Mamici din Arad (101)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzica spune:
Moni, fiecare deschide subiect nou cu userul ei. Era un nick comun, dar nu l-am folosit, nici nu stiu parola. Parca Alina33 a fost cu ideea cu usr comun, dar nu s-a folosit dacat foarte putin.
Tudor are rosu in gat cu puncte albe. Nici nu ma mir ca i-a luat Cipri 2 inghetate una dupa alta duminica.
monica70 spune:
GABI pai atunci cum fac sa copiez prima pagina cu linkurile? Ar trebui sa editez sa le pot copia,nu? Si poate edita numai cel ce-a deschis subiectul sau cine ii stie parola ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabitzica spune:
Dai "reply with quote" la prima postare din capitolul care vrei sa il inchizi, dar nu duci oeratiunea pana la capat ci selectezi tot mesajul si dai copy, dupa care "paste" la prima postare din subiectul urmator. Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa.
monica70 spune:
Aha,m-am prins,sper sa nu uit pana o fi cazul
Noapte buna
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Moni, asa deschidem si noi, dam copy-paste la listuta dupa ce dam quote intai. No ti-a explicat Gabi mai bine.
Gabi, imi pare rau de Tudor? Ii dai antibiotic daca are puncte albe?
Si Adelina mi-a facut putina febra azi dimineata pe la 6, azi n-a mai avut, sa vedem ce urmeaza....A, si cand s-a trezit la amiaza ii era rosu un ochisor si avea secretie alba, i-am pus Tobrex picaturi. O suspectez ca-i ies ceva maselute ca e tare maraita, noaptea se trezeste plangand si-si baga degetele in gura.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Moni
La multi ani, multa sanatate si mult noroc si scuze de intarziere dar abia acum am vazut ca te-au felicitat fetele
Multa sanatate celor bolnaviori! Doar n-ati crezut ca Raul e mai prejos? NUUUUUUUU, ii curge si lui nasu ca doar numa inghetata vrem sa papam
Au inceput reducerile la redoute? eu nu-mi mai stiu parola
cristinacsa spune:
Moni, La multi ani! si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
Multa sanatate bolnaviorilor.
Si pe Ale a durut-o urechea aseara, de la apa banui...
Clau, da au inceput reducerile...
Cristina si gemenele
gabitzica spune:
Alina nu ii dau antibiotic la Tudor, doar homeopate. sper sa ii treaca.
Ildi!!! Cum e burtica? Mai rezisti?
Carmen?
Diana tu nu mai zici nimic?
Clau ce ai mai rezolvat cu banca? Te-am mai intrebat dar nu ai zis nimic.
niko_26 spune:
Ceau!
La multi ani Moni, si felicitari pentru examen.
Felicitari DUcky pentru bebe, sarcina usoara fara evenimente iti doresc si eu.
Am fost la doctor si a zis ca s-ar putea sa fie baietzel la mine in burtica; a vazut el ceva , dar oricum nu-i nimic sigur, ca a stat bebe picior peste picior.
-am bolnaviorii sa se faca bine.Noi suntem ok.In wekend tot pe la Firiteaz.Ar fi fain sa ne intalnim intr-o zi la Ghioroc la balaceala.
Claudelu spune:
Gabi, probabil ti-ai dat seama ca am cam evitat sa raspund, nu? Problema cu BRD-ul s-a rezolvat dar suntem in discutii cu cineva si dupa ce venim din concediu hotaram daca-i actionam sau nu in judecata.