Sezatoarea canadiana (95)
Raspunsuri - Pagina 15
Donia spune:
quote:
citat din mesajul lui mQQm
Donia, da' de ce intrebi tu, huh? Ai vazut tu poze cu garsoniera mea fosta din Ro pe undeva?
Nu ma-nnebuni!!! Eu de mocheta mea rosie vorbeam, nu stiam ca mai sunt si altii pasionati
Da' ce bine m-am simtit in garsoniera mea cu mocheta rosie, am plans nu stiu cat cand am parasit-o!
Si asa cu ciresul... si noi am crezut ca am cumparat casa cu cires, cand colo e crabapple tree Si asa cu 600 pomusorul... ca tocmai ne gandeam si noi sa luam un cires, ceva... da' pana la urma plantez un sambure si-l las mostenire urmasilor...
Cu visinata nu stiu, intreaba si tu la bucatarie... sau o fi vreun subforum "la crama"?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
citat din mesajul lui Ktrinel
nunu, nu e tot aia, ...avea bunicu in gradina...erau ca si cele de aici ...avea si agrise ,le mai stiti?..pt cine e din ardeal, ar trebui sa stie ce sunt...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Nuuu, nu-s agrise, stiu agrisele, am cumparat si de aici si le zice si alora cumva... nu mai stiu cum, da' nu cranberries.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mi_ro spune:
M-ati amuzat teribil cu canapelele si covorul rosu. Imi aminteam de apartamentul din Romania cand l-am cumparat fost proprietar decorase peretii in mov si usile erau capitonate in rosu, peste tot stucaturi si turturi. Cand a venit o prietena cu copilul de 8 luni, ala mic ziceai ca girofar nu stia unde sa se mai uite. Noroc ca am redecorat casa ca altfel ......acum sunt pe culori pastel.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
nelia spune:
Rid de una singura pe aici si nu stie Tudora de ce... Sinteti simpatice rau! Mai ales Mqqm, cu stilpul lipsa. Eu am avut doar o cerga rosie, dar pe care o dadeam deoparte cind... pentru ca era prea aspra. Dar acasa, la mama, am avut peretii facuti in cuburi cu trei nuante de mov si cu liniile dintre ele aurii. Ei???
Ana, si eu astept poze cu canapelele bordo si cu casa, abia astept sa-mi mai clatesc si eu ochii. Dar sa nu uiti sa pui si placutele. Asa am ris si la Ange cind am fost, ca avea niste canapele absolut superbe, din alea negre si patinate, cum ne plac noua. Dar cica trebuie sa controleze musafirii la buzunare, sa nu aiba cine stie ce pe-acolo, ca se zgirie una-doua.
Hai, sa va povestesc ceva amuzant. M-am distrat singura in parc. Stiti ca sint grasa si cum nu mi-am luat nimic de imbracat in ideea ca slabesc si dupa aceea imi refac garderoba, port bluzele subtiri de anul trecut. Oricum, nu prea ma duc decit pina la gradinita si prin parcuri, unde nu-mi trebuie sa pun mare lucru. Ele nu sint neaparat de gravida, dar sint mai largi jos, de sub piept, dar sint normale, asa se poarta acum. Si cind mai bate vintul, le cam umfla... si zici ca mai astept unul cu burta pe care o am. De vreo citeva zile, de cite ori am iesit cu una din ele (cea cadrilata cu care sint in pozele de anul trecut), vad ca se tot uita lumea la mine, zimbind, ba chiar a admiratie pot sa spun. Am crezut ca se uita pentru ca in carut am unul mic si inca una atirnata pe copertina, nu prea mare nici asta. Si soferii cind opreau la stop zimbeau, in metrou mi-au dat chiar loc, de m-am si mirat. Abia astazi m-am prins! Ma duc in parc, in Greene, si acolo o mamica de vreo 50 de ani cu doua fetite asiatice infiate (alta poveste, frumoasa de-ti dau lacrimile, daca vreti v-o spun intr-o zi si pe aia), cu care nu m-am mai intilnit de vreo doi ani. Si ma intreaba mamica: l-ati vrut sau s-a intimplat? Felicitari! Eu, crezind ca e vorba de Lisandru, incep si turui si povestesc cum a stat treaba, ea ma asculta, pina cind ajung la fraza de incheire, uitindu-ma cu drag la puiutul meu: acum cind il vad cum e, ma intreb cum de mi-a trecut vreodata prin cap sa nu-l am! Ea se uita la mine, mirata si imi spune: pai, nu de cel din carut intrebam, ci de cel din burtica! Ma rog, si-a cerut ea scuze, era tare incurcata, eu rideam de nu mai puteam si ii spun ca nu-i nimic, dar rid pentru ca abia acum inteleg de ce zimbeau oamenii pe strada si de ce mi s-a dat loc in metrou. Imi mai dadeau mie babele din Cismigiu sa maninc cind o plimbam pe Agata, ca eram imbracata cu una din salopetele de gravida si tirziu m-am prins ca eram atit de mare, de credeau ca sint din nou gravida!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Podeanu spune:
