Recomandare cazare Cascada Balea

Recomandare cazare Cascada Balea | Autor: GeorgetaR

Link direct la acest mesaj

As vrea sa merg in week-end-ul asta cu copiii (1,8 si 3,7 ani)la Cascada Balea. Mi-ar fi tare util daca mi-ar putea recomanda cineva o pensiune sau cabana in zona. Deocamdata nu stiu decat de Cabana Balea Cascada dar am vazut-o doar pe net, nu stiu exact ce-i acolo. Daca a fost cineva in zona mai de curand poate imi poate recomanda ceva.Miltumesc frumos.

"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Noi am stat de doua ori la pensiunea LA CETATE este chiar in poarta hidrocentralei Vidraru,imediat ce intri pe Transfagarasan,venind dinspre Curtea de Arges.Sub cetatea lui Vlad Tepes de la Poenari...Asta daca vi dinspre Curtea de Arges.Este chiar la sosea,nu ai cum sa n-o vezi.E noua,foarte curata,3 stele(sau margarete),pretul este intre 130 si 170 lei pe noapte,iar apartamentul este 230 lei pe noapte.Are restaurant si terasa...Daca cauti pe net,ai sa gasesti destule pensiuni in zona,si dinspre jud.Arges si dinspre jud.Sibiu,la Cartisoara,unde iesi de pe TF.
Weekend minunat si distractie placuta.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaP spune:

Oriunde dar nu la Valea cu pesti! Este groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Multumesc frumos de raspunsuri. Pana la urma am facut rezervare la Cabana Balea Cascada, e cea mai aproape de cascada din cate imi dau eu seama de pe net si de acolo pleaca si telecabina spre Balea Lac. Sper sa fie OK cazarea. Acum am o alta problema. Noi plecam din Bucuresti vineri seara dupa ora 7 si am auzit ca Transfagarasanu e inchis dupa ora 10 noaptea pe portiunea Balea Lac - Balea Cascada. Stiti cumva daca e adevarat? Macar sa stim exact si sa o luam prin alta parte, eventual Zarnesti.

POZUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La Cabana Balea Cascada am fost si noi cazati si a fost ok (asta acum cativa ani, acum nu stiu care mai sunt conditiile)

De traseu eu zic sa nu faceti transfagarasanul vineri seara, e destul de periculos, nu e luminat si daca mai e si ceata chiar ca e groaznic. Mai bine o luati prin Fagaras.

Drum bun si te asteptam cu poze si impresii, sper sa ajungem si noi vara asta la Balea , macar pentru 2 zie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

incearca sa dai un telefon la Dispeceratul Drumuri Nationale:
(- informatii privind starea drumurilor nationale; - informatii privind restrictiile de circulatie si variante de ocolire)

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Georgeta , ai fost la Balea? cum a fost, te asteptam cu poze. Ce traseu a-ti urmat?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Am venit aseara tarziu si inca nu am descarcat pozele dar le pun cat de curand in album.
Am plecat vineri seara pe la 7, eu direct de la munca.Am ales ca traseu Buc-Pitesti-Rm.Valcea- Cartisoara-Balea Lac.E mai lung cu vreo 60km decat varianta Curtea de Arges- Vidraru dar auzisem ca bucata de Transfagarasan intre Balea Lac si Balea Cascada este inchisa dupa ora 10 seara.In realitate nu e chiar inchisa, adica nu e bariera, dar nu e recomandat mersul noaptea pt ca nu prea e vizibilitate (mai ales daca prinzi ceata) si e pericol real de pietre care cad.
Am ajuns foarte tarziu, pe la vreo 2 noaptea, am avut ghinion, am prins un blocaj la iesirea de pe autostrada (sunt niste lucrari acolo)si am pierdut vreo trei sferturi de ora si, din nou, alte lucrari undeva intre Calimanesti- Caciulata si Cartisoara (iar vreo cateva opriri de 20-30min.)Si, oricum, dupa ce am intrat pe Transfagarasan am mers cu 20-30 la ora sa vedem animalele. Am vazut o vulpe ce vana un sobolan( probabil) chiar in mijlocul drumului, o caprioara care a fugit imediat in padure si mai multe perechi de ochi sclipind in tufisuri la marginea padurii.
Cabana nu e cine stie ce, camerele au aspect f. vechi, cred ca arata la fel de 20 ani, caloriferul picura, geamurile nu se inchideau etans, apa calda se opreste pe la 10-11 (si cea rece abia mai taraie ). Doar cearsafurile de pe pat, desi nu foarte noi, sunt curate si apretate.Oricum nu merita 157lei/noapte/ camera. Micul dejun e cel din vremea copilariei cand mergeam cu parintii la hotel ca si varietate(ceai, unt, gem, salam, cascaval sau omleta), dar mancabil.In schimb foarte aglomerat, abia am gasit doua camere pt week-end, rezervate de marti.
In rest, zona superba, ne-am jucat in zapada la Balea Lac, ne-am plimbat cu telecabina si am admirat cascada, am urcat putin si pe munte (f. putin, copiii sunt mici 1,5 si 3,5 ani). La Balea Lac, la cabana, se mananca f. bine si mult, si cabana pare mai rasarita decat Balea Cascada dar e si mai aglomerata (luni nu mai aveau locuri pt. week-end). Sambata dupa-amiaza am fost la Sambata, am vrut sa testam un pic si zona aia, pensiunea Regina, cred, chiar langa pastravarie, arata f. bine si se mananca bine, ai pe unde te plimba prin padure chiar si cu copii mici, e plin de zmeura si mure, chiar f. frumos pt un week-end linistit.
Duminica am plecat de la cabana pe la 11, ne-am oprit iar la Balea Lac pt o portie de zapada. A fost insa mai frig decat sambata, erau doar vreo 6 grade si vant taios dar tot e frumos. Am coborat apoi spre Curtea de Arges, ne-am tot oprit pe unde am avut chef, La Capra am pozat niste magarusi, am mai stat un pic la baraj la Vidraru, apoi am facut plaja pe Arges undeva langa Cetatea Poienari (aici erau deja 27 grade). Baietii s-au plimbat cu ATV-ul si ne-am balacit cu totii in apa. Am ajuns acasa pe la 8 seara. Una peste alta a fost un week-end superb, am vazut cam tot ce am putut pe traseu si asta am si vrut. Nu am putut urca la Poienari la cetate fiinca nu se urca decat pe jos si nu rezista copiii pana acolo si nici cu amandoi in brate nu putem (eu sunt in luna a 3-a) asa ca asta ramane pt altadata.Va recomand cu caldura Transfagarasanul, merita vazut si a mia oara, e tare spectaculos si, de ce nu, o oaza de racoare (uneori chiar frig de-a binelea) pe caldurile astea.

POZUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Bine ai facut ca nu ai urcat la Cetate la POienari...am urcat eu saptamana trecuta....am crezut ca nu ma mai tin niciodata pe picioare, sunt 1480 trepte..eu in 19 saptamani Codrin de 3 ani jumate aproape.
Copilul nu a avut nici o treaba...dar eu si sotul...

Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lorellay

Bine ai facut ca nu ai urcat la Cetate la POienari...am urcat eu saptamana trecuta....am crezut ca nu ma mai tin niciodata pe picioare, sunt 1480 trepte..eu in 19 saptamani Codrin de 3 ani jumate aproape.
Copilul nu a avut nici o treaba...dar eu si sotul...

Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Woaw! 1480?! Bine ca mi-ai spus, ca ma batea gandul sa urc si eu acolo mai la toamna.

POZUTE

Mergi la inceput