Timisoara, Impreuna! (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

In regula, Doris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
citat din mesajul lui Ana68

'Neata si de la moi...

Nu m-am pierdut inca intre bagaje,ca nici nu m-am apucat inca de ele.....maine incep construitul bagajelor,ca daca ma apuc de azi sigur uit cate ceva sau imi trebuie neaparat ceva pus deja in bagaj si trebuie scotoceala...eeee!kakaia teknika,baaaay...iti trebuie facultate,zau asa....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

asa si eu , in ultimele momente ca altfel uit ceva si Laci dispera ca nu are ce baga in masina
Bey distractie placuta in contzed

deya eu nu mai am initiativa , doar incerc sa conduc "boardul" sa nu il ia valul

Vreau si eu intalneala bey nu se poate asa ghinion , dar daca nu faceti o intalneala si cand sin io si mariaa acasa ...

... sper ca ati inteles mesajul

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Aido o mai ramas vreun smile nepus de tine in mesaj , hai succese sa aveti...toate..in special Ana barosana,hi,hi,stim noi cine i-a urat, io's varza da tara arde, babele se piaptana... ca wtf si mi-e dor de Mariaasi de Mihi na si uite ca nici Aida,nici Mariaa,nici Silvana,nici Laura (care precis ajunge dar ea asa face de obicei,din start zice ca nu poate,cunoastem noi ) ,poate merge Deya,Geta si Ela in premiera ptr trupa .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Silvana sa-ti traiasca sotul, LA MULTI ANI!

Ela FELICITARI !

Doris cred ca vin si eu.... deci la 18 in Unirii .... la ce terasa?

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

clauditza scumpa , nu stiu daca am apucat sa iti scriu ce am vrut de cand cu problema ... in primul rand realizez ca ai plans destul si te-ai calmat si acum esti in plina actiune asta si trebuie. Iti urez bafta in gasirea locului ... auzi dar cat de actrita esti tu?
Tu nu ai jucat niciodata teatru in fata husbantului?
Pai tu daca esti suparata nu ai spus niciodata asta si asta nu mai fac ca nu am chef ... ia hai baga mare

Florin husbant de Silvana multa sanatate si tot ce iti doresti pe pamant americanesc ... distractie placuta

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

beeeey ce plictiseala

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

RADU
FLORIN
multa sanatate si fericire va doresc si eu, cu putina intirziere!!!!

Mergi la inceput

claudia-ela, felicitari!!!!!!!!
aida, spor la munca!!!!!!cu opelul vedem. prima data trebe sa vedem citi bani vin si daca ne putem incadra.e cam scumputz fata de ce dotari are dar e tareeeeee frumos
io inca nu stiu cum e cu vineri
ma duc sa mai citesc in urma ca nu mai tin minte nik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Si eu turbez ... nu reusesc sa definitivez kktele alea de dosare pentru primarie, aia is cam sadici, cand sa zic hop mai vad o foaie lipsa sau vreo belea. Si as fi vrut tare mult sa termin cu ele azi ca maine merg la control la dr, la 13,30 si vroiam sa nu am altele pe cap....Of, numa tampenii fac in ultimul timp, cred ca-s deja prea stresata si obosita. Clau, cred ca e scadent sa-mi spui ceva...stii tu...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

dana, nu, nu m-am ascuns din nou numai ca am dat de o belea mare, pt mine: am facut o alergie urita de tot, am o gramada de bube, in locuri sensibile, adica am aflat si io acum cum este sa nu poti sta pe "cui". drept urmare am luat aerius si sunt ca drogata, ametesc, plutesc, mi-e somn etc.etc. din pacate, din cauza asta nu am mai fost la condus deloc, si eu ma gindeam ca poate cit e sotz acasa, in concediu, ma pun si eu la punct cu condusul
nu sunt in stare nici sa stau jos pe scaun, nici intinsa iar din picioare pic de somn

Mergi la inceput