quote:
citat din mesajul lui nelia
Rid de una singura pe aici si nu stie Tudora de ce... Sinteti simpatice rau! Mai ales Mqqm, cu stilpul lipsa. Eu am avut doar o cerga rosie, dar pe care o dadeam deoparte cind... pentru ca era prea aspra. Dar acasa, la mama, am avut peretii facuti in cuburi cu trei nuante de mov si cu liniile dintre ele aurii. Ei???
Ana, si eu astept poze cu canapelele bordo si cu casa, abia astept sa-mi mai clatesc si eu ochii. Dar sa nu uiti sa pui si placutele. Asa am ris si la Ange cind am fost, ca avea niste canapele absolut superbe, din alea negre si patinate, cum ne plac noua. Dar cica trebuie sa controleze musafirii la buzunare, sa nu aiba cine stie ce pe-acolo, ca se zgirie una-doua.
Hai, sa va povestesc ceva amuzant. M-am distrat singura in parc. Stiti ca sint grasa si cum nu mi-am luat nimic de imbracat in ideea ca slabesc si dupa aceea imi refac garderoba, port bluzele subtiri de anul trecut. Oricum, nu prea ma duc decit pina la gradinita si prin parcuri, unde nu-mi trebuie sa pun mare lucru. Ele nu sint neaparat de gravida, dar sint mai largi jos, de sub piept, dar sint normale, asa se poarta acum. Si cind mai bate vintul, le cam umfla... si zici ca mai astept unul cu burta pe care o am. De vreo citeva zile, de cite ori am iesit cu una din ele (cea cadrilata cu care sint in pozele de anul trecut), vad ca se tot uita lumea la mine, zimbind, ba chiar a admiratie pot sa spun. Am crezut ca se uita pentru ca in carut am unul mic si inca una atirnata pe copertina, nu prea mare nici asta. Si soferii cind opreau la stop zimbeau, in metrou mi-au dat chiar loc, de m-am si mirat. Abia astazi m-am prins! Ma duc in parc, in Greene, si acolo o mamica de vreo 50 de ani cu doua fetite asiatice infiate (alta poveste, frumoasa de-ti dau lacrimile, daca vreti v-o spun intr-o zi si pe aia), cu care nu m-am mai intilnit de vreo doi ani. Si ma intreaba mamica: l-ati vrut sau s-a intimplat? Felicitari! Eu, crezind ca e vorba de Lisandru, incep si turui si povestesc cum a stat treaba, ea ma asculta, pina cind ajung la fraza de incheire, uitindu-ma cu drag la puiutul meu: acum cind il vad cum e, ma intreb cum de mi-a trecut vreodata prin cap sa nu-l am! Ea se uita la mine, mirata si imi spune: pai, nu de cel din carut intrebam, ci de cel din burtica! Ma rog, si-a cerut ea scuze, era tare incurcata, eu rideam de nu mai puteam si ii spun ca nu-i nimic, dar rid pentru ca abia acum inteleg de ce zimbeau oamenii pe strada si de ce mi s-a dat loc in metrou. Imi mai dadeau mie babele din Cismigiu sa maninc cind o plimbam pe Agata, ca eram imbracata cu una din salopetele de gravida si tirziu m-am prins ca eram atit de mare, de credeau ca sint din nou gravida!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRUIn viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
Acu' lasind gluma la o parte ti-ai pus sterilet pina la urma sau...? Sa nu cumva sa nu se adevereasca zisele amicei din parc
Khristin, nu te pot ajuta cu info, eu nu am chemat pe nimeni la curatenie, doar am recomandat pe cineva lui Ktrinel (apropo ai sunt Ktrinel?) dar am vazut niste anunturi pe la magazinul polonez si parca pretul incepea la 60$ ptr o casa fara etaj. Acum nu stiu ce intra in banii astia, sorry.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
laurajr spune:
Mikiion, cred ca te-a mai intrebat cineva pe aici, in restul anului ce fac companiile de mutat ? Din ce traiesc ?
Aici in Ontario regula e de obicei sa te muti la 1 a lunii, dar nu neaparat la 1 iulie .
Si sanatate micului racit, asa e vara , mai fac copiii si surprise de astea…
Donia, ca bine mai spui ca nici in parc nu e odihna stiu cum e, dar eu acum am socrii la mine si daca vrei, ti-I trimit fro 2 saptamani.
Cand vine de scos copiii afara e :
- prea cald
- prea frig
- bate vantul
- e current
Mie imi place sa scot vara copiii afara cu orele ( nu intre 12 si 5, clar!!) dar in rest in natura cu ei, ca si-asa vara e scurta si acusi trece .
Iar daca ii scot in parc, pe asta micu ei il tin non stop de manutza si langa ei, sa nu pateasca ceva , maica !! Sa nu se catare, sa nu se juleasca, sa nu sara…pai atunci la ce-I mai scoatem la aer, afara ?
Noroc ca stau cu ochii pe bunici ca pe butelie, ca altfel mi I-ar transforma pe copii in legume, parca traim in mediu radioactiv, asa-I cocolosesc…
Nelia, eu iti doresc sanatate, aveam impresia ca la voi in partea franceza e mai bine cu doctorii ca la noi. Eu zic sa iei intr-o seara copiii si sa te duci la urgente, ii lasi flamanzi vreo 2 ore sa ajunga acolo si sa planga, sa-I streseze pe toti si tu sa zici ca esti ff bolnava, singura si fara de ajutor. Si sa faca bine sa-ti dea ce vrei tu, ca altfel e de rau.
Eu pe aici n-am auzit sa se faca antibiograma, dar nici antibioticele nu le dau medicii cu larghete . Am citit ca-n septembrie vor sa voteze o lege care sa fie mai permisiva cu doctorii care sunt in Canada, sa-I lase sa profeseze daca vin din medii medicale la acelasi nivel cu al Canadei…pp ca medicii romani nu se califica, nu ?
Cred ca Tudora a fost tare bucuroasa de atatea cadouri, ponei si dinozauri, si carti…si pe mine mereu ma cearta sotul ca au copiii prea multe jucarii si in final ei se joaca tot cu cutii si tacamuri si vase de plastic din bucataria noastra…
Maru, voi unde faceti calarie, la ce ferma ? Si poti sa-mi dai niste detalii de cat costa ora sau jumatatea de ora, ce echipament e necesar ?
Nelia, dar ce-aI zice de slabit cu bicicleta ? Eu am de gand sa-mi fac un cadou de ziua mea o bicicleta, sper sa gasesc ceva la 100 de cad ca mai mult nu vreau sa cheltui si sa merg ci bicicleta in cartier…Ioana are deja, deci ma poate insoti, daca luam si atas il cooptam si pe David si ce fain o sa fie !!! Eu am mers zilnic vreo 2 luni cu bike-ul si am facut niste picioare si-un funduletz, mama, mama !!!
Ce vorbiti voi acolo de rosu(by the way, ale mele canapele sunt verde inchis, am cautat de-am capiat), sa va zic eu aicea ce-am vazut in o gramada de case cand mergeam la Open house-uri: lenjerie de pat neagra !!! Ceva mai urat nici c-am vazut, !!! Plus pereti vopsiti violet inchis ori rosu-nchis, culori de-ti venea sa te sinucizi !
Dar cea mai tare decoratiune interioara, fara suparare, ramane cea vazuta de Ira: cada cu blana pe margini… greu de egalat !!!
Mqqm, bine ca mi-ai amintit sa merg la Food Basic dupa visine, ca-n iulie aduc galetile. Pai din cunostintele mele restranse, eu zic ca tre sa pui zahar peste visine, si cand incep sa lase suc, sa torni alcool peste ele. Mai intreb socru, ca el sigur stie procesul technologic .
Cat despre house cleaning, eu din an in pasti merg la biserica romaneasca si din vb in vb am aflat cine face curat in case si am platit pe cineva cand eram in luna a9a si nu puteam spala geamuri si alte marafeturi…si vreau sa zic ca am platit cam la vreo 16 dolari ora…
Maru, eu cred ca Mqqm se referea la bara de bar, lipsa in garsoniera, aia la care se danseaza lasciv, in decoruri erotice…adeca pereti rosii !
Apropo, ce stit de Wasaga Beach, a fost cineva ? Ce e de vzaut si facut in zona ?
Denisam spune:
Salutare,
M-am distrat cu discutziile despre covorul rosu, mochete, case, apartamente,ciresi si visini,etc-ce bine si frumos mai scrietzi.
Multumim tuturor pt urarile la adresa printzului care a facut anul si a ales de pe tava: celularul,cheile de la masina mea(cele de rezerva)simingea deglof..deci om vedea ce o iesi baietul
Cateva poze de exemplificare:
http://community.webshots.com/album/564016236xWyjrg
- sa nu va speriatzi cum aratam(am slabit 1,5kg fara sa vreau,acum treb sa recuperez), dupa vreo 3 zile in care am trebaluit si eu si mama ca niste masini pt 30 adultzi,11kids si au lipsit destui-dar cica a fost totul f. bine si mi s-au devorat mititei facutzi de mine, 4kg de carne si a ramas unul, ca nu am gustat eok ca mi-a ramas tort de bezea si zmeura-un deliciu-ca l-am comandat pt 50 de pers doar..
Imi cer scuze ca nu raspund la toata lumea, dar acum mi s-a facut somn,dupa ce simbata noapte si duminica, imitreb 3 h sa adorm, cred ca m-am dereglat rau.
khristin-vreau si eu poze din vacantza si suna-ma saiesim,ne e dor de voi.
Numaibine tuturor si o saptamina buna!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Simonna spune:
Bebitzu, trimit pm cu nr. de telefon, veniti intro seara cu cazmaua, plus costum de baie pt. Mihnea. Ba! Cum arata intro ala scris intr-un cuvint! Ma omoara Academia Romana!
mQQm, pastram pomisor si pt dvs. Artar e bun? Cind venim la To slash veniti la Mtl aducem slash luati. :)
Ana, Ana, noi am lucrat pe 1 iulie, colegu' pe care-l inlocuiesc avea orgasme de bucurie ca sint separatisti care lucreaza de Ziua Canadei si uite, tabarnak, tre' sa lucreze, n-au timp sa sarbatoresca! Imi imbunatatesc exponential franceza si am de lucru de mor, non-separatistul de care vorbeam n-a lucrat nimic din ziua in care-a aflat ca vin sa-l inlocuiesc!!!!
Apropo de rosu, tocmai mi-am luat vacsea, sa-i trag neste dungi in baie si sa spoiesc juma de pereti in dormitor... ca Colegu a zis ca decit perdele si cirpa pe pat portocalii mai bine pereti rosii, ca nu se vad de mobila!
Nelia, sarmina! Ui' ca m-am lasat si de Dialogurile alea, multumesc frumos ca mi-ai amintit ca exista, poate le recitesc si eu intr-o zi! Da' nu cred ca apuc sa scot o carte, poate la pensie, cu Dialogurile nepotilor, daca mi s-o arata!
Noi ne uitam in disperare la Friends, cite 4-5 episoade pe seara, ma duc cu ochii in gura la job, dom'le, nu s-a vazut! Si mi-am completat si colectia de Mash, ca iarna-i lunga la Quebec! Urmeaza Seinfeld!
Maru, abia astept sa savurez poze la casa dvs! Pacat ca stati asa departe ca dadeam o tura sa vedem cu ochii nostri!
Am plecat la Friends, cum spuneam, ca pe urma nani, ma duc miine cu noaptea in cap la job, poate mai recuperez ceva din ce n-a facut imbecilul ala!
Pusi!
S.
nelia spune:
Vai, ce greu au adormit in seara asta, la 10 am plecat de linga ei. Zici ca aveau amindoi motoras si la gurita si la picioruse... Si iar sint singura si mi-e urit, mai stau un pic de vorba cu voi si mai intru la tema aia sa vad ce mai scriu.
Am aer conditionat! Mi l-a dat Bebitzu pe al ei, saru-mina!!! Erau 32 de grade in casa la mine pe la 6, cind ne-am adunat de prin parcuri. Mi l-a instalat vecinu'!
Dana, pai cu cine!?! Nu, nu mi-am pus, pentru ca am discutat discutii... Octav a zis ca nu vrea metode din astea radicale, nici la mine, nici la el, nu inca... Sper ca nu-i mai vine vreo idee, ca de divortat nu divortez, ca-i baiat bun, dar o bataie tot ii dau, ca si asa i-am promis de mult, ca numai prostii a facut in ultimul timp. Mie imi era rau atunci, tot cu problema de acum si a ramas ca hotarim. Nu hotarim, m-am hotarit, ca stresul e la mine, fereala e un stres, asa ca mai bine il pun si gata, dar mai incolo, inainte de a veni. De fapt, am RV pe 1 septembrie. Octav cica: eu plec, da' mai ramin vecinul, postasul... Atunci am facut test de sarcina, nu eram... Apoi mi-a venit si mi s-a parut normal, nu a fost nimic dubios, poate doar raul, stiti voi, ca m-am plins pe aici cit de rau imi este. In rest am tot ce trebuie: burta, rau de rau, somn de somn, poate ma trezesc ca misca! Ptiu-ptiu!
Khristin, si eu am cautat un timp si am gasit o romanca si o rusoaica. Dar una cera 10 si alta 12 pe ora! Ca sa-ti faca curatenie toata casa, inseamna macar 5-6 ore pe saptamina, intr-o zi sau impartite in doua. Pai, de unde, maica, atit? Presupun ca acolo iau si mai mult, deci cred ca iti iau sigur vreo 12 pe ora minim... Mie imi iesea vreo 400 pe luna de dat, cum ma gindisem eu, Octav a zis nu, ca face el, si a facut pina si-a belit mina... Apoi tot la mine s-a intors sarcina, dar am avut nevoie de vecina sa stea cu copiii, apoi de cineva sa stea dupa ce pleaca Octav... si am renuntat. Lasa, ca fac eu, desi cind vad iar ce e in jur, iar imi incolteste ideea in cap. Culmea este ca pe femeia care statea cu doi copii, ii dadeam 5 pe ora, si e pretul de la CLSC, cind trimit gardiana acasa. Dar pot incolti idei cite vor, e clar ca, cel putin noi, nu ne permitem. La voi e alta situatia.
Laura, pai am fost la Urgente cu ei bolnavi si urlind, nu mama! Si tot 8-9 ore am stat! Eu am ajuns de trei ori la urgenta din cauza rinichilor, in Romania. Ultima oara cu o pielonefrita nasoala, cu 41 temperatura, frisoane, convulsii aproape... M-au luat de la servici cu forta, au chemat colegii salvarea, ca eu stateam sa termin manualul, ca trebuia sa plece in tipografie... Om important, cu raspunderi, dom'le. Si stau oarecum linistita, ca daca apuc sa ajung la spital, voi fi incadrata la urgenta nr. 1 si atunci am vazut cum se misca si aici: brici! Nu-i mai recunosti! Cind si-a strivit Agata degetelul in poarta sau cind a avut Tudora, bebelus fiind, laringita, ma uitam la ei si-mi venea sa-i bat, ziceai ca nu-i tot aceeasi urgenta la care statea cu orele si se miscau mai rau ca aia in Matrix. De fapt, nici nu se miscau, se prelingeau, cum se prelinge Agata cind are ceva de facut. Pai, asa da, puturosilor! Dar de doua zile vad ca ma simt binisor, poate ca a fost o piatra care s-a dus. Ma ocup in august de ei, pina atunci caut medic de familie, ca sa obtin ce trimitere vrea rinichiul meu, nu muschiul lor.
Bicicleta spui... pai doar sa-l pun in cos pe Lisandru si in spate pe Tudora, ca altfel, eu sint tot timpul cu ei, singura. Poate din septembrie. A noastra sta in balcon... La mine mersul pe jos e de baza. Numai sa ma simt eu mai bine si mai in forma, ca trebuie sa merg in pas alergator, am de urcat un deal si cam jumatate de ora pina la gradinita. Deja am inceput sa vin pe jos, de dus ma mai duc si cu un mijloc de transport, dar il elimin cit de curind. Eu nu am probleme la fund si la picioare, doar un pic de exercitii si mersul acesta pe jos si se aranjeaza. Si nici la miini, umeri... Fata nu e ca inainte, trebuie sa maninca mai putin, ca acolo nu prea am ce sa fac si burta, frate... toate kilele acolo-s. Dar si lapticul lui bebe, ca am inteles ca acolo sint rezervele materne si nu se duc definitiv pina cind nu-l intarci. Na, imi gasesc si eu scuze.
Cind descriai ce ai vazut prin case... exact imaginea asta mi-a venit in minte: cada cu blana vazuta de Ira!
Simonna, trei ore am citit la ele, le mai citisem, dar mi-a facut mare placere. Am citit faza cu pomul de iarna, de la 7 luni... Ohoho, bine ai venit in rindul oamenilor (a)normali! Vrei sa-ti spun la ce ne-am uitat noi, la cite 4-5 episoade, de ne rugam unul de altul sa inchida celalalt!?! Bundy, Seinfeld, Friends (aici chiar am exagerat), Pistruiatul, Toate pinzele sus (asta de doua ori, ca nu ne-am saturat prima oara) si mai continui daca mai vrei. Ca sa nu mai spun ca ne uitam o data pe luna la Operatiunea Monstru si la alte bijuterii romanesti, de invata toti vecinii romaneste. Cu Pistruiatul si cu Toate pinzele sus am corupt-o si pe Agata (nu noaptea), e innebunita dupa ele, stie toate personajele, chiar si numele unor actori. Cine spunea aici ca are Ciresarii?
Gata, trimit si ies, e 11, macar doua ore daca rezist sa mai scriu... o pagina, acolo, ca mai mult nu iese, oricit m-as screme. Dar ia uite aici ce prolifica sint! Miine am musafiri, nasa copiilor si prietena mea, vine la o cafea, abia astept, de cind nu am mai stat cu cineva de vorba... in afara de voi, bineinteles.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
Na, ca n-am iesit, ca mi-am dat seama ca nu am vazut pozele lui Denisam. Inca o data sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos. Mine de golf, asta poate spune ceva... Seamana atit de bine cu sotul tau! De fapt, cred ca si Ema tot cu sotul tau seamana. Dar lasa ca tu semeni cu tine. Arati super! Te-ai tuns si imi place cum iti sta si i o fetisoara de adolescenta! Cind te-am vazut cu amindoi in brate, daca nu stiam ca esti mama, as fi putut lejer spune ca esti sora. Si mi-a placut feciorasul imbracat in alb si rochita domnisoarei Ema! Ah, si tortul, dar la ala nu am voie nici sa ma gindesc. De fapt, nu-l am in casa, ca nu m-as gindi prea mult, ba chiar deloc. Bravo, bine ca iesit bine, acum odihneste-te. Cind va mai duceti la cabana aia frumoasa?
Simona, stai ca acum mi-a picat fisa: cum adica, acum se scrie intro intr-un cuvint!?! Pai, nu e corect gramatical, dupa mine, ce explicatii au dat? Daca au dat...
Paaaa! Sa se ia lumina! Nuuu, ca nu mai am aer dupa aceea! Neam de neamul meu nu a avut AC! Octav imi spune ca pe el il dor deja urechile, numai cind a auzit ce avem acasa! Nu-l suporta...