Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Fetelor, super faina ideea cu site-ul separat pentru poezioare!!! Ar fi fost pacat sa se piarda in vant...sunt niste amintiri tare frumoase!

Ileanna, intr-adevar aici in State e mai greu cu vacantele ori concedii medicale, ori Doamne fereste sa se intample ceva.
Eu am mare noroc cu jobul asta, lucrez pentru o universitate de stat si am vacanta o luna pe an si daca se intampla sa nu o folosesc toata se poate aduna pana la 2 luni pe an de vacanta. Ce-i drept cand e vorba de maternity leave, nu avem posibilitatea de a lua 2 ani. Eu as fi putut lua mai mult (3-4 luni), dar am un sef extraordinar care sunt sigura ca ma va menaja dupa ce ma intorc la job. In plus, sotul are un "job" f flexibil, profesor universitar, dar domeniul pe care lucreaza nu il obliga sa stea in laborator, poate lucra/face cercetare si acasa, exceptie facand zilele in care preda. Oricum in State profesorii universitari predau ff putin in comparatie cu ce e in Ro.

Ingry 35+ Alexandru David

Mergi la inceput

Mada, incepem sa facem galerie.

Hai Amiraaaaa!!

Mada, m-ar interesa si pe mine sa vad mai multe detalii despre acea operatiune cu laser pentru vergeturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Diana uff ce accident bine ca esti ok si nu ai patit nimic. Uff creca ce spaima ai tras.
Dara normal ca i-au placut ca au costat in total 2048 de lire la ea tot ce e scump e bun, ea vroia sa ne convinga sa luam si o masa de cafea de numai 250 de lire da ce face frate masa aia face cafeaua?? Are espressor in ea? Ca na canapelele le-am luat sa fie de calitate ca is o investitie mai importanta si sunt f utile pt noi da masa de cafea nu am nevoie de una de 250 de lire e buna si una de 50.
Didi pai va rog respectati randul. Creca e si randul meu nu ca de cand tot astept
Adriana pai da ar fi cazul sa vina, suntem bucurosi ca aveam nevoie de ele si vroiam sa luam ceva de calitate ca astea sunt de la un magazin numai de canapele sunt f bune si au si tratament cu o solutie speciala anti pete adik chiar daca, curge ceva pe ele cu o carpa umeda se ia si nu lasa sa intre adanc in material sa ramana la suprafata si avem si 5 ani cand vin si le curata ei profesioanl petele care nu ies usor.
Gabriela mai bagam galerie:

Narcisa ms mult.
Anaxena f frumoase pozele cu printesa.
Bobitamica .
Narcisa si eu ma bucur ca nu sunt toropelile din ro aici e mult mai bine asa.
Mariana si noi tre sa luam niste biblioteci ca tot stau cu tonele de carti cd-uri si dvd-uri prin cutii.
Ingry ms. Ce sa faca prin zona, nu i-am zis inca de contractii sau ceva ca nu vreau sa ma stresexe numai daca tre sa plecam la spital ii zic ca apoi ma ucide. Acuma e happy ca azi am umblat prin magazine si am luat si niste telefoane din astea cordless de la panasonic ca demult ne-a rugat tata sa luam daca gasim ceva care se merita la oferta si sa fie cu afisaj mai mare sa vada si ei bine pe el plus ca acasa in ro mai e si bunica si ea abia vede ce scrie pe telefon.
Tecky ms mult sper si eu sa vina la noapte sa nu mai merg maine la moasa.
Didi super paginutza.
Ingry da uite acuma caut si iti pun eu am facut 10 sedinte am dat 120 de lire pe sedinta 1 ora jumatate, se cheama future tech, cica e ultima minunatie, te da mai intai cu o solutie si apoi baga solutia aia in piele cu un aparat sa pregteacsa pielea pt laser si apoi plimba usor laserul ala, nu doare e numai o senzatie de caldura asa oricum dupa ramane piele mai sensibila dar este f eficineta eu am avut suprafata f mare am de la talie pana jos la gambe si dupa cele 10 sedinte s-au subtiat f mult si au devenit din rosii vinetii bejulii oricum se vede bine diferentza. Nu fac mai mult de 10 sedinte odata da poti sa mai mergi dupa un an la inca o serie de sedinte sau ceva de genul nu mai stiu exact cat mi-a zis ca trebuie lasat intre sedinte. Faza e ca are efect si pe vergeturi mai vechi dar normal cu cat sunat mai proaspete cu atata are efect mai mare.
uite www.sknclinics.co.uk/cosmetic-skin-treatments/stretchmark-treatment.html" target="_blank">aici site-ul de la clinica unde am fost eu.
Vad ca is mai serioase contractiile dar oricum nu de mers la spital inca mai asteptam.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...

Mergi la inceput

Merg sa ma plimb prin gradina poate se mai intetesc. Am si minge din aia sa ma batzai pe ea daca vreau e bine si racoare in curte in casa mori de cald.
Va tin la curent daca sunt schimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Oooooo, cineva sigur nu doarme la noapte!!!! Hai Amira!!!!!

Adriana 34+ AMR 38

Mergi la inceput

Adriana sper sa te auda Amira si sa fie destul de hotarata sa vina.
Eu is toata happy si un zambet nici somn nu imi mai trebuie nimic, astept cu nerabdare durerile alea serioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

poze cu mine??ok fac poze

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Mada, merci mult de raspuns.
Ce-mi place de tine . Majoritatea se panicheaza cand se apropie momentul, iar tu esti toata un zambet. Dar te inteleg, cred ca esti fff nerabdatoare de acum.
Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mada, eu ti-as face galerie toata noaptea! Dar deja mi-e asaaaa de somn!!!! Iubita, ma gandesc la tine, da? Si iti doresc o nastere usoara-usoara de tot, o bebelina sanatoasa, papacioasa si cuminteee!!! Si sa ne dai de veste cat de repede poti! Si sa te intorci repede, daaaa? Cu povestea nasterii, poze, tot tacamul!!!

Adriana 34+ AMR 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata, am fost fata cuminte si am pus 3 poze

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput