Mamici ce asteapta al doilea copil (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Reusesc sa citesc(caci stau intinsa) ,dar greu cu scrisul...
In primul rand,Ana,nastere usoaraMa gandesc la tine si astept amanunte legate de nastere
Ada,sanatate multa mamei tale si tie,putere sa treci peste toate greutatile
Mada,sanatate printeselor,iar tu sper sa te poti odihni pentru a avea suficient laptic
Mi se pare greu cu 2 bebe ,mai ales in primele luni.Cred ca fara ajutor e cam greu,sa nu zic foarte gru.Mama a iesit luna asta la pensie,cred ca am noroc din punctul asta de vedere.Va fi mai greu probabil cu acceptarea noului membru al familiei de catre Alex,dar sper sa fie bine.
Dany,spre ca sunteti bine.
Crengu,Claudia,Sanziana,Cami,Rromanitza
Un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor!!!
nu stiu daca voi mai reusi sa scriu.Maine avem ceva musafiri,luni mergem sa schimbam numerele rosii,de fapt le prelungim ca e nebuneala cu inmatricularea, de miercuri plecam fara bebe sa ne relaxam la Baile Balvanyos,sambata nunta...Mai vorbim pana atunci.
Sa auzim de bne
Ana,Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Julax, am uitat sa te pup si pe tine. Uite acuma un pupalau maaaaaaaaaaaare.
Sper ca esti bine. Relaxare placuta la Bai.

Week-end placut tuturor fetelor!!!!!!!!!!!

Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 21 de zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata!

Ce fac fetele?
Ana, Stefan e marisor intelege binisor ce urmeaza. O sa fie grelut dar o sa se rezsolve si in final o sa aiba o relatie frumoasa. Stefan al meu nici nu vrea sa accepte ca in pozele de cand era mic e el. Iar daca insistam sa-i spunem ca el e fuge si nu mai vrea sa se uite la poze desi in genere ii place sa se uite la poze.
Crengu, Cristian chiar e marisor, cred ca o sa-ti fie chiar de ajutor in cresterea surioarei desi o usoara urma de gelozie tot o sa fie la inceput. NU peste mult timp ins ao sa ne povestesti tu cum a fost.
Iulia, succes cu inmatricularea masinii! Imi amintesc ca e nebunie mare.
Sanziana, si eu le tot stressez pe fewtele care au nascut deja cu intrebari referitoare la cum a reactionat cel mare cand au venit cu cel mic acasa si ce au facut ele ca sa ma pregatesc si eu psihic. Pana cand nastem noi o sa ne intruiasca ele ce si cum e bine sa facem cand venim acasa cu bebe mic.

Stefan al meu e nici bine da' nici rau, nu se hotaraste. Febra reapare cam la 8 ore si in rest nici un alt semn de boala doar ca nu prea mai mananca. Tuseste putin dar foarte rar, cred ca de fapt e doar putin rosu in gat si de-asta ii vine uneori sa tuseasca. Sper sa-i treaca pana luni. Azi nu cred ca o sa mai pot sa-l tin in casa, macar 5 minute tre' sa-l las sa iasa cu tat-su la plimbare. Dar... vedem noi. Va pup pe toate si mai revin. Paaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Claudia ai dreptate, la toamna David merge la scoala in clasa 1. Momentan, pentru ca am ramas si fara bona si nu am reusit sa gasesc alta, l-am mai inscris pana la 15 august la o gradinita particulara cu program de vara, pentru ca cea de stat si-a incheiat de mult activitatea. David e foarte incantat ca va avea un fratior si nu l-a interesat prea mult daca este fetita sau baiat (poate unde ne auzea si pe noi la fel, ca e mai important sa fie sanatos, mai putin ce este )
De la 2-3 ani intreaba de ce nu are si el si-si dorea. Acum ca-mi vede burtica cum creste e si mai incantat. Sa nu mai zic ce fericit este de cand il simte pe bebe. Ii vorbeste, mangaie burtica si se simte ca e fericit.
Noi nu mai avem nimic de la el, am dat tot de-a lungul anilor, unor prietene si apoi nasei lui care are un baietel de 3 ani, dar jucariile mai mici care considera el ca s-ar putea juca si bebe cu ele este foarte incantat sa i le ofere. Zilele trecute isi facea planuri ca atunci cand bebe va avea vreo 4 ani, el va avea 11 si-i va cumpara un croisant si o masinuta sa-i faca o surpriza (din banii lui). Este un copil foarte bun, ma indoiesc sa am probleme cu el. Nu si-a aratat niciodata gelozia fatza de copii, iar cand mergem la petreceri cu copii sau prin parc, eu am obiceiul sa ma bag intre ei, sa ma jos cu copiii si nu a venit niciodata sa ma ia de acolo, i se pare normal sa ma vada si cu alti copii in brate.

Ana

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Referitor la venirea cu bebe acasa, asta este planul pe care mi l-am facut si eu in cap....sa intre tati cu el in brate pe usa si sa-i luam un cadou lui David ca venind din partea lui bebe pentru ca l-a asteptat cu atata drag.
Cat priveste prima parte este foarte probabil sa nu fie posibil, pentru ca s-ar putea ca David sa vina impreuna cu sotul la spital sa ma ia si cum tati va fi la volan, tot eu il voi tine pe bebe. M-am gandit sa-i fac eu o scrisoare lui David pe care sa i-o dea sotul cand voi fi eu in maternitate in care sa-i scriu cat de mult il iubesc si cu cat drag astept sa ma intorc acasa la el...ca stiu ce ajutor de nadejde voi avea si ca-mi e dor de el ( e un copil foarte lipicios si sigur ar aprecia asta)

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Profit de faptul ca baietii mei sunt in curte sa va mai scriu una alta; isi confectioneaza o corabie din nu stiu ce... Stefan este foarte incantat cand "construieste" orice cu tati, ieri si-au facut un avion din lemn.

Vreau sa va multumesc din suflet la toate pentru sustinere si galerie, tare bine imi prinde sa stiu ca va ganditi la mine!

Eu azi am facut un pic de curatenie, sa fie cat de cat pentru ca o sa fiu plecata cateva zile si tati nu prea se omoara cu treburile casnice. Am pus in masina ultima tura de haine si mai am de calcat cateva lucruri pt bagajul meu de spital care le-am tot amanat si sunt cam gata
Abia astept sa-l tin in brate pe Matei si parca vad ca maine va trece foarte greu ziua. In acest WE sunt "Zilele Bistrite" cu tot felul de jocuri si trenulete prin oras cu galagie si inghesuiala, ma gandeam sa iesim si noi pt Stefan sa se dea pe un trenulet dar este fff cald si poate mai spre seara, numai ca noua nu ne prea place inghesuiala de acest gen....dar sincer sunt tare plictisita si nu mai stiu ce sa fac sa-mi treaca timpul. Noaptea dorm fff prost, azi noapte pe la ora 2 inca bantuiam prin casa....

Eu cred ca copilasii mai maricei vor astepta mai cu drag fratiorii/surioarele, in schimb vom avea ceva bataie de cap cu cei de la 4 ani in jos . Nu stiu daca v-am spus ca Stefan era fff dificil o buna bucata de vreme din cauza sarcinii si a lui bebe, acum nu as putea sa ma pronunt, este un copil posesiv si sensibil dar tati a reusit sa si-l apropie foarte mult in ultimul timp si cu siguranta ei vor petrece timp pretios impreuna timp in care eu voi putea sa stau cu Matei.

Cam atat despre noi deocamdata, va doresc un WE placut si sa auzim de bine!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Crengu, am uitat sa-ti spun ca nu ma dor varicele doar ca se vad ca doua furtunase umflate sub piele pe una din labii. Sper sa treaca dupa nastere. O sa-l intreb si pe medic marti la control. Interesant e ca la prima sarcina n-am avut asa ceva. Dar... ce sa fac? Astept sa nasc si vom vedea apoi ce-i de facut.
Amalia, tare frumos ce povestesti tu despre baiatul tau. Se pare ca tu vei avea un ajutor de nadejde in el si un frate iubitor. Te invidiez.
Ana, iti inteleg oarecum nerabdarea de a-l tine in brate pe micul Matei. E buna strategia de a-l atrage de partea tatalui pe Stefan. Oricum o sa trebuiasca si tu sa-l mai cocolosesti caci mama e de neinlocuit. Dar... ne vom descurca noi si parca vad cum nu peste multa vreme o sa radem de toate grijile pe care ni le-am facut.

Eu sunt incantata ca azi a gasit sotul meu vinete la piata. Foarte frumoase. Am bagat deja o tava mare la cuptor. Diseara o sa fac mancarica la ceaun "a la Crengu" si clasica salata de vinete. Tare pofta mi-ati mai facut saptamana asta. Fug acum sa pun si de-o fasole cu carnati afumati. O dupa-amiaza faina tuturor!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Ce ma bucur ca ai gasit vinete la piata Claudia! Sigur vor fi delicioase. Sa ne zici cum ti-au iestit retele, daca ti-au placut.
Ma duc ca am putina treaba si revin.

Rianna

Mergi la inceput

Am revenit.
Azi am fost toata ziua pe afara, am facut cumparaturi, ne-am plimbat si ne-am simtit bine. Totusi am venit foarte obosita. Fetita m-a lovit intr-una, dar asa de tare ca ma opream din mers. Uneori imi tragea cateva direct in col de vedeam stele verzi. Se vede ca se apropie termenul. Am mai facut si niste poze noi cu burtica, o sa le pun sa le vedeti.

Claudia, bine ca nu te dor varicele alea macar, si poate dupa nastere o sa se refaca pasarica ta. M-am uitat si eu azi la a mea dar nu am varice.

Ana, mai ai doar o zi. Galeria activa si mult curaj.

Azi am cumparat si o rochitzuca pentru maimutzica. Doamne, nici nu-mi vine sa cred ce mult a trecut si ce putin a ramas.

Rianna

Mergi la inceput

burtica

Rianna

Mergi la inceput