Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 4

cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Cristi-2003-da asa este.doctorita a spus sa iau pana merg din nou la control dar eu incerc mereu sa vad poate poate m-or lasa greturile ca ar cam fii timpul.Cand mi.a fost asa de rau aseara ma intrebam cum am rezistat atatea saptamani in care si vomitam,chiar a fost rau.La tine cum este cu durerea de cap?13+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
din fericire a disparut - dar saptamana asta o sa mananc cu grija, doar dietetic, ca poate inca e sensibila fierea
de diseara vreau sa fac exercitiile alea prenatale sa vad cum e
cu ele a comandat iubi si un set de jucarii de baie - is mortale, is asa de multe si de colorate...

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

alinuk spune:
quote:
Originally posted by miereamaraquote:
Originally posted by alinuk
[Am trecut si pe la Tutunaru, am avut o discutie cu el..poate a fost revelatoare intr-un fel - e un tip fain cand are rabdare si timp. In ultima perioada cam da rasol cu pacientele (invariabil el recomanda tuturor laparo)- parerea mea.
Alinuk,Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Te-am intrebat pt ca figura ta imi pare foarte cunoscuta. eu am lucrat pt Dr. T din 2004 pana in 2006 cand am emigrat si ma mai intersectam cu pacientele pe la cabinet.
De altfel cand am aflat ca sunt gravida tocmai trebuia sa plec in Ro (in mai) si el a fost primul care mi-a vazut sarcina, ca nu am avut rabdare pana ma intorceam aici. Si eu l-am asteptat tare mult pe bebe si a venit exact cand nu mai speram.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
stii si eu m-am uitat pe pozele tale, am avut o senzatie de deja vu...
asta de acum vreo saptamana inca
Si eu am impresia ca te stiu de undeva, insa e putin probabil ca de la Tutunaru pentru ca nu am fost decat o singura data la cab lui de pe Maior Coravu si o data la Elias (acum e drept ca era chiar in 2005-2006). Si imi amintesc ca in spital cel putin era o asistenta corpolenta ... iar tu esti departe de asa ceva

cine stie pe unde ni s-au intersectat drumurile... si in ce viata

Alinuk,

nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Leditia spune:
neatza..
raspund si eu pe fuga repede,ca in scurt timp o sa ma pregatesc sa fug la munca :)
yashy,felicitari pt eco si pt samburel.Nu schimba ticherul,toate avem trecuta varsta de la UM,nu cea gestationala..care variaza..
Porumbita,eu nu fac dublu test..dar voiam sa fac eco de prim trim..cu masurarea pliului nucal,sa-i vad nasucu..si altele.Oricum,eu nu fac dublu,triplu test si nici amniocenteza.Bb meu e bine,sanatos si noi ne iubim minunica..altfel nici nu poate fi :)Mie doctorita mea nu mi-a recomandat testele astea,am vbit de ele,dar mi-a zis ca n-are motive sa mi le recomande,dar daca eu vreau sa le fac, ea nu ma poate opri..
Michelle,ia pastilele in continuare,ca sunt ok si vba aia te simti si tu bine si poti si papa ceva.
pyc felicitari si tie pt samburel
Sincer,ieri nici nu ma interesa ce sex are..eram topita toata si voiam sa stiu daca e bine.In rest,orice ar fi e minunica noastra,pana aflam ce este..bine si dupa,va fi "minunica noastra"
Poza nu e facuta ok,ca a facut-o intr-un moment cand claritatea nu era tocmai ok..desi in cele mai multe momente se vedea perfect.I-am vazut degetelele de la manute,statea cu piciorusele,unu mai sus si unu mai jos..se misca.Si o chestie pe care n-am scris-o aseara,eram pe fuga ca era tarziu..cand ma tot apasa cu sonda aia pe abdomen,a pus sonda fix pe el..si l-am simtit cum s-a miscat si in acelasi timp l-am vazut pe ecran..se miscase.Se simte cam cum o bula de aer s-ar misca pe acolo dintr-o parte in alta..nu stiu sa explic,stau prost la explicatiile astea..dar sentimentul e unic
Aaa si Michelle,nu-mi fac griji,cum spuneam la ecografia trecuta diferenta dintre varsta de la UM si cea gestationala era de 5 zile..acum e de 3,deci a mai recuperat:)Pe 10 a zis ca o sa ne zica si ce sex are,sper sa stea cuminte,ca ieri se zbrotacea pe acolo de-mi venea sa iau ecografu acasa
Gata,ca m-am intins cat o zi de post..va pupam pe toate,fara exceptie si va doresc o zi excelenta si multumesc tuturor pt felicitari.
PS:cristi,hai ca nu mai e mult pana vineri.
POZE
Minunica mea12+

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by cristi_2003
neatza fetelor
cred ca eu merg la eco ultima din grup - abia vineri
felicitari la toate fetele care au vazut bebe sanatos si neastamparat... asa mi de dor si mie sa vad, mai ales ca la 13 sapt cat o sa avem noi atunci o sa fie mult mai mare ca data trecuta
acuma imi dau io seama de chestie - 13+ inseamna de fapt ca io am 13 saptamani pline? atunci daca doctorul mi-a zis sa merg in sapt 13 se referea acuma cand am 12+ sau cand o sa am 13+ (vineri asa va fi)????12+
Cristi, mie dr. mi-a zis saptamana 12+. Adica mi-a specificat sa fac eco exact in saptamana 30iun-5iulie cand eu sunt in 12+ .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
in legatura cu dicutiile de ieri vreau sa iti spun ca eu nu ascult povestile babesti ci doar de doctorita,dupa cum am spus cuvantul ei este lege pentru mine.Daca nu ma epilez cu aparatul acum cand sunt gravida nu inseamna ca ma stau paroasa,ci ma fac cu venus la fiecare doua zile,complet si este pielea fina si frumoasa,daca nu ma mai vopsesc nu inseamna ca nu am grija de mine ci o fac pt ca mi.a spus ca nu am voie si crede-ma ca ajung sa cred ca,culoarea mea naturala este mult mai frumoasa,daca nu fac baie in vana nu inseamna ca nu am grija de mine ci fac dus cel putind e doua ori mai ales acum pe caldura aceasta.deci exista solutii sa raman frumoasa si fara sa incalc ceea ce imi spune doctorita.[/navy]13+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Michelle, ai dreptate. Numai parerea dr. conteaza. Daca tie ti-a interzis epilatul cu aparat mi se pare normal sa o asculti, la fel si cu vopseaua. Si mie daca dr. mi-ar fi interzis as fi facut ce zicea el. Oricum parerile dr. difera.
Eu numai de dr. meu ascult. Mi-a zis dr. de la Medsana niste balarii, dar eu l-am intrebat pe dr. meu ce sa fac si ca el fac.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

roxanaz spune:
neata
doar un raport scurt ca sunt ca de obicei pe mare fuga.
felicitari celor care si-au vazut piticeii la eco.
miericico buna chestia asta cu Mitzi, va pregateste pentru bebe
Cristi, 13+ inseamna 13 saptamani implinite, te indrepti spre 14. dar saptamana 13 inseamna de la 13 implinite, deci e ok.
gata, iar nu mai pot sta, bleah [;(]
daca am uitat sa zic ceva trageti-ma de maneca pls.
o zi usoara tuturor!

mvb spune:
Buna dimineatza fetelor,
Nu stiu ce decizie sa iau. Pe 29 iulie avem bilet la mare si nu stiu cum sa fac...doctorul din Boto#351;ani mi-a interzis marea, iar doctorul din Iasi a zis ca nu e nici o problema. Voi ce ziceti? E clar ca nu ma duc sa fac plaja ci doar sa mai schimb aerul.....
mvb3

cristi_2003 spune:
mvb - aerul curat si relaxarea nu au cum sa iti faca rau. ai grija de soare puternic doar - iti iei eventual 2 umbrele si stai la umbra12+

flowerbee spune:
Mvb, din cate stiu eu, mersul la mare nu este interzis, insa trebuie luate niste precautii suplimentare: crema care sa ofere protectie totala, palarie, ochelari de soare, burtica acoperita (eventual sa ai pe tine o rochita de in alb) si cel mai important: sa nu te expui la ora pranzului (intre 11 si 16 nu e voie). De asemenea, ai grija ce mananci si de pe unde pentru ca riscul de toxiinfectii e sporit la mare.
Baie in mare se poate face, atentie sa nu fie valuri care sa te loveasca. Ideal e sa iesi la 8 dimineata si sa stai o ora, sa te plimbi etc.
Asta am citit si eu si voi aplica in cazul meu.
Pup.
Bee9+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mvb
Buna dimineatza fetelor,
Nu stiu ce decizie sa iau. Pe 29 iulie avem bilet la mare si nu stiu cum sa fac...doctorul din Boto#351;ani mi-a interzis marea, iar doctorul din Iasi a zis ca nu e nici o problema. Voi ce ziceti? E clar ca nu ma duc sa fac plaja ci doar sa mai schimb aerul.....
mvb3
Uf, asta-i necazul cand mergi la 2 dr. in paralel. Niciodata nu le coincid parerile despre lucrurile astea generale.
Eu am fost la mare, dar mie mi-a dat voie dr.
Pe tine nu stiu ce sa te sfatuiesc sa fie bine. Cred ca trebuie sa te bazezi pe instinctul tau.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor