Mamici prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

la multi ani Caius si Darius!!!

andicule am vazut si noi smecherul de CT .. cu ochelari si masina.... cu statul acasa .. si eu simt ca ma plafonez...
monica sa ne spui la ce hotel ati mers si cum a fost.. vreau detaliiii
denisa noi am inceput diversificarea la 4 lunite cu cereale, ca Ana papa laptele cu lingurita.. toane de BB, dar eu tot la 4,5 luni o incepeam.

ieri am asaista la prima cafteala intre Tuste, Ana o batea pe Elena

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Andicu, bb Filip un frumos ca de obicei.E f bine ca te intorci la munca ai contact cu alte persoane,iar Filip se va obijnui,eu nu am stat fara serviciu decat 3 zile cele din maternitate,am lucrat pana pe 31.01 apoi am continuat acasa,merg la diferite institutii,banci, am contact si cu alte pers, chiar daca imi este greu ca o car pe Sofia peste tot cu mine,cred ca as fi inebunit sa stau numai si numai de ea.

Denisa eu am alaptat exclusiv pana la 6luni atunci am inceput usor, usor diversificarea,sunt medici care recomanda mai devreme altii mai tarziu,Sofia nu a baut niciodata lapte praf,pt ea biberonul este un "instrument" de joaca.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna
Am terminat si noi cu vacantele si ne alaturam voua aici.

Andicu sper sa aveti vreme frumoasa pe acolo si odihna placuta.Frumos baiat are mama .

Noi suntem bine ,ne-au prins ploile la tara dar am trecut cu brio peste ele, am plecat cam nepregatita pentru asemenea vreme la capitolul hainute.
Avem probleme mici cu doi canini si Ana e cam maraita ,acum .Cand avem timp mai forumim si noi .Am plecat ca-i pregatesc papa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

am aparut si noi, am avut computerul stricat.
Multumi pentru urari mada si tia.
MADALINA pentru Sofia - LA MULTI ANI ! caci pe 17 septembrie a fost Sf. Sofia si fiicele ei.x4

Noi am inceput gradinita, suntem in grupa mica. Daca doriti sa vedeti de la cheful nostru de 3 ani si din prima zi de gradi le gasiti la semnatura.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adaca multumim de urari!Sa inteleg ca pt noi a ramas mezinul Rares,Caius si Darius au deja "gagici",draguta poza cu dr.Zadori.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ANDICUT,unde mai vaz si eu poze cu bebe Filip?eu sunt pe baricadele fivului,....sper sa am ceva mic cu ochisori la anu in vara.

Pussi,nu lasa mei sa se bata tustele!Intervino!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MADA o sa lasam la alegerea Sofiei, dar eu m-am gandit la Rares ca sunt cam de aceasi varsta

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Delia multa bafta, asteptam sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

In sfarsit am reusit si eu sa mai intru pe forum dupa o luna si jumatate..am fost super ocupata.Ne-am botezat si noi in august,dupa care am plecat la mare 2 saptamani,alta saptamana pe la tara.La inceputul luni a plecat tati in Manchester iar pe 13 am zburat si eu cu Bianca.Vreau sa va spun ca am avut niste emotii...,am zburat singura cu excala la Praga.M-am descurcat excelent,toata lumea a fost draguta si ma ajutat iar Bianca a fost tare cuminte,in primul avion a adormit iar la al doilea sa jucat si a mai bagat un pic de somn.Am sperat ca aici va dormi mai bine fiind mai racoare dar au fost sperante desarte.Se trezeste cam de 3-4 ori pe noapte iar la 6 e fresh pusa pe joaca.Ziua doarme cam 1-2 ore in rest se joaca,plimbarica,mancarica e.t.c.Am noroc ca a venit tata la noi de data asta si ma ajuta enorm,o plimba,se joaca cu ea iar eu pot sa fac mancare,curat,spalat,calcat s.a.Sincer m-am cam saturat si eu acasa pt ca tot timpul am treaba,bine e sa ai si casa maricuta dar la munca...te omoara.Maine ne ducem si noi la vaccin iarasi ii incep hepatita B,peste 2 sapt i fac a 3 doza din cel obligatoriu.In rest ce sa zic Bianca papa bine,e super iute si incepe sa isi formeze personalitatea.Cam atat despre noi deocamdata ca m-am lungittttt.
DELIA multa bafta la noul FIV
Cu intarziere LA MULTI ANI PT CAIUS SI DARIUS
MADALINA LA MULTI ANI SI PT SOFIUCA
PUSSI cred ca sunt haioase rau tustele tale
ANDICU vacanta placuta
DENISA deci bebe al tau e cumintel,bravo si sunteti si gradinari,ce trece timpul
MONICA ELENA ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa
Am vazut ca nu au mai intrat de mult unele dintre mamici:GINGER,DIANA_D,CELLU,DELFI,KLA,IOANACARMEN,CATI MAGUREANU,CIARLI,LACHI...s.a
SHERITA am vazut ca incepe un nou FIV,bafta multa
Daca mai aruncati un ochi pe aici spune-ti ce mai faceti,ne este dor de voi

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la mare!

Delia, multa bafta ! sa dea DD sa fie cum vrei tu!
Poze cu Filip poti sa vezi la semnatura, la "Filip la 1an".

Cris, ma bucur ca ne mai scrii! of, ce energie trebuie sa ai pt Biencuta daca te consuma asa tare! ma bucur ca sunteti bine si mai da-ne vesti!

Ade, frumosi baieti are mama, intr-adevar! succes la gradi!

Gina, sa scapati repede de chin cu dintisorii! si la noi se chinuie maselele de sus (primele 2) sa iasa ; mai avem 1/2 din a2a si se mai maraie si Filip, dar am avut noroc pana acum, zic eu; a fost parfum fata de ce am auzit la alti copilasi.

Aaaa, si am vazut la Ade si pe Dariuta, frumoasa fata ai mamico Tia!!

Multumim de urari, mai avem putin pana plecam.Pana acum vremea se prezinta fbine in Antalya, sa speram ca va fi la fel si pt noi.
Abia astept sa-i scot pasaportul , sa vad ce mutrita oficiala are!

tuturor!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am inceput diversificarea de duminica,insa sunt tare suparata cu Cristian..am fost la controlul periodic,ia facut vaccin si trebuia sa-i dea trimitere pt ergoterapie(asa a zis educatoarea ca nu se descurca la sport)si ne-a dat trimitere sa vada daca nu cumva este vorba de ADHD...simt ca mor

Mergi la inceput