Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu iau cam orice crema de protectie solara - ma refer la marca - nivea, garnier, l'oreal.... oricum mai toate sunt la fel.
Cristi, te contrazic in ceeace privesc cremele after sun - incercati garnier cea la borcan bleu. este exceptionala. prima data am incercat-o in Turcia dupa o zi intreaga de stat pe barca.... si niste arsuri pe masura. ei bine, a doua zi am putut merge din nou la plaja - face minuni! are o textura grasa si bogata.. ca o crema cu lanolina. asa ca v-o recomand din toata inima, e testata si supra-testata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miereamara, ai grija de tine!

Fetelor, ca idee generala, ce mai gatiti? Niste sugestii (fara carne, daca se poate)?

Eu fac acum supa de fasole pastai si ma gandeam si la dovlecel pane. Ieri am reusit sa ajung pana la piata si, cu ocazia asta, mi-am adus aminte de un alt motiv pentru care iubesc tara asta, asa imperfecta si enervanta cum e: fructele si legumele noastre au parfum si savoare! Drept urmare, ieri seara mi-am facut ditamai vasul de salata de rosii, ceapa si castraveti si-am mancat ca sparta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by RalucaAlexa

P.S. alinuk- inca nu-ti apar mesajele in timp util... nu pot sa inteleg de ce?!?! Unde facem cerere???

13+

galmita mea

asa e fetele...eu sa stiti ca scriu cel putin un mesaj doua pe zi, incerc sa va mai raspund din ce mai stiu si eu si din experienta mea...

din pacate apar cand voi deja sunteti cu trei patru pagini mai incolo, sunt moderate si asta dureaza (uneori mai rpd)...

Imi pare rau ca nu s-a luat in considerare cererea mea, ca daca tot e moderat cu delay... macar sa-l puna la finalul subiectului

Nu stiu cum e regula cu moderarea aceasta. Mai e cineva moderat? Ma rog poate sunt eu o persoana nongrata

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

asa

deci ce gatesc eu in holul/bucataria mea: cafea, ceai, paine prajita, salata de rosii-castraveti-ceapa-cascaval, caise, piersici, pepene... clatiete, cartofi prajiti cu ochiuri moi, oua fierte, placinta cu fructe. si normal - MAMALIGA.

mai stiu sa gatesc - dovlecei pane (da nu ne plac), paprikas (nu ne place), tocanita de ciuperci su smantana (nu ne place), punga din aia cu risoto - legume care se prajesc.

APRECIEM ORICE SUGESTIE/RETETA CARE SE FACE IN MAXIM 30 DE MINUTE SI NU MIROASE!!!

12+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

asa

deci ce gatesc eu in holul/bucataria mea: cafea, ceai, paine prajita, salata de rosii-castraveti-ceapa-cascaval, caise, piersici, pepene... clatiete, cartofi prajiti cu ochiuri moi, oua fierte, placinta cu fructe. si normal - MAMALIGA.

mai stiu sa gatesc - dovlecei pane (da nu ne plac), paprikas (nu ne place), tocanita de ciuperci su smantana (nu ne place), punga din aia cu risoto - legume care se prajesc.

APRECIEM ORICE SUGESTIE/RETETA CARE SE FACE IN MAXIM 30 DE MINUTE SI NU MIROASE!!!

12+

Mc'Donalds ca atata fac de acolo pana acasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cristi_2003, esti figura tare! :P

Naty, sanatate Ioanei. Asa e cu astia mici, sunt sensibili la medicamente, si te poti astepta si la asa ceva... Medicul ce-a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Eu ziua imi fac sanwichiuri cu sunca,cascaval,castraveti,rosii si ardei,sau omleta cu branza si salata,sau cartofi fierti cu branza sau paine cu ou plus muulte fructe,iaurturi iar seara gatesc mereu( sa va dau cateva exemple orez cu piept de pui,spaghete cu carne tocata si parmezan,zuckini pane,peste filet cu orez,crenvusti cu pireu si salata,mamaliga cu branza si carnati,pui crocant la cuptor cu cartofi la cuptor si salata sau mai mancam si rece,branza,mezeluri si salate...acum nu prea imi mai vine in cap)

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by alinuk

quote:
Originally posted by RalucaAlexa

P.S. alinuk- inca nu-ti apar mesajele in timp util... nu pot sa inteleg de ce?!?! Unde facem cerere???

13+

galmita mea

asa e fetele...eu sa stiti ca scriu cel putin un mesaj doua pe zi, incerc sa va mai raspund din ce mai stiu si eu si din experienta mea...

din pacate apar cand voi deja sunteti cu trei patru pagini mai incolo, sunt moderate si asta dureaza...

Imi pare rau ca nu s-a luat in considerare cererea mea, ca daca tot e moderat cu delay... macar sa-l puna la finalul subiectului

Nu stiu cum e regula cu moderarea aceasta. Mai e cineva moderat? Ma rog poate sunt eu o persoana nongrata

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Imi pare tare rau ca inca nu s.a rezolvat problema cu moderarea,este cam nasol asa sa scrii si sa iti apara ore mai tarziu mesajul!

13+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca, ce antibiotic a luat Ioana? a mai facut si altadata alergie la antibiotice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu nu am mc donald's in oras - asta ma bucura ca macar asta mic nu o sa fie tentat sa ceara toata ziua acolo

da situatia se va schimba cand o sa avem ap mare, ca ma gandeam sa o rog pe mama sa imi faca de ex portii de piept de pui pt congelator cat mancam o data - adica eu doar sa le gatesc, ca mi super scarba sa pun mana pe carne cruda. porc nu imi prea place - doar gratar si mici si asta mai bine la iarba verde. vita sub nici o forma ca e atoasa, chiar si aia de vitel. garnituri imi place sa fac: am uitat de salata orientala si cartofi frantuzesti - astea am invatat sa le fac ca imi plac tare de tot.

da imi place sa fac/mananc ciorba de boabe de fasole (fara ciolan) doar ca cristi nu suporta. si imi place spanac - el nu suporta nici mirosul...

copii singuri la parinti, ce sa facem, avem o groaza de hachite la mancare...

12+

Mergi la inceput