Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, nu stiu despre Luny, dar si eu m-am lasat brusc, de la un pachet si jumatate...iar mie imi PLACEA sa fumez, nu fumam de stres ci de placere, singura ca sa imi "limpezesc" creierii (fals!), cu altii ca sa fie conversatia mai faina. Pot spune ca doua-trei saptamani au fost groaznice, DAR, te rog chiar spune-i sotului, de la o zi la alta va fi tot mai usor. Exista niste binecunoscute "cravings", momente de imensa pofta, este insa demonstrat stiintific ca ele dispar in 7 minute si asa e! Daca rezista acelor momente, care din zi in zi sunt mai rare, va fi absolut ok. Eu n-am folosit nici pastile, nici Nicorette, nici plasturi, nimic. Doar citind de aceste momente si cu mare vointa de a trece peste ele am reusit...de acum ma intreb cu uimire cum am putut baga SAISPREZECE ani acele porcarii in gura! Daca el chiar vrea sa se lase, sa fie CONVINS ca va reusi! Dealtfel e stiut ca barbatii se lasa de fumat mai usor ca femeile.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, vazut poze, placut poze

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Tot pt Clau: tu ii dai suculetul de mar separat de morcov? Eu le amestec! Si nu le pune in bibe, a zis si Tuchi si mie doua prietene mi-au zis ca ma roaga cu cerul si pamantul sa nu-i dau cu bibe, oricat de greu mi-ar fi cu lingurita la inceput, pt ca apoi nu mai scap de bibe. Si intr-adevar m-am chinuit cu lingurita la inceput dar e din ce in ce mai bine, cum pove si Ioana.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

S-a uscat cafeul in mouse si merge rotita, nu-i mai zic nimic randunoiului . Pe chestia asta va fac cinste cu un:
CAPITOL NOU!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, Naty, multumesc mult de raspunsuri. Deci se poate, la el este a treia zi fara, cred ca de altfel si cele mai grele. Il vad ca se frichine si noaptea...I-am zis si eu ca in fiecare zi va fi putin mai usor.., sper sa reuseasca si sa nu se intoarca la ele.

Schimbare de planuri again, plecam in seara asta!!! Randunoiul trebuie sa ajunga maine dimineata in Germania asa ca zbor la facut bagaje. Daca nu mai apuc sa intru azi, va pup pe fiecare in parte de o mie de ori si pe puiutii din dotare, o sa-mi fie tare dor de voi. Nu stiu exact cand ma intorc, depinde de Rebecca si de cat de mult poate sa stea randunoiul fara noi...Initial a zis ca duminica vine si ne ia, dar i-am zis no way!!!! Eventual duminica viitoare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchisuper pozele,.Sunt mortali aia mici imbratisati sau in patut.
Clauam ajuns la 50 ml , cam 10 lingurite.Si pentru ca nu imi dadeam seama niciodata cat anume mananca din cele 10 lingurite ca putea sa storc barbetica dupa ce terminam de uda ce era, ieri am us in bibe sucul si am pus tetina de cereale.L-a ras intr-o clipita.Deci , in urma experimentului au rezultat urmatoarele:
1.ii place, nu d-aia scuipa
2.nu stie sa manance cu lingurita, d-aia scuipa
3.nu are niciun efect secundar (diaree, gaze) chiar daca ieri sigur a mancat 50 ml
De azi revenim la linguritadesi tare bine a fost ieri cu bibe
Asa, acum sa-ti zic.Doctorul a zis "pina ajunge la 12 lingurite" de unde trag eu concluzia ca asta-i cantitatea maxima deocamdata.A mai zis si scrie si-n Capraru ca piersica e f buna pt cei alimentati artificial ca previne anemia (contine fier) si d-asta eu ii dau piersica. A mai zis sa nu schimb si sa nu combin ca ei au nevoie de stabilitate.Daca tolereaza bine un suc sa continui cu ala "o vreme".Deci pina ma intorc din vacanta ii dau piersica (sa vad daca oi gasi Hipp de piersica pt ca in deplasare vom incerca Hipp n-am ce face).Si vreau sa zic ca datorita faptului ca la piersica pulpa e moale comparativ cu marul sau morcovul, sucul obtinut e un fel de nectar.Dar merge bine, e ok.In mod normal de acum ar fi trebuit sa incepem cu supa de legume ingrosata treptat.La noi, fara cereale ca tipul e supraponderal
Ca sa vezi ce intrebare simpla si catamai explicatia
Cu fumatul e greu, ai grija.Si omu' meu s-a lasat brusc acum vreo 5 ani si a fost ingrozitor.Capatase obiceiul sa faca mereu cate ceva ca sa nu fumeze, se ridica de la masa si se ducea direct in lada cu scule , te miri ce-si gasea de reparatPe sosea a devenit agresiv, bombanea intr-una....cu asta a si ramasS-a ingrasat vreo 10 kg instant....nu-i de gluma, iti trebuie si tie rabdare ca in principiu vei avea un pic de tras.

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by natynic

Clau, nu stiu despre Luny, dar si eu m-am lasat brusc, de la un pachet si jumatate...iar mie imi PLACEA sa fumez, nu fumam de stres ci de placere, singura ca sa imi "limpezesc" creierii (fals!), cu altii ca sa fie conversatia mai faina. Pot spune ca doua-trei saptamani au fost groaznice, DAR, te rog chiar spune-i sotului, de la o zi la alta va fi tot mai usor. Exista niste binecunoscute "cravings", momente de imensa pofta, este insa demonstrat stiintific ca ele dispar in 7 minute si asa e! Daca rezista acelor momente, care din zi in zi sunt mai rare, va fi absolut ok. Eu n-am folosit nici pastile, nici Nicorette, nici plasturi, nimic. Doar citind de aceste momente si cu mare vointa de a trece peste ele am reusit...de acum ma intreb cu uimire cum am putut baga SAISPREZECE ani acele porcarii in gura! Daca el chiar vrea sa se lase, sa fie CONVINS ca va reusi! Dealtfel e stiut ca barbatii se lasa de fumat mai usor ca femeile.

Naty
Iulia mea

ha, exact, exact, intr-un gand, iar!!!
la fel si eu, nu am luat nimic, doar vointa proprie in spinare!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput