FLIRTUL

FLIRTUL | Autor: carmen123

Link direct la acest mesaj

BUNA SEARA FETELOR, CE INTELEGETI VOI PRIN FLIRT?
VAR DERAHJA DACA ATI STI CA SOTII VOSTRI FILTREAZA, FARA URMARI DAR FLIRTEAZA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fireste ca m-ar deranja!

(Te rog, nu folosi caps, pe internet asta inseamna tipat!)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

care este diferenta dintre flirt si o relatie? pina la ce nivel ar fi ok pt voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Pe mine m-ar deranja daca prietenul meu ar flirta cu alta. Adica sa-si arunce zambete cu subinteles, sa vorbeasca doar ei doi, etc. M-ar deranja e putin spus .
Depinde evident ce intelegi si tu prin asta.
Daca vorbeste cu vanzatoarea cand platim la casa nu ma deranjeaza, ar fi si culmea, dar daca intrece unele limite... .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Pe mine m-ar deranja daca prietenul meu ar flirta cu alta. Adica sa-si arunce zambete cu subinteles, sa vorbeasca doar ei doi, etc. M-ar deranja e putin spus .
Depinde evident ce intelegi si tu prin asta.
Daca vorbeste cu vanzatoarea cand platim la casa nu ma deranjeaza, ar fi si culmea, dar daca intrece unele limite... .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

CIT TIMP VOM FACE ACEASTA PAUZA EU CU SOTUL,CRISTI VA FACE CEVA CARE MAR DERANJA DACA AS AFLA,DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL? - De flirtat, va flirta, ca orice barbat "liber", deci nimic nu il va opri de la cuceriri, unele din ele poate chiar victorioase
am pus o intrebare la acvaria tarot si mi sa dat acest raspuns, pe voi var deranja? victorioase? oare ce sa inteleg? probabil flirturile, nu?
zicetimi parerea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

SUBIECTULASTAEPEBUNE?

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

DA! ERECLAMALACASICELALALT.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

carmen123, n-am inteles mai nimic din mesajele tale, sunt si ff obosita, cert e ca flirtul la serviciu creste productivitatea muncii angajatii muncesc cu spor si presteaza...ma opresc la presteaza poate sotul tau e un om al muncii dornic de afirmare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, bineinteles ca ma deranjeaza - cel mai bine sa nu mai vorbeasca cu oamenii decit in prezenta mea!!!!!

Ca sa vad eu exact ce priviri arunca, si ce complicitate se naste, si daca e vreo rezonanta ascunsa intre ei doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

de la sine inteles ca m-ar deranja...

si as parui-o nitel pe tipa daca as prinde-o... asta era o gluma, cu paruiala...

flirtul egal ipocrizie!

Kari

Mergi la inceput