Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (163)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Week-end placut!!!!!
va pupeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Tare liniste pe aici!
Am fost si noi putin pe afara mai devreme dar mi s-a parut mult prea cald chiar si la umbra. Vom iesi mai tarziu.
Week-End placut Teo si distractie placuta!
Maine avem si noi doua aniversari la care vrem sa ajungem, una la care este invitata Aduta la o fetita din bloc si pe seara la nasul nostru la o terasa, asa ca maine avem o zi plina. Duminica vom merge la strand, vreau sa ma bronzez si eu ca sunt alba ca branza si peste doua saptamani plecam si noi la mare si vreau sa fiu cat de cat bronzata.
Am vazut pozele Mariei , multi pentru ea e o scumpa.
De cate ori vad poze cu piticii nostrii nu incetez sa ma minunez ce repede trece timpul si ce mari s-au facut, parca mai ieri vorbeam despre momentul diversificarii, iar acum vorbim de mers in picioare.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Am vazut pozele de la concursul de mirese, cerd ca avem si noi doua reprezentante daca nu ma insel: Nana si Sabina Y. Le urez mult succes au niste poze superbe.

Mergi la inceput

Ma duc sa culc si eu gaza mica si sa-mi termin treburile prin casa.

Piciulika imi pare tare rau de faptul ca piticul se adapteaza greu la cresa. Iti doresc multa forta si putere sufleteasca, eu sincer numai la gandul ca m-as intoarce acum la serviciu si imi vine sa plang, de aceea si am luat hotararea ca cel putin doi ani sa stau cu fata acasa. Va admir pe cele care aveti puterea de a face acest pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare si de la noi,

intram repede sa va spunem ca suntem bine.
am luat si licenta- deci am scapat.

Cristi e bine.Astazi mergem la doctor sa vedem cum mai stam.
Astazi avem o zi plina.
De la 1 iulie am inceput constructia.
Nu pot sa cred.Doamne cat am mai asteptat momentul asta.

va pupam si va dorim o zi minunata.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Luy ma bucur pentru vestile bune de la revizie!Noua,pt. bubitele de la caldura,dr ne-a recomandat pudra mentolata.

Picio ne era dor de voi...pupici multi Piticului Magic si tie

Afibebe felicitari pt. licenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, ma bucur ca v-ati adaptat rapid reintoarcerii la serviciu. De altfel nici nu ma indoiam, tu esti o persoana activa si, in plus, erati obisnuiti sa fiti despartiti cateva ore pe zi, cat erai tu la proceduri. Bine, sa nu uitam poate cel mai important lucru : increderea ca Mihnea e pe maini bune cat esti tu plecata. Distractie placuta la munte !
greyeras, multumim de aprecieri. Nici eu nu sunt pregatita psihic sa ma intorc la munca, vreau sa ma bucur cat mai mult de Maria, de fiecare progres al ei. In plus, nici nu as avea cu cine sa o las.
afibebe, felicitari pt licenta si mult succes cu lucrarile la casa ! Ar merge un pahar de sampanie, ce zici ?
aaaa, sa nu uit : draga Piciulika, va uram sa fiti fericiti impreuna inca 100 de ani !!!

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am fost si noi la revizia de 9 luni,Miru are 8,600 kg,73 cm si perim. cranian 46.Zice pediatra ca a crescut bine,1 kg in trei luni..In rest e ok cu toate,mie mi se paruse ca ardea dimineata,dar i-a pus termometrul si n-avea...bineinteles ca plans in continuu,cat a durat consultatia

Am pus si eu un pic de rosie in legume si vad ca le-a papat mai bine...ma luai dupa SIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Si daca papanashii vostri s-au plicisit de jucariile lor, ne permitem sa va dam o sugestie de joaca interesanta

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by danuta36

Hello!

Luy ma bucur pentru vestile bune de la revizie!Noua,pt. bubitele de la caldura,dr ne-a recomandat pudra mentolata.

Picio ne era dor de voi...pupici multi Piticului Magic si tie

Afibebe felicitari pt. licenta!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput