Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Musettepink, eu tot cu Cord blood center din cluj am vb si mi-au trimis contractele acum o luna prin curier...le-am semnat si trimis inapoi abia sapt trecuta. Acum astept kitul.

Eu zic sa mai suni inca o data...poate nu au inteles cum trebuie ca ei recomanda semnarea contractelor in luna 6-7 ca sa fie suficient timp sa iti trimita kitul sa il ai si in caz de nastere prematura.

Eu zic sa mai dai un tel sau sa completezi pe site datele de contact. Eu am completat pe site si a doua zi m-a sunat cineva.

Multa bafta si sanatate!

31+
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alexa merci mult.Si eu m-am mirat ca mi-au zis asa de tarziu si chiar i-am spui tipei ca mi se pare cam tarziu si atunci a fost ea de acord sa-mi trimita pe mail contractele dar vad ca nici asta nu a facut.Mai astept o zi si daca tot nu trimite ma inregistrez pe site.Merci mult!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!

29+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Andy stiu ca secretile sunt mai abundente acum in trim 3 dar am auzit de cazuri cand poti pierde lichid picatura cu picatura si sa nu-ti dai seama,mai nou asta este spaima mea.

Musette n-am auzit in viata mea de asa ceva!! Linisteste-te si intreaba-ti doctorul!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Diana, referitor la placenta, stiu ca 3 e maxim si ca se incepe de la 0. A mea e in limite pentru varsta sarcinii, sa vedem ce va fi de acum incolo.

Gandurile negre oricum raman pentru ca e imposibil sa ma detasez, astept sa treaca saptamana aceasta si vom vedea saptamana viitoare daca micuta noastra creste sau stagneaza.

fetele. Haideti sa vorbim despre chestii mai vesele

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

300 m-as bucura sa nu fie adevarat,asa am citit si eu pe net de o mamica care a pierdut incet incet si cand s-a dus la spital nu mai avea lichid deloc,o sa-l intreb pe dr la urmatorul consult daca se poate asa ceva.Asa imi trebuie daca ma apuc sa caut prostii pe net,ce-si face omul cu mana lui.....

29+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:

300 m-as bucura sa nu fie adevarat,asa am citit si eu pe net de o mamica care a pierdut incet incet si cand s-a dus la spital nu mai avea lichid deloc,o sa-l intreb pe dr la urmatorul consult daca se poate asa ceva.Asa imi trebuie daca ma apuc sa caut prostii pe net,ce-si face omul cu mana lui.....

29+LUCA

Asta se poate intampla cam cu o luna inainte de nastere de exemplu, cand se rup membranele, dar nu iese tot lichidul amniotic dintr-o data. Am citit insa ca doctorii pot mentine o srcina cu membrane rupte si cateva saptamani, pentruc a se produce lichid in continuare. SIgur fata de care ai citit tu avea si alte probleme.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici!
Anca , ufff prin cate emotii trebuie sa treci!!!Dar lasa, ca totul se va termina cu bine, Carla este o fetita sanatoasa si luptatoare si te vei convinge de asta cand o vei avea in brate
Moni, iti tin pumnii pt. ecografia de azi si sa ne aduci numai vesti bune. Ca sa-ti explic cum ajungi la Sanador victoriei trebuie sa-mi zici din ce directie vii. Oricum, sunt indicatoare care te ghideaza.
Voua medicii v-au mai recomandat o alta ecografie intre cea de morfologie fetala si cea de 31-33 saptamani? Mie nu... si cand ma gandesc ca ar trebui sa astept 2 luni fara sa stiu ce face bebelina nu prea imi surade ideea.

Andreea
26+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

'neatza!

Anca, eu ti-am zis aseara ce aveam de gand. Nu mai insist ca un subiect prelungit devine dureros de apasator! Gresesc?

Monica, din piata Victoriei, o iei pe langa un Gregory's sau pe lg City Pharma, pe Strada Buzesti, de-a lungul liniei de tramvai. Mergi cam 100m, o sa vezi niste blocuri in constructie si o biserica pe dreapta. Te opresti pana in biserica, pe aceeasi parte, dreapta, vei vedea clinica Sanador, pe un teren viran. Dezolant, dar acolo este.
Pe harta cauta strada Iacob Felix.
Sper ca ti-am fost de folos! Bafta la Herghe! Eu una nu pot sa il sufar, e glacial, inuman! Sunt curioasa tu ce vei zice!

Nerantula, iti tin pumnii sa scapi de nenea asta H!

Pooop fetele!!!!!!

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:

Andy stiu ca secretile sunt mai abundente acum in trim 3 dar am auzit de cazuri cand poti pierde lichid picatura cu picatura si sa nu-ti dai seama,mai nou asta este spaima mea.

Whaaaaaaaaat? Get real! Nu mai citi asemenea aberatii, mai Musette! Si eu citesc unele lucruri si ba ma minunez, ba lesin de ras, dar...lmaginatia umana e bogata! Stai calma, fetita! Medicul tau nu a cazut din scaun cand i-ai zis asa ceva?

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva si iti multumesc pentru mesajul de aseara. Chiar nu mai vreau sa vorbesc despre asta acum, ai dreptate. Stau cu voi de povesti si ma bucur cand vad ce reprezentatie da micuta mea in burtica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput