*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*
Raspunsuri - Pagina 5
loren@ spune:
fetelor stau mai bine cu moralul..tocmai am recitit de cind eram gravida cu Bia si la 21 de sapt. aveam deja 11 kg luate..pe cind acum am numai 9,5...hi hi...poate am noroc si ma opresc si eu la 17 luate pina la final..poate!
Bianca Andreea
Larisa Elena21+
ginye55 spune:
Anes multumesc pentru sfaturi. Din pacate sotul meu e plecat o sapt. Eu sunt la mama, departe de casa mea, fara sot. Pana duminica mai e. Sper sa reusesc sa-mi stapanesc gandurile astea pesimiste.
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Alexa.1983 spune:
Otiliav...numele lui bebe este Deniel ( ptr moment )....multumim ca ne-ai trecut pe lista..pup fetele
...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA 20+ Deniel
andreyutza spune:
ginye, parca am fi surori. si eu am niste vise....si rade al meu sot de mine. spune ca sunt copil dar voi ma intelegi, nu?
Mirtha am niste emotii pentru maine, la eco, la noul doc. mai ales ca am avut un vis legat de toata schimbarea asta a mea (de la un doc la altul) si asta inainte sa aflu ca o sa-l schimb. SPER ca visele astea sa fie din cauza sarcinii si nicidecum sa nu semnifice cu adevarat ceva rau.
Anes, bafta maine la eco. sa vi cu rezultate bune.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
14+
Mirtha spune:
Loren deci stam bine la capitolul greutate. Deocamdata . Mie de cca.3 zile incoace mi-a venit o foame incredibila. Nu inteleg de ce dar este o senzatie aproape coplesitoare. Foaret rar am avut senzatia asa acuta de foame. Sper sa reusesc sa ma controlez si sa ma mentin in limite rezonabiel , adica 12-14 kg pina la final.
Andreyutzastiu prin ce emotii treci acum. Mi se pare ca se opreste tipul in loc pina se dau primele informatii despre bebe. Chiar daca acum il simt miscind . Asta nu e o garantie ca e totul ok.
Sunt absolut convinsa ca visele rele sunt generate de transformarile foarte profunde de sarcina , de tot soiul de intrebari si framintari pe care le aduce implicit iar la toate acestea se aduaga si problemele nostre de zi cu zi si alte , alte emotii cum sunt cele cauzate de schimbarea medicului. Tinem pumnii sa fie bine !
Mirtha 23+ Eva
Mirtha spune:
Anes bafta multa , multa la eco ! Avem sarcini apropiate ca virsta deci ne putem oarecum orienta ref. la parametrii.
Mirtha 23+ Eva
elilov3 spune:
fetele o intrebare stie cineva cum se ajunge la Hiperclinica Medlife din Grivita. ma intereseaza din Gara de Nord....metrou, autobuz.
eu deja imi fac griji in leg cu drumul de pe 17 iul. cu ce o sa merg cu trenul, cu autocarul, uff stres si iarasi stres
cineva intreba in ce luna esti la 22 de sapt ete lamuritiva http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap22
20+Dimitrie
ginye55 spune:
Andreyutza te inteleg foarte bine.
Elilov pentru MedLife iei orice troleu din statia de pe Calea Grivitei(Gara de Nord). Nu stiu exact cate statii (6-8) sunt pana la clinica, dar troleul are statie chiar acolo. Se vede clinica pentru ca e chiar la strada. Sper ca am fost destul de clara.
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze
carmendu spune:
ginye - exista un aparat de tantari la chicco fara pastile, fara lichid, cred ca e ceva cu ultra sunete. cautati-l pe net. e foarte eficient si o sa fie bun si in camera lui bebe.
anes - cele 3 chisturi de plex coroid despre care sunt ingrijorata sunt niste formatiuni pe creierul bebeului in evolutie. nu are nici o legatura cu ceilalti embrioni. in mod normal ei trebuie sa re reduca pe la 26 de sapt, dar ingrijorarea mea era ca ei in loc sa se reduc a, se inmulteau!!!!
nu ne ramane decast sa asteptam.
otilia - cei 3 embrioni redusi nu s-au resorbit. medicii se asteptau sa aiba o evolutie mai rapida. arata ca niste embrioni de 10 sapt (eu am facut embrioreductia la 11 ssapt) si sunt situati in stanga jos. apoi problema e ca placenta mai e inca putin vascularizata. poate a de-aia nu s-au resorbit. si in cazul asta trebuie sa asteptam.
19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
ginye55 spune:
Carmendu
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Nepotelu'
Poze