Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
Didi81 spune:
Mariana, vad ca si google ofera gazduire web. Am facut o mica incercare aici: https://sites.google.com/site/iulieaugust/, am pus ultima poezie postata de Ruxandra. E doar un test, dupa aia ne ocupam noi de detalii, aranjam mai frumos...
Ia aruncati o privire fetelor
Didi 38+
atb spune:
Diarux, iti trimit eu Anotimpurile lui Vivaldi prin messenger daca vrei, acum sunt on line, id-ul meu e blondy3400.
Adriana 34+ AMR 38
MissJJ spune:
Fetelor ms tuturor de galerie acuma sper sa devina mai dureroase in noaptea asta, sunt sadica nu? O caut cu lumanarea stiu. Oricum o iau ca pe un semn bun ca sunt la 7 minute si ca la sf fiecareia e senzatia aia de presiune la spate si la exact cum era la sf contractiilor alea serioase de tura trecuta cand am nascut-o pe Ari.
Diarux am sa vad ca si pe google parca erau blog-uri si am sa incerc sa facem o pagina din asta numai cu poezioarele. Sau poate fetele care is mai experte in it se baga sa faca o pagina de blog ceva.
Cristina, Tecky ms da sa speram ca poate in seara asta se pun lucrurile in miscare.
Violeta e tare smechera vine numai cand vrea ea. Exact ca sorasa.
Dma si cum l-ai convins pe sotz? Ca ai enumerat acolo niste metode da nu ai specificat la tine care a functionat.
Dana ms mult. mai si eu cu nasul infundat dar asa am patit si sarcina trecuta si dupa ce am nascut ca prin minune a trecut.
Ms mult oricum o sa fiu prin zona si dupa ce nasc nu va las eu asa, chiar daca tre sa stau noaptea sa recuperez. E prea mare dependenta.
Violeta sabloane daca nu gasesti de cumparat poti face tu usor vezi in ceva carti de desene sau ceva de genul si copii forma pe o hartie din aia cerata mai transparenta sau faci un sablon din carton si apoi pe perete faci usor cu un creion conturul cat sa le vezi.
Rontzy aici nu se da cu nimic la buric nici cat e acolo nici dupa ce cade. Noi nu i-am dat la fata cu nimica numai am avut grija sa nu se frece de pampers si ii faceam in fiecare seara baitza si in 5 zile i-a cazut.
Dana noi am primit suzetele de la sterlizator de la avent si primele zile nu am avut nevoie dar dupa vreo doua sapt da si Ari le-a folosit pana la 3 luni si ne speriasem ca nu o sa reusim sa scapam de ele da intr-o dim efectiv nu le-a mai vrut ea sg pe la 3 luni deci am scapat usor.
Dia si eu tot asa ma inec la mal.
Trmit mesajul asta si revin ca merg si eu sa pap ceva.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...
mariana_1976 spune:
Diarux, iti scriu imediat pe PM de unde si cum "iau" eu muzica.(te previn insa ca eu nu bag "clasica" la bebe, ci mai mult din www.youtube.com/watch?v=FP7mjSwqOwc" target="_blank">astea).
Important e sa ai instalat si activ antivirus inainte sa incepi "operatiunea de downloadat".
Mariana 39+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mariana_1976 spune:
Didi daaa, bravooo! Imi place!!
Mariana 39+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
diarux spune:
DIDI pai sa imi dai detalii despre site si ce trebuie sa fac pe acolo si dupa ce prind ideea, ma descurc eu cumva sa le pun acolo pe toate. ar fi frumios. mai ales ca fetele care vin din spital n-au idee unde sa caute. n-au ele timp sa reciteasca toate capitolele.
Ruxandra 31+ si Andrei Tudor
Didi81 spune:
Mariana, merci
Ruxandra, e simplu: trebuie sa fii logata cu userul si parola de la pozele de pe picasa. Te duci la linkul pe care l-am dat si ai sus niste butoane, printre care Edit Page. Daca fici click pe el, editezi pagina curenta; poti sa dai copy-paste acolo la poezioare, si apoi tot sus ai butonul Save.
O sa mai cercetez si eu sa vad ce se mai poate face si cum se pot aranja poezioarele, dar macar sa le avem pe toate le un loc deocamdata .
Didi 38+
MissJJ spune:
Dia sper sa iti treaca ochiul si sa nu fie decat de la curent.
Caprioara insanatosire grabnica lui Matei.
Bujo ma bucur sa aud ca bebitzul e bine. Mai aveti de muncit la dulapuri?
Roxana sper in seara asta sa resusesti sa dormi mai bine.
Vicky bine ati revenit! Ma bucur sa aud ca ai avut o experienta placuta, faina inventie epidurala asta nu?
Truli felicitari pt bebitzul nasei. Sa creasca mare frumos si sanatos.
Boti multumim mult pt vestile super bune.
Turtu ms, spor la trebuir.
Dara pai daca in seara asta nimic serios nu se intampla maine merg aici local la moasa si imi separa ea membranele de col si imi face programare pt inducere la spital in caz ca va fi nevoie si ma trimite acasa daca in 48 de ore nu se intampla nimic atunci ajung la spital sa ma interneze sas incerce sa provoace nasterea cu peruzii ovule etc.
Dara oricum de tratament si etc ai voie abia dupa 6 sapt de la nastere si sport si etc, ca atata dureaza sa se retraga uterul si sa se vindece toate celea. Legat de tratamente pt vergeturi si aici sunt f scumpe dar singura solutie care are efecte bune in afara de bisturiu e laserul este aici ultima noutate ce mi-au facut si mie futuretec se cheama, am sa iti dau daca vrei un site sa vezi detaliile si sa vezi poate se gaseste si in ro.
Monica tinem pumnii pt maine si facem galerie.
gata capitolul trecut am citit tot, vad ca incep contractiile sa se simta mai bine tot nu is dureroase tare da is mai strong putin.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...
diarux spune:
DIDI esti o scumpa. am reusit sa ma dumiresc cum stau lucrurile. asa ca... maine ma apuc sa cercetez si sa vad cum pot sa il fac mai ...frumos...dupa ce e gata, te rog sa arunci o privire si dupa aia bagam link.
Ruxandra 31+ si Andrei Tudor
narcisa.s spune:
Hai AMIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o
AMR 6