Mamici ce asteapta al doilea copil (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Amalia spune:
Danybv, ClaudiaH va multumesc mult pentru urari! Va doresc tot ce e mai bun si voua, sa va traiasca copiii si sa fiti sanatoase!
Mada sunt foarte frumoase pozele cu Amira! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea si de Ari!
Multa sanatate pentru Ari si Flo
Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si
23+
Luca Gabriel
danybv spune:
- intru sa va spun ca acum am venit iar de la spital de la urgenta , am fost cu Maria sa-i faca tratamentul , are febra in continuare
sa speram ca acum cu acest tratament isi va reveni repede
- a fost o curajoasa , nu a plans deloc mai fetelor am ramas masca , nu a schitat nimic , nimic , sa vedem la noapte cand ii va face mama soacra injectia cum va reactiona
va spun maine
- va doresc o seara placuta si linistita , va pup pe toate din grup 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Ana_a , nastere usoara si bebe sanatos

Amalia spune:
Pup dulce o fetita curajoasa!!!

Sa fi sanatoasa Maria si sa-ti scada febra cat mai repede!
Multa sanatate si tie Danybv, sa ai grija de tine, ca stiu cum suntem noi cand prichindeii nostrii sunt bolnavi...tindem sa ne neglijam si nu este bine.
Sa aveti o noapte linistita si sa reactioneze scumpa mica la injectii ca la ultima!
Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si
23+
Luca Gabriel
julax spune:
Ada,Crengu,Claudia,multumim pentru aprecieri
Mada,am vazut pozele cu proaspata printesa si cu voi,mi-au placut foarte mult,tu esti supermamica in continuare
(menajeaza-te totusi cat poti de mult),sper sa treca raceala lui Ari si lui Flo si sa va concentrati doar asupra cresterii bebelinelor
Dany,trebuie sa-ti fie foarte greu,dar si eu cred ca si celelalte fete ca dupa injectiile astea va fi mai bine.
si astept sa confirmi ca sunteti ok
Amalia,LA MULTI ANI si de la noi pentru schimbarea prefixului.Sa ii sanatoasa si fericita!!!
Ana,putem activa galeria?Ca mai ai foarte putin...
Fetele,voi cu cezariana,eu ma documentez despre nasterea cu epidurala.Articolele incurajeaza nasterea fara epidurala,mamicile care au nascut cu epi sustin ca e mult mai bine asa.la noi in zona,epidurala nu se face frecvent,dar dr.zice ca e ok si daca va fi cazul imi va face.Eu am nascut usor,la 8 a inceput travaliul,la 11 era nascut Alex.Am tipat la nastere,dar a trecut,oricum a fost mai bine decat imi imaginam.Dar daca s-ar putea fara durere...mai am timp sa ma gandesc.si apoi,important e sa se nasca bebe sanatos,stiu,dar intelegeti voi ce vreu sa spun...
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
crengu75 spune:
Ce pui cuminte Maria. Dany, maine sigur o sa dai vesti bune despre Maria. Sa pupi printesa cuminte din partea mea.
Amalia, La multi ani!, sanatate si nastere usoara!
Claudia, asteptam poze din Olanda.
Julax, eu nu te pot ajuta, dar am auzit si eu ca e mult mai bine cu epidurala, din ce au mai povestit alte mamici. Acum stii ca si cu asta exista niste riscuri. Dar am vazut ca multe mamici care au beneficiat au fost foarte incantate.
Rianna
Crengu
35+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 3+ saptamani!!! Doamne ajuta!!! 
ana_a spune:
Iulia, puteti incepe galeria de incurajare!!!Ca eu nu sunt asa de curajoasa ca si Mada
, ma apuca emotiile si numai la ziua de 14 ma gandesc, sper din tot sufletul sa pot sta in salon cu Matei, sa-l am langa mine si sa scap cat mai repede de spital.
Dany, pupici multi curajoasei Maria si sa auzim ca maine ne dai vesti cum ca ia scazut febra!!!!
Mada, e o dulce micuta Amira! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea si surioara ei! Multa sanatate pt bolnaviori sa le treaca repede!
Eu mai am cateva treburi de pregatit pt ca bagajul de spital sa fie gata, nu prea am avut chef saptamana trecuta sa ma ocup, sper sa reusesc saptamana asta
sa nu ma apuce nascutul cu bagajul neterminat!!!
Va doresc o noapte linistita si sa auzim de bine!!!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
rromanitza spune:
Buna dimineata fetelor!!!!!
Am mai apucat si eu sa mai intru, k in weekend slaba speranta...
Dany multa sanatate Mariei, si tie mult calm!!! Stiu cum e sa vezi k nu ii mai scade febra copilului, am patit cu Dvd si nu avea rosu in gat...nimic..Dar a durat febra o sapt si sub 39 nu voia sa scada...A fost groaznic si acum cand mai face febra ma zbarlesc k un arici d frica....Toate trec, iar micuta ta o sa fie bine.....
Julax, cand l-am nascut p Dvd eram convnsa 100% k vreau sa nasc cu cezariana..Deci m-am internat in spital luni, urmand k marti sa ma bage la ceza. Marti dimineata era nevoie sa ma consulte profesorul....k altfel nu accepta.....si el mi-a zis k sunt nebuna si sa nu fac ceza. M-a intrebat c probleme am si am spus k nu am nimic da k imi este foarte frica....M-a asigurat k daca o sa nasc cu epidurala nu o sa simt nimic dar numai sa nu fac ceza....Foarte d treaba tipul....Ceea ce am si facut si totul a fost foarte bine...
Nu simti nimic, doar contractiile dar fara pic de durere, iar cand iese bble simti o caldura si nimic mai mult....Ce sa mai zic la cusut...
Acum o luna o prietena a mea a nascut cu epidurala un bb de 4,250 si a fost asa d fericita k nu a simtit durere incat acum, ea care nu mai voia alti copii, ar mai face unul....
Ideea e k si eu si ea si restul care fac epid. opteaza pt ea si isi cumpara trusele d la farmacie....Este alegerea ta pana la uram cum nasti doar daca intr-adevar nu ai o problema majora care cere alte solutii).Intr-adevar pot fi si mici neplaceri legate d cum suporta corpul tau anestezia (poti voma dupa) dar in rest....Eu iti doresc mult curaj si din experienta mea merita epidurala...Acum tot asa vreau sa nasc....![]()
Mada ai un inger de fetita, sa va traiasca!!!
Iar tu ai grija cu trebaluitul k iti tre multa odihna si daca asta nu e...atunci laptic d unde???![]()
Amalia,LA MULTI ANI!!!
Baiatul meu se numeste tot David, iar acum daca vom avea inca unul se va numi Luca!!!! Ce coincidenta,nu??? De fapt numele Luca ii ra destinat lui David (din partea mea) dar cum nu
sunt singura care a luat parte la decizie....Sanatosi sa fie si nastere usoara!!!!
Ana iti tinem pumnii sa fie totul bine si nu t mai gandi la ce se intampla....Lasa totul sa decurga de la sine si o sa fie toate bune si frumoase k si copiii nostri!!! 

Eu ma tot lupt sa il simt p bb dar foarte greu...Cand am fost la dr. mi-a spus k am luat 4 kg intr-o luna ceea c mi s pare cam mult si nu cred....
.Va trebui sa imi cumpar un cantar!!!
Pe 1 August megem din nou si vom vedea atunci cum mai stau cu "chilele"!!!![]()
Va pup p toate si va doresc o zi frumoasa!!!!!
Pa paaa!!!
16+, mami de David 9.11.2004
CamiM spune:
salut fetelor!!!
Maadaaaaa ce surpriza faina... !! ma cam asteptam eu sa fi nascut dar sa fi si gata acasica cu printesa ... uau!!!
Nici nu stiu cu ce sa incep: sa va spun felicitari si sa va traiasca papusile sa se faca mari si sa va aduca numai bucurii, sa iti doresc tie mami refacere rapida si lapte mult si mai ales multa, multa putere sau sa iti spun ca ai niste fete tare frumusele.. (asta dupa ce am vazut pozele... ce mandru e taticu' asa cu amandoua printesele).. ehh.. le zic pe toate la un loc: felicitari!!!

Amira bine ai venit pe lume!!!
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Dany ce de necazuri.. of of...
Sper din suflet sa se simta bine cat mai repede Maria!!! Tinem pumnii sa functioneze tratamentul si sa nu mai faca febrita. Mult noroc si cu problema cealalta (cu casa) sper sa gasiti ceva convenabil si repede.
Ana ramanem cu galeria activa .. esti urmatoarea![]()

Curaj!!!
Si pe mine m-a luat o frica pe masa cand m-am cocotat sa imi faca injectia.. dar a trecut si asta..![]()
te-ai hotarat cu trompele.. se leaga sau nu?
Simpatic foc Mickey Mouse-ul din lego.. ce baiat talentat ai!!!
A!! pe mine m-au programat la cezariana "la rece" de ambele dati. Cica este preferabil sa nu intri in travaliu...dar zau daca stiu de ce. M-am refacut destul de repede zic eu si lapte am avut mai ales a doua oara foarte repede( deja a doua zi spre seara aveam laptic).
Claudia super dragute cumparaturile pentru bebelina Lucia.
mami odihneste-te acum cat mai poti ca in cateva saptamani.. hihihi!!!
Asteptam pozele din Olanda.
Crengu nici noi nu avem parte de vacanta anul asta( si nici in ultimii doi ani ca tot au fost probleme) dar la anul.. sa te tii... avem de gand sa ne facem de cap si sa venim si in Romania.
Ada multa sanatate .. sper ca ti-a trecut deja durerea de cap.
Sanziana felicitari pentru pui mic din burtic. Sta numai cum vrea el huh??![]()
Amalia la multi ani!!

Mada multa sanatate lui Ari si sotului tau!!
Cami - mami de
CamiM spune:
si daca tot m-am apucat de scris sa mai zic si despre noi: am avut un week-end plin: vineri a fost 4 iulie si am mers la un gratar si apoi pe seara am vrut sa mergem la focurile de artificii dar ne-am intors acasa inainte ca mami a uitat sa ia schimburi pentru fete
.
Sambata m-am enervat cumplit: consiliul de la biserica de aici(in frunte cu preotul) ne santajeaza sa semnam un act prin care ne angajam sa donam 10% din venitul anual in favoarea bisericii..ca altfel nu ne fac botezul fetii. pai sunt nebuni...
(nu ca am avea venitul lui peste.. sau poate tocmai din cauza asta..) dar nu poate fi vorba sa le dam atat. Adica inteleg sa platim pentru botez evident dar asa mult.. la voi cum stau lucrurile? asa se face si sunt eu picata din stele sau sunt astia aberanti?- sunt asa stresata ca am apucat de am anuntat si nasii si ei si-au facut rezervare la bilete de avion..uf...

Acum am inceput sa ma uit ce alte biserici sunt in zona ca altfel nu stiu ce sa fac.
gata m-am plans si eu...ma simt ceva mai bine
.. mai usoara..![]()
va
pe toate si numai bine!!
Cami - mami de