Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena foarte frumoase pozele cu Maria! Sa ne pui si una cu tine sa vedem cum ti-ai revenit la silueta.
Baby cum te mai simti?
Am pus si eu o poza pe picasa cu burtica de 39,4 sapt.
Va pup.....revin...

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Superba Maria!!!In rochitza aia rosie e o nebunie de copil
Bine ca ai scapat Ana de dureri, stiam ca in primele zile nu prea te lasau in pace...Ce nastere frumoasa si ce copil minunat

Bubule deci nu e acelasi lucru...Intreb si eu maine.Se poate sa fie o secretie mai abundenta pe final de sarcina ca pana acum n-am avut nimic

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

naspa ma simt................stau in picioare la calculator......si din cand in cand ma plimb prin casa.....
beblina mea cred ca doarme acum...ca este cuminte....dar tot simt presiune pe coaste.....si ma inteapa dansa.....si nu m-au lasat nici arsurile...........
in rest totul e bine............
tu nimic????????
nu vreau Raluca sa vina??????

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

super burtica de 39 si 4 zile!!!!!!!!!!

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, sunt disperata. Fata mea are deja colici. PLange de rupe de 3 ore. Nu am nimic sa-i dau, ca astia sunt niste cretini, zic ca asta e, o sa-i treaca. Ce sa fac????? Ce-au de musetel de bun???

Vicky 40s si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by narcisa.s

Cris, saru mana...Incerc sa ma dumiresc ce ma asteapta...Picioare umflate, intepaturi in col, cred ca pierd si eu dopul (daca-i asa cum zice Bubu), dureri de spate si de sciatic dar toate la nivel suportabil, nimic inspaimantator pana acum...Maine cica mergem la Mr Leite si sper sa stim mai multe...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 6

Narci, mult a fost putin mai este. Si mie mi se pare trim 3 cel mai greu.... Dar incerc sa ma bucur de burtica...pe urma o sa zicem ca Ana, ca ii e dor de bebe din burtica...
Bafta maine!!! SA vii cu vesti bune!!!

Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel

AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Vicky dar de la farmacie nu iti da nimic fara reteta?
ceva contra colicilor?

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky am vazut burtica frumoasa, cred ca e printre ultimele poze, daca nu chiar ultima cu burtica, nu?

Anaxena esti o mamica frumoasa cu o fetita superba, ma tot uit la poze si nu ma pot dezlipi de ele, imi imaginez cum e sa stii ca e a ta si sa nu poti sa o lasi din brate... Abia astept sa-mi tin si eu fetita in brate... Vrem sa te vedem si pe tine cum arati...

Map iti urez si eu nastere usoara maine, mult curaj si recuperare rapida, Asteptam vesti cat mai repede!!!

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy cum te mai simti? Vreo veste ceva?

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Tecky, frumoasa burtica!

Ana, Maria e o scumpa! Sa va bucurati de ea! Ai grija cu sanii.

Gaby, nastere usoara!

Vicky, e putin probabil sa fie colici deja. Mai degraba e puseul de crestere de la 6 zile, cand bebe cere mai mult lapte si dureaza putin pana ti se adapteaza productia de laptic. Pune-o mai des la san in urmatoarele 24 de ore.
Daca se indoaie, se foieste, e posibil sa fie totusi colici. Fa-i masaj pe burtica, circular, in sensul acelor de ceas. Mai ajuta un prosopel incalzit si pus pe burtica si contactul cu pielea ta (o dezbraci in scutec si o pui pe burta ta, in pozitia broscuta, se linisteste aproape imediat, datorita caldurii si zgomotului inimii tale care ii este cunoscut). Nu as recomanda niciun fel de ceai.

Narcisa, ai un PM .

Diana, Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput