Mamici ce asteapta al doilea copil (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna mamici cu burtici.am aparut iar dupa o pauza mare,am fost plecata la tara si nu am avut calculator acolo.acum sunt la mama in timisoara si am si timp sa scriu.eu am aflat ca am o fetita in burtica ,am vreo 24 sapt si burta cam mare si nu am voie efort.trebuie sa nasc cu cezariana pt ca si pe andrei tot asa l-am nascut si nu se mai poate altfel.am emotii pt ca inca n stiu unde sa nasc -in timisoara sau in bucuresti sau la targoviste daca sunt la tara.am avut necazuri cu garsoniera ,s-a inundat si s-a umflat parchetul ,nici acum nu l-a schimbat proprietara si nu am unde sa stau in bucuresti-de asta tot umblu ca tiganul cu cortul.bieyul meu baietel nu mai stie unde se afla-ziua e intr-o parte ,noaptea hop cu trenul in alta.am plecat de la tara unde i-a placut ffff mult lui andrei dar mie mi-a fost prea cald.aici la mama are aer conditionat intr-o camera si e ok.nu suprt bine deloc caldura ,nu pot sa respir ,voi cum rezistati?si am si probleme cu niste dureri in partea pelviana ,cand mergeam la " toaleta"de la tara credeam ca imi iese copilul asa tare ma apasa jos.ati patit asa ceva?

diana mami de andrei(19.10.2006)si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare mamici!!!!

Mada, ai avut o experienta tare placuta cu nasterea...Sincera sa fiu ai avut curaj!!! Si eu ma gandeam sa nasc fara epid. dar nu imi este frica decat de ruptura si mai apoi de faza cu brodatul...Aia am auzit si eu k e mai naspa decat nasterea in sine...oricum ai toata stima din partea mea si felicitari!!!!

Of,mi-ati facut asa pofta cu salata voastra d vinete...Cred k o sa fac si eu...Este mai greu cu coptul, voi cum le coaceti? Acasa aveam o tablita speciala p care o pun p aragaz si vanata peste...Aici nu am..Aveti alte idei?

Va pup!!!

16+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Romanitza nici eu nu pot coace vinetele pe aragaz (cum facea mama in Romania)dar le fac in tava la cuptor,ies foarte bune cu conditia sa le las mult la scurs(stii sa iasa zeama aceea amara).

ma duc sa fac conspect in urma...

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor.ca am uitat sa zic mai devreme.. si poftiti la
Ana suntem cu galeria gata:

Mada foarte frumoasa povestea voastra..( suspin putin ca iar imi aduc aminte cat imi doream sa nasc natural.. dar nu a fost sa fie)- ai fost o curajoasa!! Bravo mami!!! Cum se mai simte Ari? Sper ca si-a revenit!!

Dany multa sanatate Mariei. Este in gandurile noastre mereu.

Crengu ar fi foarte fain sa ne intalnim cand venim in tara. Problema este ca noi stam cam prin Bucuresti si Sf Gheorghe - Brasov .. dar poate apucam si sa facem cateva excursii. ca e tare frumos pe la voi din cate tin eu minte.

Rromanitza azi am avut si eu zi de gatit am stat in bucatarie gramezi dar scap restul saptamanii: supa de pui cu galuste, mancarica de mazare cu pui, ardei umpluti si mancare de vita cu rosii, icre..si maine poate fac si o prajiturica.
Ce simpatic David al tau...auzi accident.. istet foc!!

Claudia foarte dragute pozele.. parca simteam valurile pe la picioare..

Ada nu cred ca se referea la banii pe care oricum i-ai da in taxe. O sa mai intreb cand ne intalnim fata in fata dar sunt aproape sigura ca nu e vorba de asta. Si vorba ta chiar asa sa fie nu are dreptul sa imi impuna ce sa fac cu banii pe care vreau / sau nu sa ii donez.

Diana bine ai revenit si felicitari pentru printesa. Tinem pumnii sa mearga toate bine macar de acum inainte.

Fetelor( Crengu, Claudia, Ana, Rromanitza, Sanziana) multumesc pentru raspuns si incurajari. Astept acum interviul cu preotul( ca cica asa trebuie pentru rezolvat hartogaraie) asta cam pe 20 iulie si vedem apoi incotro o luam. Problema este ca cea mai apropiata biserica romaneasca este la vreo trei ore de noi si nu prea as vrea sa mergem pana acolo, mai ales ca ar trebui sa obligam toti invitatii la botez sa conduca 3 ore dus si alte trei ore la intors de la biserica.
Ehh o sa vedem ce iese din toata istoria asta.
sa trec intr-un registru mai optimist zilele astea imi redecorez living-ul. Abia astept sa fie gata.

gata... ca iar scriu prea mult

Va pe toate si numai bine!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

neata fetelor!!!!!!!!!!!!!!
Si azi e o zi superba.
Vinetele eu le coc tot in cuptor, am o tava pe care am sacrificat-o Si am facut-o special pentru vinete. Pun multe in tava si se coc foarte usor.
Cami, mama da ce ge-a gateli ai facut!!!!!!!!! si toate super bune. Mi s-a facut foame.

Acum ma duc sa pap, sa-mi fac o cafeluta si revin sa mai vorbim.

Poftim si voua cafelute.

Rianna
Crengu 35+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 3+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am revenit.
Mada, frumoasa povestea nasterii, vad ca ai nascut destul de usor, exceptand faza cu ruptura. Dar toate bune pana la urma.

