Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor ma declar O MAMICA FERICITA DE BEBE BOGDANEL, care nu plange chira daca mai are colicei, sta acolo si se face rosu , apoi dupa un part si caca sau ce mai face el se liniusteste si adoarme, decla insa ca si tati e alturi de mine si nu stiu ce ii face zaiu ca baitul dorame la el pe piept neantors, si la mine dr maoi rar, dar cand pune tasu mana pe el zici ca l-a atins un inger asa se calmeaza.
Asta noapte am dormit dusa , m-am trezit doar o data la papa si gata, am luat baiatul langa mine si a adormit si el cu titi in gura.
FETELOR LA 2 SAPT FIX DE LA NASTERE CANTAREAM(ADICA IERI LA ACEEIASI ORA LA CARE S-A NASCUT) 4.330,AM LUAT 430 DE GRAME IN 2 SAPT, ASTA DUPA CE AM PIERDUT 200 DE GR IN PRIMELE ZILE.
De mancat mananca f. bine , cred ca deja termina ambele titi ca nu mai ramane nik,ba inainte sa-i dau sa suga atunci cand se apropie ora mesei imi curg sanii zici ca sunt milka.
I-am luat baiatului casuta lui adica am achitat apart cu 4 camere fara banci si alte imprumuturi, iar daca ne merge tot asa pana la sf anului ar fi ff bine.Intree timp primesc oferte de joburi pe care sunt nevoita sa le refuz pt ca inca nu ma pot intoarce la munca asta mic dep de mine poate la toamna sper daca situatia nu se schimba si celk mic ia avant asa cum a inceput.Acum doarme si pti sa bagi si bormasina langa el ca nu se scoala, au incercat vecinii si nik.
, e rezistent puiul meu.
Fetelor cat timp poate rezista lapticul meu pe cald astea la temp mediului ca ma bate gandul cand merg in parc sa iau bibe cu mine si cu laptic in el evident si sa il dau sa nu scot titi .Si cum incalzesc laptele cate grade treb sa aiba sa fie ok?Eu am luat si un sterilizator care poate si incalzi mancarea si ma bate gandul sa il incalzesc acolo dar nu stiu cat de cald trebuie sa fie.
Am stab si botezul pe 31 August am gasit si rest am dat si avansul, vin si ursitoare si avem un prieten care are o firme de org evenim ce se ocupa de tot, decorul e alb cu albastru.
Intre timp am devenit exp si la baia bebelusului, unde la INCEPUT IMI ERA FRICA SA NUJ-L SCAP ACU zici ca am avut 3 copii, soacra-mea a zis ca nu e nevoie sa ma ajute cu nik ca ma descurc fain si tati ma ajuta cu baia el cara apa si buruienile de-i facem baie cu ele.
Miss si Cleo pupici la fete , pup si celelalte fete pt raspuns
Lavi cu BG( adica bigilicanie mica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor am o mare dilema si please help!!!Noi avem botezul in 16 august, si mare mea dilema este ca dupa biserica mergem la restaurant ,si eu cum ii dau sa pape ca numai de la san ii dau si nu pot sa-l alaptez decat asa pe pat ,in mana nu pot ca am incercat si el abia tine tzatzuca in gurita asa.Ce ma fac?Ca m-am gandit sa ma mulg,dar cum le sterilizez dupa????please help!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dana, ramine intilnirea pe marti? Ca vrea sa vina si Sis si tre sa stie dinainte ca sa o poata aduce Bogdan in Drumul Taberei.... Abia astept. Elenuca, draga esti convocata si tu, la fel si Monik si Andora....

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

capitol nou

Mergi la inceput