Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

La multe lunisoare puiutilor sarbatoriti azi!

La multi ani Remaliss!
Naty, si mie-mi pare rau ca n-o sa mai fiu pe crenguta, o sa-mi fie tare dor de voi.

Simo, imi pare rau ca nu sesimte bine barosanelul. Bine ca mergeti la doctor, hai linisteste-te.

Noi tocmai am papat suculetul de morcovi, 6 lingurite. M-a sunat randunoiul ca plecam maine dimineata la Pitesti, nu in seara asta, asa ca mai am timp cu bagajele...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, cat am stat la mare m-am tot gandit daca i-a iesit rebeccai dintisorul!
N-am timp sa recuperez acum 5 capitole, dar sunt curioasa rau!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, nu a fost vorba de dintisor. Am fost a doua zi la pediatru si nici vorba de dinte...Cine stie ce-o fi avut atunci!!
In schimb i-au dat dintisori micutei lui Cleme!!!! Deci tot avem primii dintisori de pe crenguta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, Rebeccai nu i-a iesit dintisorul, dar i-au iesit Dianei de Cleme doi!!
Simo, vezi ce zice dr de Barosanel, lasa ca va trece dar probabil nu mai faceti azi vaccin...ceea ce nu-i asa o nenorocire!
Am varsat cafea pe mouse si nu se mai deruleaza pagina de la rotita! . cum ii zic eu randunoiului? Ca mereu ma cearta ca tin cafeaua langa laptop!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty nu-i spune. Desfa-l si curata-l foarte bine, cu betisoare de urechi si alcool.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

delphi, iesi din umbra
mimo, mersi de pont cu Ghencea, se duce tot dupa canapea si fotolii, sper sa nu-l mai care pe al meu pana acolo anapoda..sa se duca la Tineretului ca tot aia e cred..acum a coborat Liv dupa scoica pt ca Mufa plange ca il pun in pat la el..vrea numai sa vada si sa fim cu el!..si trebuie sa il invat ca lumea in scoica ptr drumul la greci!
mihuta, si Mufarina e cu pumnii in gura mereu, gasesc ei solutii sa ii indese ca lumea acolo!
clau, multa bafta la bagaje, si randunoiului la lasat tigarile!..acum 5 ani m-am lasat si eu,tot brusc,mi s-a pus pata, faceam si sport si era deja nasol.. si fumam un pachet jumate aproape/zi..asa ca stiu cum e!
tuchiii!! abia astept sa pove...si noi plecam 3 zile la mare, pe 12, sa stiu si eu cate ceva din experienta ta...l-ai bagat la apa pe Sebaceu?aha, am citit!
naty, simtisem eu ca nu esti tocmai linistita si eu una am fost mai rezervata in comentat, dar sa stii ca ma bucur ca ai gasit cauza si ca se repara, asta e cel mai important!..despre Ghencea, soacra-me vrea canapea+fotolii..si, draga, ei nu i-a placut nimic la ikea!!
simo, offf, pup Barosanel racit sa se faca repede bine!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am trecut la Huggies nr 3!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

pucca asa ma stresez si eu cu papica...mi se pare ca nu papa destul... cand 800, cand 600 pe zi...dar saptamana asta a luat 300 gr.

naty felicitari!

ma duc sa pap...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Pucca, nu pot sa-l desfac...mai bine iau altul! Dupa cum se vede, inca n-am plecat...Ca Iulia are chef de joaca

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

quote:
Originally posted by underqueen

pucca asa ma stresez si eu cu papica...mi se pare ca nu papa destul... cand 800, cand 600 pe zi...dar saptamana asta a luat 300 gr.

naty felicitari!

ma duc sa pap...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Bianca mea i-a maxim 150 g pe saptamana. O s-o cantaresc si eu azi.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput