele si bebicii.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Altceva despre ea, pot sa va spun ca am scapat de febra (pana la urma era de la un rosu in gat de care am scapat in sfarsit). Chiar nu stiu de la ce sa fi facut, ca rece nu mananca si nu bea...
Despre programul ei zilnic de mancare, in continuare ne luptam cu legumele si carnita la pranz, in rest papa bine: seara un biberon si adoarme singurica pe la 11, se mai trezeste dimineata pe la 6-7, papa si atunci un laptic si adoarme iar pana pe la 10. Pe la 11 mananca fructe in diverse combinatii, apoi pe la 14.30 legumele cu carnita. La 18 are masa de branzica cu iaurt si un pic de fruct (piersica, banana, etc) si cam atat. Nu pot sa zic ca sunt nemultumita, e cuminte fata...
Mai putin atunci cand se rasfata, nu stiu de unde a luat obiceiul sa se arunce pe spate cand nu fac ce vrea ea, sa planga si sa dea din picioare. Cand o vad ca face asa imi vine sa ma dau cu capul de pereti, dar o las sa-si faca programul fara sa-i fac poftele, doar vb cu ea...si se linisteste cand vede ca nu obtine nimic...off, sper sa ii treaca repede obiceiul asta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

Ieri am sarbatorit 3 ani de casatorie!

Multi inainte!

=====================

Mergi la inceput

Prisi, gata, te nominalizez la sectiunea "Ia sa calc ca n-am ce face"

Cum mah sa calci 5 masini de rufe in aceeasi zi?.. De fapt, daca stau sa ma gandesc...Cred ca puteam si eu sa fac asta... daca spalam 2-3 rufe in fiecare masina

=====================

Mergi la inceput

La multi ani mamicilor sarbatorite ieri Roxali si Danielle!

Sa va fie viata un cantec!

=====================

Mergi la inceput

Iar despre mine, vreau sa ma laud ca am scapat de 5 kg ...
Am incepu sa tin Scarsdale si nu mi se pare atat de rau, e chiar bine. Am fost si la inot luna trecuta, luna asta am program de role in parc...si stepper acasa cand apuc...
Mai am de dat jos, dar astea 5 kg in minus parca m-au motivat si mai mult...

Mergi la inceput

Prisi, chiar, toata stima cu calcatu', eu doar cand ma gandesc mi se face pielea de gaina, mai ales pe caldurile astea...

Mergi la inceput