M spalat cu incarcare normala sau pe deasupra?

M spalat cu incarcare normala sau pe deasupra? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Oare care sunt mai bun si ce marca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Pe deasupra.Ocupa mai putin spatiu,tamburul este prins din 2 parti,e mai rezistent in timp.Daca uiti sa pui ceva la spalat,opresti masina,le adaugi, si nu risti sa iti iasa apa din masina...
Ca marca-Gorenje,Bosch...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Si a mea e cu incarcare pe sus, Indesit. Nu stiu daca sunt mai bune unele sau celelalte, dar cele cu incarcare pe sus parca sunt mai inguste si mai stabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Cele cu incarcare verticala sunt pentru spatii inguste, altfel nu al cumpara una din aia. Si la masina cu incarcare normala poti sa o opresti si sa bagi ceva uitat doar sa nu nimeresti intr-o faza cand e plina de apa si fazele astea sunt rare si mai ales la clatire, eu mereu uit sa bag cate ceva si nu mi-a curs niciodata apa pe jos.
despre stabilitate nu stiu dar stiu ca mama mea are cu incarcare verticala si ca sa ajungi in interior ai de deschis 3 usi ceea ce pe mine ma exaspereaza... si faptul ca nu vezi ce se intampla acolo....mie mi s-a intamplat s aobserv ca am bagat ceva ce iese si am facut apa roz asa ca am putut repede sa remediez.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

nu cred ca una e mai buna ca alta tehnic vorbind...eu am avut intotdeauna cu incarcare normala dar n-am putut sa opresc programul la mijloc si sa mai pun haine,usita e blocata pina nu se termina programul dar asta banuiesc ca e in functie de tipul masinii.
o problema ar fi insa de cit spatiu dispui.daca nu dispui de prea mult spatiu eu zic ca cea cu incarcare normala e mai buna fiindca poti pune orice (sau aproape orice:)) deasupra masinii.daca masina de spalat e in bucatarie poti sa ai suprafata de lucru deasupra masinii,daca masina e in baie poti sa construiesti un dulapior,sa pui niste rafturi deasupra ei sau chiar sa cocotzi masina de uscat )) daca ai masina cu incarcare verticala e greu sa folosesti spatiul de deasupra masinii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

spatiul e ok intra si una normala ca doar si astea sunt cam de 60 cm acuma ...si intr-adevar poti sa mai pui si una alta pe ea.... dar oare ce marca sa iau daca iau normala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Gorenie sunt chiar bune, spala bine, si sunt silentioase, are vecina mea si abia o aud. Eu am Ariston si la stors o ia la plimbare prin casa, nici rufele nu stralucesc de albeatza dar cred ca nu stiu eu sa spal, cred ca bag prea multe...
Oricum Gorenie au doua prietene de-ale mele si ambele o lauda.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

mie cele cu incarcare sus mi se par tare aiurea... si tamburul ala prins cu cleme.... cumnatele mele si-au luat asa, pentru ca baia e foarte mica si nu au loc.

La mine oricum nu ar fi mers, pisica mereu imi sare pe masina de spalat cred ca erau distruse butoanele pana acum

Noi avem Whirlpool... santem la a 2-a masina. Prima a rezistat eroic vreo 8 ani... pe asta o avem de 1 an si deocamdata este OK

Ingrid si Cristi 5 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pai depinde care te avantajeaza pe tine...
pentru unii e OK cea cu incarcare laterala, pentru altii cu incarcare pe deasupra.
eu am cu incarcare deasupra, dintotdeauna numa din asta mi-am luat....cam de vre-o 20 de ani.... bine ca am schimbat mai multe...ca s-au invechit, ca ne-am mutat...eu o prefer pe asta pentruca nu trebuie sa ma aplec prea mult....

Kari

Mergi la inceput