*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor !
Multumesc Otiliav ,Ancaoradea si Futuremother (sper ca nu am omis pe cineva) pentru lamurirea cu durata concediului pre si postnatal...deja imi fac calcule .
Felicitari Maria_K pentru sarcina si faptul ca te simti bine...tine-o tot asa .
...gata acum ma apuc din nou de lucru doar sunt la servici !

ps. of am emotii pe deseara la eco sa vad ce fotbalist/fotbalista voi avea ...doar l-am carat cu mine la toate meciurile Romaniei in Elvetia ...cred ca va iesi cantand "Hai Romania...hai baietiii haideeeeeee !! "

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, asta noapte, am avut dureri si contractii... Mi se intarea burta, asat ca niste spasme. M-am speriat foarte tare, iar astazi nu m-am dus la serviciu. Am luat un Utrogestan (recomandat de dr. si un Magne B6). No -spa nu am luat pt. ca incetineste peristaltismul intestinului si eu cum sunt taaare constipata, numa asta nu imi trebuie. Oricum, daca dimineata nu imi treceau, luam, bineinteles!
Ieri la control, cand i-am spus dr. despre astfel de simptome pe care le am uneori, mi-a dat Gynipral si Utrogestan. Nu mi-a dat No-spa din motivul amintit anterior.
Acum sunt mai bine!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Anes,ai grija, stai la pat, fara efort cateva zile si urmeaza tratamentul dat de medic.Sanatate multa!

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Anes sanatate multa....se mai intampla si crize d'astea....cu putin repaus se rezolva...

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 20+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes si ginypralul da reactii ciudate...eu zic ca si Nospa ar trebui luat cind ai contractii!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

loren@ stiu ca Ginipralul da reactii secundare nasoale, de aceea am hotarat ca il voi cumpara ca sa il am pt. orice eventualitate. In caz de criza voi lua, nu zilnic.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamicutzele!

Azi ma duc din nou la MF pt prelungirea concediului medical, sa vedem cate ore mai stau si azi pt nenorocita aia de hartie...cel putin bine k merge si sora mea pt prelungirea prenatalului, deci nu o sa fiu singurica. Si pe urma ma duc si pe la mami ca doar e in zona si mi-a gatit mancarica mea preferata...nu spun ce ca sa nu trezesc pofte.

Darling si Andreyutza felicitari pt vizita la eco si pt rezultatele de la eco.

Ramo vroiam sa-ti explic cum e cu recolarea pt urocultura, dar vad ca ti-a explicat deja Ancaoradea foarte bine.

Wow Lorena ce frumoasa esti si ce bine-ti vine rochia!

VA pupic si sa aveti o zi frumoasa!

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Futuremother, Cris703, va rog sa scrieti DN, UM si DPN pentru a va trece in lista.
Amyacatrinei, de la tine mai trebuie DN si UM ca DPN-ul l-am trecut in lista.
Darling, ai avut o ovulatie tarzie? Intreb pentru ca dupa UM puteai sa ai un termen mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, mai am o nelamurire referitoare la urocultura.Se recolteaza din prima urina de dimineata, da? Dar daca eu ma trezesc noaptea o data sau de 2 ori si fac pipi pe la 1 si pe la 4-5 sau 6, cum mai recoltez la 8 ca sa merg la laborator?Adica ma refer la faptul ca nu mai e prima urina de dimineta....

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes in caz ca trebuie sa iei ginypral (sper sa nu fie nevoie) ia totusi o jumate de pastila. E destul de greu de suportat. Eu cat am stat internata mi s-au facut perfuzii cu ginypral si imi dadea niste palpitatii si tremuraturi foarte nasoale. Plus ca o juma de ora dupa tb sa stau intinsa pentru ca eram f ametita.

ginye 23+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput