Timisoara, Impreuna! (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Gyula zici tu? Ati fost? Da-mi ceva detalii, ca nu stim aproape nimik de destiatie ... Ce inseamna Opel kelutz? Adica ce nu are?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

www.gyula.hu

Mergi la inceput

am fost pe acolo doar virtual dar daca imi rezolv toate belelele o sa ma duc si acolo si la gradina zoologica de la szeged
chelutz, adica lucruri care renault le are la standard, la bani mult mai putini

Mergi la inceput

ma duc si eu sa ma uit la film, CSI Ny, serialul meu preferat
noapte buna sa aveti!!!!

Mergi la inceput

Si eu, si eu ... tot CSI serial preferat.
Asadar, noapte buna!
PS Kati tare ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai scri, chiar imi era dor de postarile tale! Detaliaza si tu la dotari, ca de ex. noi la Logan n-am avut CD si nici o paguba, am luat din Austria, la un pret derizoriu, o chestie cu card care se baga la bricheta si bagi ce muzica vor muschii tai!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza,
tot io-s prima ... asa ca dau un rand de cafea pt toata lumea ..............
v-am citit postarile de ieri, vad ca aveti chef de povestit si la ore tarzii , adica 11-12 noaptea.... io la ora aia is rupta-n freza si merg la nani .... ca dim la 6 si ceva trezirea

Doris, povestea musetelului si da, am mai citit pe blog, dar n-am apucat tot inca ....
aaa si tocmai am vazut .... LA MULTI ANI !!!! pt Radu, sanatate, sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batranete!

Kati si Dana, ziceti ca va ganditi la Gyula ... si noi chiar am zis ca peste 2 sapt mergem vreo 3 zile. ne-a povestit cineva care a fost ca-i super fain. Kati, succes la cautat masina, si noi vrem sa ne-o schimbam, dar anul asta nu se poate, speram ca la anul .. si noi am cochetat cu un renault megan ... vrem masina mare de familie . sa-mi spui si mie ce v-ati luat si cum e. sa ne mai informam si noi.

Ela bafta la prezentarea lucrarii!

Aida, n-am mai auzit demult de voi, tot la mare ? un pupic pt mata mica Simona

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Iubi meu, un sincer La multi ani!

Sa fii sanatos, sa ramai mereu la fel de bun cum esti, sa fim fericiti toata viata!

pentru tine, cu dragoste,
www.youtube.com/watch?v=ABn4JSlr7Yo" target="_blank">Lucruri simple

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI RADU

DORIS sa-ti traiasca sotul,sa ii dea Dumnezeu sanatate,fericire si sa aveti parte numai de clipe frumoase impreuna to the end of time,sa va iubiti si respectati toata viata,o dedicatie speciala ptr voi doi :

www.youtube.com/watch?v=965Y5V-ZrJ0" target="_blank">In lumea lui Doris ptr Radu

ca io nu am cui sa spun asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Claudia, merci, mami! super faina dedicatia, uite acum s-a trezit Radu, i-am dat un pupic si o cafea dulce cu frisca...ascultam melodia ta...

Geta, merci mult de urari!

Ela, bafta azi cu caru...tin pumnii...daca nu-ipoti convinge, zapaceste-i!

Katik, ma bucur ca ai reaparut, faine optiuni de masini, sa va luati exact ce va doriti...conteaza...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Doris, la multi ani fericiti alaturi de Radu, sanatate muuulta si implinirea tuturor dorintelor!

Geta, pai eu cam stau serile pana tarziu, Lori se culca dupa 10 si mie imi sare somnul asa ca ... pb ca lucrurile se vor regla din toamna cand incepe spiridusul sa mearga la gradi si trezirea se va da automat mai devreme asa ca ma gandesc ca la un moment dat se va si culca la ore normale.

Ela sa ne dai si noua de stire ce si cum la sustinere ... Bafta multa!

Clau, te simti un piculetz mai bine? Cum esti, te-ai linistit putintel?

Kati, din pacate se pare ca excursia la Gyula pica, ca astia de la Poli se intorc din cantonament sambata, nu se stie la ce ora, si pana astept dupa ei, pana declaratii, pana releu .... a si trecut ziua.

Ana cand pleaca? Maria ce mai zice, ati vb careva cu ea? Aida, mii de ganduri bune pt Simona. Lore, o zi frumoasa!

Azi am iarasi mult de lucru, printre treburi intrand si o depunere de dosare la Primarie, si imi e asa groaza de birocratia, stilul functionarilor, cozile si caldura de acolo ca am tot amanat, dar a ajuns cutitul la os. In concluzie azi am o gramada de treburi naspa! Asa ca-s cu popoul in sus. Ieri am fost la dr., gatul lui Lori s-a vindecat bine, aftele sunt de fapt o iritatie care trebuie tratata cu Tantum verde, in mare e ok ...

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput