eu sunt programata pentru eco morfo peste 2 saptamani, acum am 18 saptamani de sarcina . daca TT a iesit cu risc crescut de SD la aceasta ecografie poate sa-mi spuna daca are bebelu meu ceva?
Va pup. Astept un raspuns din pareta voastra.
Sanatate multa!
In general am inteles ca se vede la ecografie.Daca si la ecografie apare ceva suspect urmatorul pas este amniocenteza unde se afla suta la suta daca copilul e sanatos sau nu.Dar eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare caci am auzit multe cazuri de TT cu risc si copil f sanatos.Depinde f mult unde ai facut testul si daca cei de acolo au tinut cont de ecografia cu care trebuia sa te duci cand iti lua sange.Acest test daca nu e bine facut da rezultate eronate f usor.Sanatate!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!
29+
LUCA
Eu sunt unul dintre cazurile cu risc crescut de SD relevat de Dry test iar printesa mea s-a nascut si este perfect sanatoasa!!!!
Acum, eu iti inteleg disperarea. Nu vreau sa-mi mai amintesc prin ce cosmar am trecut de cand am luat rezultatul de la dry test si pana am aflat ca este bine copilul....
Eu nu am ales sa mai fac nicio ecografie si nici TT....
Si nici nu cred ca s-ar vedea la eco si s-ar putea confirma un eventual SD...
Am facut aminiocenteza si m-am linistit.
Cunosc fete care nu au mai facut nimic, nici TT, nici amniocenteza si au bebei sanatosi.
Cum spunea si musette... de multe ori rezultatele acestui test pot fi eronate.
Am inteles ca in special cei de la medsana sunt cam "varza" ca capitolul teste genetice... Eu la medsana cotroceni facusem drytestul...
Sarcini usoare si bebei sanatosi dragele mele!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni