Salajence la APELLL!!![49]
Raspunsuri - Pagina 6
diplodocus spune:
OTI-ufff, ce ghinion cu albina acea
Uite,
sa treak mai rpd
MARIA-vai, dar ce curajoasa esti sa-ti pui nr de tel si I.D:-ul de mess pe un forum public ![]()
DAca o sa primesti 100 de telefoane pe zi si o sa te hartuiasca cine stie cine? 
![]()
Noi am fost la bunica mea duminica...La vie, la un gratar, la aer curat...am dormit pe iarba, la umbra...am facut poze...
Cel mai tare moment a fost cand Luca s-a apropiat d e o gaina care oua si aceasta s-a speriat de el...Si Luca de gaina, evident...A urmat un plans bun...
Si azi dimineata mi-a povestit despre gaina cea rea care l-a speriat pe el ![]()
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
diplodocus spune:
Ehhh...am uitat sa pun o poza de ieri...de la beciul de la vie...
http://flickr.com/photos/7859784@N04/2643288130/
cine imi reaminteste cum sa pune un link frumos, k efectiv am uitat, si a fost musai sa pun tot carnatzul asta...
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
Ioana, multu'. Sa stii ca a mai trecut.
Tare faza cu Luk si gaina. Mi-am adus aminte de o faza: sora mea si o verisoara : amandoua sub 3 ani. Merg ele sa ia ouale din cuibar. Vin cu cate 2 oua fiecare, si le iese cocosul in fata. Vara noastra de spaima a scapat un ou pe jos, iar cu celelalt a dat dupa cocos, evident sa il sperie. Au sfarsit una prin plans si cealalta prin ras (ca sora mea era invatata cu orataniile, pe cand cealalta era oraseanca get beget
)Auzi da felinarul ala e functional?
Mie imi plac chestiile rustice. Cand aveam toata ziua de a face cu ele nu le bagam in seama. Acum ca s-a distrus totul la tara si nu mai e nimic, acum tanjesc sa vad o ulcea, o lampa veche sau un felinar. Asa suntem noi. Mereu ne pare rau dupa ceva abia dupa ce l-am pierdut.
Va
si va doresc o seara frumoasa.
silvana_salajan spune:
Ce mai e nou?Olim, cum a trecut Bac-ul pentru Delia? Nu ne zici nimic?Io cred ca bine si amu va chefuiti pe undeva.
Nu e nimeni sa vina la o barfa?
giulia71 spune:
hellou si de la mine:)
azi e ultima zi de munca, de maine intru in concediu, uraaaaaaa
suntem obositi si fara chef, ne gandim numa la co.
la mine se lucra la placa de la fundatie, pan la urma o toarna azi; ieri s-au cam ciondanit oamenii pe santier si i-am zis patronului ca atat timp cat divergentele siunt constructive e ok, altfel...intoarcem foaia!
joi plec catre capitala si vineri il vad si io pe fii-mio; imi e asa de dor de el de nu mai pot!!
abia astept sa il vad!
in rest...toate bune, ceea ce va doresc si voua
ps: hmm cam liniste p'aci
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
silvana_salajan spune:
Giulia, fericito!!!Va
si va doresc noapte buuuna!Maine e si la mine ultima zi de lucru pana peste un an! ![]()
silvana_salajan spune:
Buna dimineata! Va servesc pe toate cu o cafeluta aburinda sau un capucino. Ori mai bine cu o cioco calda? Oricum, eu va astept la povesti! 
dianaiulie2009 spune:
Salutari si de la mine !
Am ajuns azi noapte acasa pe la ora 12 si de abia acum am reusit sa facem okishori . Drumul a fost ok , nu a fost cald si am venit bine . Acum ne apucam de despachetat , numai ca prima data trebuie sa aducem bagajele din mashina k aseara nu a mai fost cine . Am de spalat un sak dfe haine , trebuie sa mai schimb lenjeria si alte chestii de aranjat prin casa .
Otilia , poti sa suni cand doresti k sunt acasa . Daca vrei sa ma suni pe fix spune si trimit PM cu nr. de tf. fix. Cum esti cu ochiul ? Am citit de patania cu albinutza !
Giulia , ce mult imi doresc sa mai stau si eu in concediu . Tot ce e frumos trece rpd . Din pakate , de luni trebuie sa merg la scarbici si asta ma demoralizeaza total . Dar nu avem ce face si trebuie sa mergem , asta e . Va dorim concediu placut si mult spor in ridicarea casutzei voastre !
Ioana , am vazut poza cu Luca , tare scumpic mai e. Bine ca sta la pozat k lui Paula doar din mers pot sa-i fac poze .
Maria , cum esti cu sarcina ? Te simti bine ? Ai grija de tine cu caldurile astea si nu te stresa prea tare pt. nimik ca nu merita . Acum tu si BB sunteti cei mai importanti . Sanatate multa si te mai asteptam cu vesti !
Mihaela , pe unde sunteti ? Ati rezolvat problema cu masina ? Cand va intoarceti acasa ? Drum buna va doresc !
Bia , cand plecati la mare ? Unde ati gasit bilete ?
Va pupi pe toate , ma duk sa fac ceva treaba k altfel ..... da mai trek eu pe la voi ...
" Carpe diem ! "

5+