*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ginye multumesc
insa cu metroul nu se poate? cu troleu cam vomit
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

andreyutza bafta #351;i tie! Bineinteles ca visele sunt din cauza impregnarii cu hormoni de toate felurile a organismului!

Mirtha multumesc! Dar sa stii ca o saptamana conteaza la varsta asta! Dezvoltarea este foarte accelerata! Oricum, sper sa fie totul bine!

Ramo incepand cu saptamana a 22-a se intra in luna a 6-a. Tu la 16+ esti in luna a 4-a. Cand inchei 17 sapt inchei si luna a 4-a. Promit ca diseara, cand ajung acasa va transmit un tabel cu lunile de sarcina.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Elilov nu te pot ajuta pt. ca am fost ieri dar cu masina. Oricum l-am rugat pe sotul sa faca un mic traseu in caz ca te razgindesti si pleci cu masinica.

Anes....pai in cazul asta mai bine nu facem comparatii. Ca dupa aceea ne punem alte probleme. Lasa mai bine mergem pe cartoaie !

Mirtha 23+ Eva

Mergi la inceput

carmendu pai, ma gandesc ca pana la 26 de sapt au timp sa se reduca. Daca medicul era sigur pe el ca totul este ok, asta este bine.

In alta ordine de idei, da, probabil din cauza ca placenta este inca irigata cu sange, procesul de resorbtie este mai lent. Bine ca nu ai probleme (infectie sau altceva)! Tin pumnii!

22+

Mergi la inceput

Mirtha ai dreptate, ne facem alte griji! Sa vedem ce spune dr. Dr. mea este destul de panicoasa si imi induce si mie starea ei! Oricum, eu nu doresc sa imi ascunda nimic, chiar daca nu este "de bine".
Dr. Herghelegiu din Buc. a fost cel care mi-a inspirat incredere si profesionalism!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha dumireste-ma 'Oricum l-am rugat pe sotul sa faca un mic traseu in caz ca te razgindesti si pleci cu masinica' ??? explica ca eu sunt cam grea de cap si mai sunt si gravida
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Elilov cu metroul nu stiu exact. Nu prea circul cu metroul pt ca mi se face rau. Cred ca e si statie de metrou acolo (1 mai cred). Nu stiu nimic sigur si nu vreau sa te ghidez gresit.

Fetelor, vorbeati mai devreme de dormitul pe spate. Eu numai asa pot dormi pentru ca daca incerc sa stau pe o parte incepe bebe sa loveasca. Nu cred ca e o pozitie prea buna pentru el. Pe stanga oricum e exclus sa pot sta pentru ca pe partea aia e durerea mea de coloana. Deci...numai pe spate reusesc sa stau.

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Adica un mic traseu de la intrarea in Buc. pe bulevarde si stradute , stinga dreapta etc. pina la destinatie in termenii unei persoane care vede Buc. din afara. Noua ne-a luat ceva timp desi aveam harta Buc.Inte timp parte din strazi au fost inchise circulatiei iar pe harta ...nu figureaza ca fiind inchise circulatiei.
Alteori ni s-a intimplat sa nu sesizam ca trebuia sa facem drepta pe straduta x , pentru ca era o straduta fff.....ingusta , noi ne asteptam sa fie o strada obisnuita si am ignorat-o. Si in loc sa facem a doua la dreapta am facut a treia si iti imaginezi ca nu am mai iesit unde trebuie.
Pina la urma te descurci dar cu riscul de a intirzia.

quote:
Originally posted by elilov3

mirtha dumireste-ma 'Oricum l-am rugat pe sotul sa faca un mic traseu in caz ca te razgindesti si pleci cu masinica' ??? explica ca eu sunt cam grea de cap si mai sunt si gravida
20+Dimitrie

Mirtha 23+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ELI...iei metroul de la gara de nord pana la gara basarab...cobori acolo si te duci pe peronul spre 1 mai...si mai mergi fix o statie...
sper ca am fost explicita.

am eu tabel cu lunile de sarcina:

luna 1: 1-5 saptam
luna 2: 6-9 saptam
luna 3: 10-13 saptam
luna 4: 14-17 saptam
luna 5: 18-21 saptam
luna 6: 22-25 saptam
luna 7: 26-30 saptam
luna 8:31-35 saptam
luna 9: 36-40 saptam

20+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Anes i-am cerut in termeni destul de categorici dr. sa imi spuna daca vede ceva in neregula. Acum cit de mult mi-a respecta dorinta ..nu pot eu sa controlez.
Si daca a vazut ca sunt asa suspicioasa a intors monitorul spre mine . Sa se asigure ca vad si eu cam ce vede si ea. Dupa ce se lamurea ce si cum imi oferea si mie explicatii. Iti doresc sa fie bine si sa aduci vesti bune !

Carmendu iti pumnii sa se resoarba cit mai repede si sa elimini acest factor de stres. Cum spunea si Anes pin la 26 sapt. mai e ceva timp in care se poate rezolva problema.

Mirtha 23+ Eva

Mergi la inceput