Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Ginger00 spune:
Salutare mamici! Noi nu a intrat de vreo 3 luni...am fost in tara,ocupati cu constructii si renovari asa ca nu am avut vreme,iar acu sunt singura cu prichindeii si nu ma lasa nici sa respir.Vor doar sa circule si se ridica in picioare,merg pe langa pat si eu tremur de frica sa nu cada sa se loveasca.Avem 9 luni si 3 saptamani...ce a trecut vremea!!!
Va pupacesc pe toate,vechi si noi mamicute si copilasi si voi intra cand imi vin ajutoare 

Delia21 spune:
Fetelor,ieri avui Et si acum stau cumintica si clocesc.Sper sa fiu o closca buna si norocoasa din nou.Rezultatul pozitiv il primesc saptamana viitoare
. Rudy e preferatul fetelor, ia uitati aici ce dulci pot fi copii http://family.webshots.com/photo/2741317550072337911WMGFNa si http://family.webshots.com/photo/2881099000072337911ooHdQP
denisa73 spune:
Deliaaaaaaa sa fie intr-un ceas bun,sa de-a Dumnezeu sa ai rezultatul pozitiv si peste 9 luni cel putin un bb!Te pupic
Eu nu am facut nimic,asistenta nu a inteles pt ce ne trebuie trimitere asa ca peste 3 sapt.mergem la pediatru pt trimitere la ergoterapie.Testul pt adhd inca nu il fac,eu cred ca este doar din faptul ca nu stie sa-si exprime in cuvinte ceace simte,iar eu nu stiu cum sa il fac sa spuna..
adaca spune:
AUREL CRIS Am vazut ce tantos si mandru e tata cu fetita lui in brate ![]()
![]()
Are Bianca niste poze de coperta de revista.
Gazele mele sunt "cuminti"![]()
![]()
Am noroc ca Rares e foarte cuminte, dar gemenii sunt catastrofa, mai nou se pocnesc si se injura. Cum de luni pana vineri sunt cu mine, fara tata, eu incerc sa fiu mai dura cu ei, ca nu vreau peste vreo 10 ani sa plang. Dar sunt si rasfatati de bunici. Eu imi doresc ca peste vreo 10-15 ani cand ies pe bulevard cu baietii sa fiu cea mai tare

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
Fetelor ce faceti? Ati dat bir cu fugitii? Nu mai spuneti nimic?
Astazi "fratii dinamita" au primit prima bulina rosie, ca au fost cuminti. Darius era suparat ca el o vrea galbena.
Ade cea mai fericita

aurel_cris spune:
GINGER ce bine ca ati mai dat un semn de viata,ma bucur ca sunteti bine,intr-adevar ce trece timpul.Acum un an pe vremea asta ne chinuiam cu contractiile iar acum suntem super ocupate cu bebei nostri dragi.Cand poti mai da-ne cate un semn,cand te lasa nazdravanii![]()
DELIA iti tin pumni,abia astept rezultatul pozitiv saptamana viitoare.Despre Rubi ce sa zic frumos foc feciorul mamei
,normal ca fetele se dau in vant dupa el.
ADACA intr-adevar tati nu mai isi incape in piele de mandrie
.Sigur vei fi cea mai tare mamica dupa bulevard cu asa baietii

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
adaca spune:
Unde sunnnntetttttttttiiiiiiiiiiii?
Noi am avut vreo 3 zile de groaza, febra si diaree, de la eruptia dentara. Asa de mult mi-a plans Rares ce n-a plans el in 10 luni. Cu gemenii nu am patit asa, Caius mi-a plans o singura noapte.
Ade cea mai fericita

adaca spune:

Halo unde sunteti? Ce se intampla?
FETELOR MIKA ESTE
NATURAL 

![]()
![]()
SARCINA USOARA !
MIKA de emotii cred ca aici ai uita sa ne anunti marea veste. Sper ca nu te-ai suparat ca am anuntat eu.
Ade cea mai fericita

kla78 spune:
salutari la toate mamicile si la toti bebeii!
intru repede sa va salut ca eu zau nu stiu ce fac dar nu am timp de NIMIC!cred ca problema vine de la proasta mea organizare,adica nu am un orar ceva cum sa-mi fac treburile prin casa desi bb e un cumintel dar asta e sunt eu mai cu capul in nori,mi-e tare dor de voi,de acele zile in care stateam cu ochii in monitor asteptand vesti de la voi dar sper sa ma pot organiza cumva si sa pot intra mai des,astazi avem controlul de 4 lunite si vaccinurile,uf mi-e groaza cand ma gandesc ca-l va intepa de 3 ori parca vad ca voi plange cu el,ca asta stiu sa fac nu pot sa-i rezist si ma doare inima cand il vad suparat!in rest e un papacios si un mare dormilon,si frumos binenteles
,o sa va pun si niste poze daca apuc azi daca nu maine,va promit!
nu scriu la nimeni in parte ca n-am apucat sa citesc mare lucru doar asa fugitiv dar va pup si pup dulce de tot toti bebeii!
mamica fericita de
Denis Alexandru
Delia21 spune:
Adaca,multumim de vestile cele bune!!!!
La mine nu a fost sa fie,....dar luna viitoare incerc din nou.Si o sa incerc pana imi iasa cu ochisori.MIKA FELICITARI SCUMPA,SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!!