Sezatoarea canadiana (95)
Raspunsuri - Pagina 20
mamaana spune:
ce ma bucur ca v-am gasit; de fapt cred ca cumva stiam de voi dar nu stiam exact pe unde sa va caut...
am citit cam doua pagini - eu fac curat ca si try, cand apuc si cand ma apuca, iar acum vara cand copiii stau mai mult pe afara trebuie sa fac in si mai mare viteza, ca prea fug mult de afara in casa; iar de calcat calc cam la 2 saptamani - cand imi da voie baiatul meu in basement - numai camasile; restul, masina de uscat sa traiasca
ma gandeam sa-mi pun sarma de fure in curte, ca am vazut pe la vecini si imi aduc aminte ca tare-mi placea mirosul de rufe uscate afara cand eram 'la mama'; voi aveti?
Donia spune:
mamaana, bine ne-ai gasit!
Eu am mostenit de la fostii proprietari o structura de uscat rufe, dar n-am de gand s-o folosesc, decat daca mi se strica uscatorul, Doamne fereste! De altfel cu timpul o sa renuntam la structura aia, deocamdata mai usuc pe ea prosoapele dupa ce se joaca copiii in sprinkler.
De altfel tin minte ca in Ro am stricat cateva haine pe care le-a decolorat soarele, pe bucati, de aratau urat... pe de alta parte am citit ca lumina si caldura soarelui omoara acarienii...
maru, nu stiu ce sa zic, depinde si cum suportati voi caldura. Contra ar fi ca e de mers mult pe jos, in soare. Pro:
- se pare ca o sa adie vantul pe la 20km/h
- ca sunt zone umbroase, racoroase, pentru picnic
- ca puteti sa va racoriti in subteran, cand o sa intrati sa vedeti beluga si orcile
- ca in miezul zilei puteti sa va programati spectacolul cu foci si delfini tot la umbra si racoare
- sau ca pot sa va racoreasca orcile, au spectacol de splash de 4-5 ori pe zi - in cazul asta ar trebui sa aveti haine de schimb la voi, sau sa va puneti costumul de baie. Daca nu vreti splash, ci doar spectacol, trebuie sa intrebati ingrijitorii in ce zona e bine sa stati. Dar pentru cei mai tineri e amuzant, Roxana mereu imi cere sa-i iau costumul de baie si prosoape.
Una peste alta, eu zic ca daca va protejati cu crema si palarii ar fi ok.
Noi sambata suntem plecati, dar daca veniti duminica am veni si noi.
mQQm, nu patrula security cu masinuta pe plaja la Wasaga? Ca eu cand am fost i-am tot vazut, dus, intors si vitzeversa... N-am avut noroc de asa tineret exaltat, desi odata mi-a venit si mie sa chicotesc cand m-a strigat un liceean sa-i dau mingea...
Sotu-meu zice ca la Niagara e UNICEFu'
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ange spune:
mamaana,eu am scripete pt rufe in curte.il am agatat de stalpul de hydro si casa.sunt tare incantata de cum miroase rufa uscata afara.nu am decolorat niciodata nimic pt ca nu le las cu zilele pe sarma
la mine aici in cartier pe toata partea mea ,toti vecinii au sarme de rufe si toata lumea usuca de la bikini la lenjerie.incearca.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
maru spune:
mamaana, bine ai venit printre noi!
Donia, pai duminica zic sa venim, ca sambata avem o chindie seara, plus ca au copii calarie!
am pleca dimineata la 7 sa fim acolo la 9, cu costumele de baie pe noi!
avem voie cu mancare inauntru? as lua gustari si apa, nimic altceva, mancam pranzul acolo, ca pofticiosii mei tot acolo sfarsesc, la pizza sau hamburgheri si fries!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
cge spune:
Da, si noi avem scripete de uscat rufe.
Am trait sa o vad si pe asta: sa fie suficient de cald in Qc si sa am curte in care sa usuc rufele. Noi intindem numai prosoape, chestii de ale copiilor pe care le spal de mana. La cat ploua aici, e nebunie sa intinzi/strangi rufele dintr-o masina.
Mamaana, bine ai venit.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Denisam spune:
Khristin-f.fainep ozele,aratatzi super.Legat de baiat,eu te incurajez ca al meu a avut 2,930 kg fata de Emma 3,5kg,acelasi termen si nascutzi prin cezariana-doar ca eu pina la 18 saptamini am pus doar 1kg pe mine, din cauza de stres-a se citi socriiTe sun luni -martzi cand venim de la cabana ca "decolam" in cateva ore.
Eu am 2 suporturi de metal portabile de intins rufele,nu scripete,mi se par f.utile tot timpul anului.
Mamaana- bine ai venit printre noi!
Un weekend fain sa avetzi!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)