Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:

AM PRIMIT INCA O STELUTA

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
madalina28 spune:
LA MULTI ANI CAIUS, DARIUS!!!Sa va faceti mari si sanatosi puiuti!
Cam liniste pe aici unde ati fugit toate?
Andicu ce faci?De cand merge bb Filip nu ai mai intrat aproape deloc
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Monica-Elena spune:
Andicu parca tu urmeaza sa pleci cu Filip in vacanta in Turcia. Noi suntem inca in Antalya vremea e super 37 grade in aer si apa are 30 grade. La ora 11 cel tarziu o intindem de pe plaja ca e moarte. Vezi ca la capitolul ciorbe stau tare prost si chiar si la meniurile de copii stau ff prost indiferent cate 5 stele au hotelurile. In rest e OK. A si inca ceva nervi de otel ptr voi ca e plin de rusi........e groaznic.
Cu avionul a fost super. Mihnea a reactionat mai bie ca mine. de fapt el nu a avut nimic eu am avut emotii ptr el si el nica
.
Vacanta placuta!
denisa73 spune:
Buna mamicutele! Ce mai faceti?
Monica eu chiar ma gandeam ce mai faceti si cand colo aud ca erati prin Turcia! Distractie placuta in continuare si multi pupici lui Mihnea!
Noi suntem bine,Cristian merge la gradi 8 ore si a inceput sa se obisnuiasca si cu noile educatoare.Gabriel e foarte cuminte,nu am inceput diversificarea desi dr. lui mi-a zis de la 3 luni si jumatate sa incep pana la maximum 5 luni.Mi se pare ciudat caci la Cristian am inceput la 6 luni si asa mi-a si zis dr lui(are alt medic),daca e alaptat la san.O fi ceva studii acum ca trebuie sa incepi diversificarea la maximum 5 luni,stiti ceva caci eu nu stiu de asa ceva.Ma gandesc sa nu o fi inteles el bine cum e alaptat si de aceea sa zica asa.O sa-l intreb oricum luna viitoare cand ma duc din nou, caci acum a fost doar la vaccin si nu i-a facut nici un control.Acum nu ma pot apuca oricum de diversificare ca ma ocup de gradinarit.Va pupic dulce!
denisa73 spune:
Ce liniste pe aici! Am uitat sa va spun Gabriel a fost botezat,acum e si el crestin ortodox.Nu au fost decat nasi si inca o familie,dar nu conteaza lumea important este ca e botezat.A fost mai greu pt mine ca a trebuit sa ma ocup de 2 copii si de cel al nasilor.Cristian nu a avut rabdare deloc,de fapt el nu are niciodata.Dati-mi si mie ideei ca sa-i gasesc preocupari caci tare se plictiseste si nu-i place mai nimic.Pupici.
andicu spune:
Salutare.
Aveti dreptate, nu prea mai apuc sa scriu, desi am tot citit, dar pe-aici era liniste rau!
Monica-Elena, multumim de info. Noi plecam in Antalya pe 18 oct, la Royal Wings; am auzit ca e f bine, inclusiv la mancarea pt copii; ei nu prea au ciorbe de fel, doar supe, insa Filip oricum nu mananca mai deloc. La el e ok numai fel principal cu garnitura, lactate, branzeturi..sper sa ne descurcam.
Denisa, la noi, un pediatru bun, recomanda diversificarea bebeilor alaptati la san incepand cu 6 luni, iar la bebei cu lapte formula, la 4-5 luni. Eu am inceput de la aproape 5 luni, Filip era pe formula din a2a luna .
Eu sunt la capitolul "alergat dupa Filip" si stagnam!
a inceput sa fie foarte lipicios, vrea cu "mami"tot timpul ( nici la baie nu ma lasa sa merg fara el!
). Umbla peste tot, se catara , rascoleste si are crize de personalitate manifestate prin planset urlator si tavaleala pe jos!
sper sa trecem de faza asta in cateva luni.
Eu ma voi intoarce la servici in ianuarie, ca am senzatia ca ma tampesc acasa, facand acelasi lucru, desi mi se strange inima cand ma gandesc ca n-o sa mai fiu cu Filip cate 8 ore/zi! dar, am nevoie sa ies din monotonie si avem nevoie si de salariul meu, din ce in ce mai acut!
Poze cu Filip tunsulici si neastamparat, puteti vedea la semnatura la "Filip la 1 an"! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
pussi spune:
la multi ani Caius si Darius!!!
andicule am vazut si noi smecherul de CT .. cu ochelari si masina![]()
![]()

.... cu statul acasa .. si eu simt ca ma plafonez...
monica sa ne spui la ce hotel ati mers si cum a fost.. vreau detaliiii
denisa noi am inceput diversificarea la 4 lunite cu cereale, ca Ana papa laptele cu lingurita.. toane de BB
, dar eu tot la 4,5 luni o incepeam.
ieri am asaista la prima cafteala intre Tuste, Ana o batea pe Elena
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!