Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Ginger00 spune:
Scuze fetelor ca n-am mai intrat tare tare demult....sunt singurica cu nazdravanii mei si nu ma lasa o clipa in pace.Acum mai suntem si raciti
.
Noi avem 11 luni si 2 saptamani fix ,am inceput sa facem cativa pasi si fara sa ne tinem asa ca e un dezastru...pe mobile nu mai sta nimic,cad intr-o veselie,plang ,urla,rad...ma rog...parca-i circ la noi in casa
...da' merita oboseala.Cu rotobilul mergem cu viteza...saracele mele mobile...
Nu dormim inca noaptea foarte bine,la 2 vor laptic dar nu mult ca nu prea le mai place laptele praf...oare sa trec la cel de vaca?Voi ,cele cu prichindei mai marisori cum ati facut?Pediatra mia zs dup 1 an (adik 13 luni la noi)...Ca mancarica le place cel mai mult mamaliga cu branza si pasta cu rosii si parmezan.In rest e totul bine cu noi,acum ne vom schimba si masina ca nu mai incapem in asta mica...ne-am inmultit
.De silueta ce sa zic...am 53 kile...ma mentin baietii mei in forma

La multi ani Tustelor!
Pupicisi promit ca intru mai des de acum 

aurel_cris spune:
ANDICULA MULTI ANI,scuze ca este cu o zi intarziere.Ieri sotul a fost la calculatorul ca avea niste proiecte la scoala si nu am putut intra

Mamicilor va intreb si eu ceva daca puteti sa imi raspundeti si mie
.Bianca mea plange asa isterical pana la 45 de minute,practic nu se opreste,ma plimb cu ea prin casa,ce nu fac si degeaba.Asta se intampla de 2 saptamani noaptea,nu mereu dar cand si cand,se trezeste din ora in ora ca azi noapte de exemplu,oare sa fie de la dintisori???
Voi ati patit asa??Ca eu asa cred,ce ar putea fi alceva??I-am dat paracetamol,diverse geluri pt dantura,uf acum e mai rau ca inainte,ma simt terminata,practic imi tremura corpul nu alceva de neodihna.
la toate mamicile
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
Ginger00 spune:
Andicutz _la multi ani!
Aurel-Cris- si ai mei fac asa...mai ales Mihai cam de 2 ori pe noapte incepe sa planga si foarte greu reusesc sa-l linistesc...o cunostinta mi-a zis sa-l stropesc cu apa ca se sperie si inceteaza(nu te speria ca nu e nimic rau in asta) si asa fac si intradevar inceteaza.De fapt nu e treaz cand plange asa chiar daca are ochisorii deschisi.Se intampla fie din cauza dintilor,fie ca e prea obosit fie ca are cosmare.
adaca spune:
AUREL CRIS inceraca sa o palpezi pe langa ureche, dar cand e linistita si daca incepe sa planga inseamna ca o deranjeaza.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
aurel_cris spune:
GINGER,ADACA multumesc mult fetelor.M-am mai linistit,sti ca altadata daca vrea alint tace cum o iei in brate,acum nu frate,ma gandesc ca o doare de plange asa cu suspine.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
cellu spune:
Sa incep din nou, George mi-a sters primul mesaj![]()
GINGER, ma bucur sa citesc despre voi! 
Nici eu nu am scris o perioada. Si acum George a fost calare pe tastatura, eu n-am timp deloc, dar tu!
ADACA, "soacra cu trei nurori" imi plac baietii tai! Tare mandra tb sa fii!
Cum te descurci?!
AUREL CRIS, cand plange George nici eu nu stiu ce sa fac mai repede, sa-l impac, tare greu e sa nu stii ce are.
am frumoasa Biencuta!
Fetelor
nu mai pot sa scriu..
MADA, DIANA, CIARLI, toate, toate
ANDICU LA MULTI ANI!
BB George-Ion 10 luni
adaca spune:
CELLU ce sa fac si eu
sper sa-mi gasesc nurori faine
Am noroc cu mama mea, care s-a pensionat cand am nascut gemenii, si mai am noroc ca gemenilor le place foarte mult la gradinita. Astazi au plans sa-i duc la gradi, s-au trezit la ora 7 dimineata

toti trei.
AUREL CRIS ce faceti? cum e cu Bianca? eu am mai patit asa cu Rares, dar il durea gatul nu putea sa inghita. Ai intrebat si tu un medic?
Ade cea mai fericita

adaca spune:
Am pus si cateva din pozele de la gradi, mai bine spus primele fotografii din grupa mica.
Ade cea mai fericita

aurel_cris spune:
ADACAtot asa,nu stiu daca ar avea rosu in gat ca nu are temperatura,zilele acestea a papat bine.Maine vreau sa merg sa o cantaresc si sa vad ce zic asistentele cu toate ca nu ma astept la cine ce raspuns de la ele.![]()
CELLU ne-ai amenintat cu pozici
,nu ni-l arati pe bebe George si noua?
Hei pe unde umblati mamicilor macar odata pe saptamana mai intrati si pe aici
,imi este dor de discutiile noastre...mai tineti minte??
DIANA,KLA,GINGER,PUSSI,ANDICU,CELLU,CIARLI,DELFI,CATI,MADAla apel mamicutelor![]()
Si noile mamici vad ca sunt cam ocupate ca nu au intrat nici ele pe la noi![]()

la toata gasca
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08
aurel_cris spune:
ADACAsuper pozicile,am uitat sa scriu in mesajul trecut![]()
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08