Salajence la APELLL!!![49]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata!Poftiti la cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia mersi de cafelutza !

Mihaela bine k ati ajuns cu bine . Imi pare rau k nu ne-aqm intalnit . Pup fetele si vacanta placuta in continuare . Asteptam povesti pe unde ati calatorit si ce impresii aveti .

Bianca , nu ma invidia draga k nu s-a putut tata bucura de ziua lui deoarece de sambata e cu diaree la purtator si este foarte deshidratat , din cauza asta se simte si foarte slabit , mai mult a stat in pat . Sper sa-si revina k i-am dus dimineatza un ercefuryl .

Maria , cum e BB ? Hai si mai zine ceva de starea ta !

Va tzuc , ma intorc la treaba !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

va si va salut !!
mie mi-e tare rau. si de castravetii murati mi-e acum greata. mai si vomit ce-l mai greu mi-e ca tre sa vin la birou...
de bb doar maine am sa va dau noutati. maine la 17 am programare la medic. am emotii. sper sa fie bine.

Maria 7+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Maria sa dea DD sa fie totul bine... Incearca cu macris, agrise, prune si fructe verzi. Castravetii murati au sare multa si nu sunt indicati... O sa fie baiat, ai sa vezi!! Mai cata macris am mancat cat am fost cu Andrei! Adriana, cum se mai simte tatal tau? Biaaaaaaaaaaaa, treci la raport.Ioana, cand pleci in concediu?Miha, v-ati mai revenit cat de cat?Noi amu am ajuns acasa, l-am scos putin pe Andrei, am fost sa platim gazul. Ca altfel sta toata ziua la calculator. Pe mine zici ca m-a muscat musca tete ca toata ziua as dormi.... Azi m-am trezit de 2 ori sa mananc si m-am culcat la loc... Si mi-e un somn....Noa, va las ca tre sa predau "stafeta" la calcu'.

Mergi la inceput

Slaba miscare azi pe forum. Pe unde umblati?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

la ulmeni mai viu dupa ce citesc

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Hai Olim la povesti!

Mergi la inceput

Va doresc o noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Va servesc o cafelutza , un capucino , o cola , un ceai si ce va mai pofteste sufletzelul !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana merci de cafeluta...mmmm e tare buna. (ca i-am uitat gustul )Azi se pare ca vom avea racoare. Pe dupaamiaza chiar ploi.Va si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput