Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 3
cati_magureanu spune:
Deliaaaaa! Stiu de unde te stiu! De la "Bebelusi made in USA"! Eu v-am urmarit odiseea de cand erati gravidute si mi-a placut tare mult de grupul vostru! Va stiam pozele la fiecare..asa te-am retinut! De acolo te stiam! Hi, hi...
Andicu, sa-ti traiasca Filipelu cel frumos! Mai da' frumusel este, zau! Iar tu, mami te-ai facut blonda? Sa-ti fie de bine! Iti sta tare bine!
Diana, bine ai revenit pe la noi! Ti-am vazut puisorul care este atat de dragalas! Te inteleg tare mult cu oboseala si cu faptul ca iti este tare greu...Ma rog, mie mi-a fost greu din alte motive insa am traversat si eu o perioada horror cu multe depresii...O sa treaca in curand...Cand bebe va avea cam 3 luni, deja o sa-ti fie mai usor...
Pussi, sejur placut cu tzustele la bunici!
Aurel_cris, bafta la licenta! La multe lunitze pt. Biencuta!
Am vazut si baieteii Adacai..tare dragalasi! Sa-ti traiasca feciorii!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
Participam la un concurs haios pe piciulici punct ro (n-am scris adresa ca lumea ca primesc avertisment de la admin.)..Cu numele de Matei si participant CatiM (avem fluturi pe cap..nu in cap, hi, hi)...Daca va face placere sa ne vizitati si, eventual, sa ne acordati si un vot ne-am bucura tare mult!
Pupici
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
aurel_cris spune:
DIANA sa sti ca si Biencuta mea iesea cam tare,deasemenea iesea la 2 zile si dr a zis ca nu-i asa grav.Incearca si mai dai deamenea BABY DRINK,poate ii merge mai bine.

ANDICU dupa cum vezi trebuie sa mai faci repejor un baiat ca ai o gramada de cereri de onorat
.Imi place la nebunie interpretarea alegerilor lui Filip,sa il mamance mama pe mariner,e scump foc
MADALINA ma pui sa stau la rand......hopa![]()

CATI merci pt urare,sper sa scap cu bine,da-mi te rog un pm cu linkul concursului sa va votam si noi

http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
internet spune:
Hei fetelor asteptati la rand, l-am petit si noi pe bebe Filip, acum ce facem 

Andicu super pozele 

Cati am votat si noi, super poza cu fluturasii. 

Am pus si noi poze la semnatura
Va pupam pe toate 

cati_magureanu spune:
Internet, multumim tare, tare mult! Un pupic si o floricia de la noi pt. voi! Mai, da' frumoasa fetita ai! Si ce nume frumos are si special!
Aurel_cris, iti trimit PM..Multumim mult!
Pupici!
SUFLET DRAG
internet spune:
Cati si baietelul tau e super, azi am intrat si am votat a doua oara, o sa intram in fiecare zi. Va pupam 

Adela ce faci? pe unde esti? 

Lelia un pupic de la Daria pt Maria 

Mi-ka ai disparut de tot 

Delia21 spune:
Cati,...oare mai exista subiectul respectiv?
Pussi si o sa rezisti fara tutele tale?Mie mi se face un dor de Rudy in timpul zilei cand sunt fusa la scoala,....sincer nu ma vad ajunsa acasa la el.Colegii mei ies impreuna mereu,cel putin o data pe saptamana la restaurant dupa ore,mai tau la taclale,....intr-un an de scoala, am iesit doar de 3 ori cu ei,orice minut in plus fara puiul meu,.....cred ca sunt mai dependenta eu de el decat el de mine,....de asta uite ca e imperios necesar sa am mai multi copii,...si unul cat de curand,...ca altfel,....alunec incet,usor dar sigur,...spre patologic.aptamana viitoare mergem la NY unde o sa-mi vad si doctorul de fertilitate,...i sper sa ne dea unda verde pentru un nou bebe,...
cati_magureanu spune:
Internet, multumim mult, mult si pentru voturi si pt. aprecieri! De asemenea si lui Andicu, multe multumiri precum si tuturor care ne-au votat!
Deliutz, daa..mai exista..se mai posteaza...Chiar eu am postat acum cateva zile..s-a ajuns, parca, la capitolul 5..Mai posteaza madalina, din cand in cand..ciuf...CamiM (care inca o fetita)...chiar Krissy a postat de curand (a implinit un an fetita ei)..Au postat mai des anul trecut...anul asta mai rarut...
SUFLET DRAG
andicu spune:
Pupici tuturor si multumim mult pt urari!
Cati, ti-am vazut mandretea de baiat, e o frumusete!!! promit sa-l votez de cate ori am timp ! fug chiar acum! 
Noi suntem bine. Filip merge o zi-doua cativa pasi singurel, apoi cade, iar trece la 4 labute si tot asa o tinem..vedem cat mai dureaza pana se desprinde de tot, ca vad ca inca ii e frica.
Am mai fost la plaja, de vreo 3 ori pana acum, mai mult dupa-amiaza, pe la 6.00. Ii place la nebunie in apa, chiuie de rasuna marea! ![]()
si ar sta ore intregi in nisip, sa se joace!
Acum am we liber de pe la 4 pana luni dimineata!!
l-au luat bunicii la tara de azi. E asa liniste ca nu stiu ce sa fac! ![]()
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Crestem mari
denisa73 spune:
Andicu la multi ani pt implinirea a unui anisor de viata,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!Scuze de intarziere dar foarte greu reusesc sa inru pe net,abia acum am reusit sa pun si eu cateva poze pe net.
Vin in Romania poate ma ajutati cu CAZARE la mare la sfarsitul lui iulie inceputul lui august!Va pupic dulce!