Cami, spor la decorat si sa iasa cum vrei. Cine stie ce ne rezerva destinul si poate se nimereste cumva sa ne vedem, poate vii tu in zona, sau poate fac eu o drumetie pe unde mergi tu, ca si la Brasov este super de mers in vacanta.

Ana_a, galeria este activa in continuare.

Mi-am facut si eu bagajul de spital, ca sa-mi iau o problema de pe cap. A iesit ditamai gentoiul de voiaj, mici nu-l pot ridica de jos si daca mai incapea, mai aveam de pus.
Am constatat ca pompa de sani nu mai functioneaza, abia dupa ce am spalt-o si smotruit-o mi-a venit in cap sa o probez si e moarta ca toti mortii. Nu mai bazaie deloc. Sa vezi cum dau eu acuma bani pe alta noua si am vazut ca-s destul de scumpe, 1 mil, 1mil. jumate si chiar mai mult.
Ma simt binisor, ma mai ustura vezica parca mai des , dar in rest este bine. A iesit si prima vergetura, intr-o zi cand ma dadeam eu ca un voinic cu crema, descopar ceva moale parca pe burta si imi intra degetul parca inautru. Cand ma uit in oglinda, o crapatura frumusica pe burta. Asta e, se vede ca burta este mai mare decat la primul, este bine totusi ca inca nu am multe. Sa vedem pana la urma cite voi avea.

va pup !!!!!!!!

Rianna
Crengu 35+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 3+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna dimineatza fetele!
Am venit si eu la cafea, uf ce m-am enervat de dimineatza.....ieri am spalat o patura de lana, am scos-o in curte sa se usuce pt ca mai picura din ea si am uitat-o peste noapte afara....si binenteles ca a plouat azi noapte si acu am bagat-o din nou in masina de spalat.....mi ciuda numai ca era uscata deja doar ca de cate ori imi aminteam sa o bag in casa ma luam cu alte treburi prin curte.
Ieri am fost ffff obosita...pe la ora 17 ma sunat sora mea ca vine in vizita cu juniorul ei de 5 ani si intamplator a venit inca o prietena cu 2 baietasi de 4 si 1 an si cu al meu de 4 ani au facut ravagii... Au plecat pe la ora 21 si sotul meu era innebunit, mi-a zis mai linistit asa sa evit pana nasc intalniri de genul asta ca dupa cum ma vedea el pe geam de obosita ii era frica sa nu nasc la noapte Adevarul este ca nu am realizat pe moment ....doar ca am strigat cand la unul cand la altul sa nu se urce pe garduri, sa nu sara in gradina vecinului, sa nu rupa tufele de zmeura, cartofi lu vecinu, sa nu-si arunce nisip in ochi sa nu se loveasca cu bote....vai....si parca celelalte 2 mamici habar nu aveau au venit sa se relaxeze numai eu eram stresata ca doar erau copii in curtea mea, daca patea vreunul ceva ma simteam vinovata....Greu....Stefan cand este singur este mult mai cuminte, dar asa la gramada le vin multe idei si nu din cele bune si linistite.

In fine, a trecut, acum de dimineatza sunt din nou plina de nergie, am facut curat si sters praful ca ieri cu musafiri nu am mai facut nimic, si daca nu sterg intr-o zi este bai ca se aseaza mult praf de pe strada.

crengu, eu am o pompa de san de la nuk si tare multumita am fost de ea, este manuala dar eu am folosit-o cu succes.Sper sa functioneze sa nu-mi faca si mie surprize

mada tare mi-a placut cum ai povestit!Inteleg ca sotul tau a fost alaturi de tine la nastere, foarte curajos, al meu mi-a zis din start ca el nu ar putea sa asiste la nastere langa mine.

Mi sa terminat de stors patura de lana....da acuma nu-i soare afara, este innorat, sper sa scape si sa nu o ploaie inca o data ca nu o mai spal!!!la cat de nervoasa am fost de dimineatza pe treaba asta!

va doresc o zi buna in continuare si sa auzim de bine!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

crengu, of...sa stii ca si eu am vazut cateva vergeturi, finute cei drept, dar exista, pe burta, cate una pe fiecare parte a burtii....cu Stefan am scapat, sunt curioasa cum va arata burta mea dupa nastere... sper sa scap cu bine si sa ma refac repede ca ma deprima rau kilogramele astea in plus, si mai ales burta

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!

Sunt prin zona si sunt relativ ok deci nu va faceti griji. Am insa niste greturi ciudate; daca stau cu ochii-n monitor mi se face in cca 5 min. rau. In rest n-am nimic dar se pare ca nu mai suport calculatorul. Nu rezist tentatiei de a citi ce faceti dar nu prea ma mai tine sa si raspund. Sper sa citesc numai de bine de la voi. Sper sa-mi revin in scurt timp. Va pup pe toate!

Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
32+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna fetelor!
la noi e innorat, deci activitate de interior azi , oricum m-am trezit super obosita:a plouat si m-am ridicat sa inchid un geam, apoi la baie, a visat Dragos ceva si cerea prin somn:ada-ada si m-am speriat ca nu stiam ce vrea cum eram buimaca.
Astept azi sa vina patutul, de ieri tot astept (vineri au zis ca-l livreaza si ieri niciun semn) si sa vina cei de la termopane sa ne monteze 3 plase pt insecte la geamuri.
In rest activitate casnica:mancare, putina ordine si odihna.

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008

Mergi la inceput