Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..azi am facut curatenie, am mers sa fac baie (dus), am iesit...si pe prosop a ramas sange...maro asa...dar nu dop..
...am mai stat putin...si am mai verificat cu h igienica..la fel...bebe e super agitat...am vb cu dr...mi-a zis sa stau in pat, daca incep contractiile, se rupe apa, merg la spital in noaptea asta, daca nu...maine dim la ora 8:30
...daca mi-a trebuit curatenie......mi-e cam frica...

..poate totusi nu nasc acum....macar saptamana asta sa mai stea in burtica...

Cami 37s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Tecky la mine scurgerea e maronie asa cum este de obicei in ultimele zile de menstruatie si tre sa stau cu absorbante zilnice tot timpul ca altfel ma patez. de ieri a inceput sa fie asa.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 40s1z (biologic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Dragele mele multumesc frumos pt. tot ce ati scris , mi-ati fost de mare ajutor . I-am dat lui Rayan Sab si deocamdata a adormit binisor nu stiu pe ce baza .
Cred ca am sa continuui cu cate 12 picaturi de 3 ori pe zi pananu maiam, sau nu stiu inca cat sa ii dau .
Succes tuturor in prag de nastere , astept cu nerabdare vesti bune .
Eu ma duc la culcare ca de la 4 azi dimineata nu am mai dormit .
Va pup dulce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANKA si eu cam tot la fel stau la kg si cm (plecata de la 65)si mai am pana sa te ajung la saptamani, asa ca...mai conteaza? fetele sa ne fie sanatoase!!!! PUPICI

ANAXENA e de inteles, chiar ma bucur ca ai o fata cumintica si ce sa spun esti ocupata cu cel mai frumos lucru...PUPICI la fete!!!!

Eu am fost la o plimbarica singura, fetelor simteam ca nu mai ajung la destinatie, ma misc ca un urs si ma doare mijlocul la fiecare pas....si apropos de comentarii despre burta...mi-au zis destule persoanae "tu sigur nu ai 2 acolo"?, eu sincer nu mi vad burta mare, tot imi zic ca putea fi si mai mare...

gata, la culcare...CAPRI tu esti de invidiat...BRAVO!!!!

NOAPTE BUNA!!!!

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAMY ai grija, eu nu vreau sa scot majoretele....sa stai linistita da? Sa-l mai tii un pic pe bebe, pupici si curaj, eu mai stau pe aici daca vrei sa te mai linistesti vorbind...

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura eu cand iti zic ca vom fi colege de salon nu ma crezi si cine stie poate vom sta si in aceeasi sala de travaliu.
Gabriela la fel este si la mine dopul.Tie in cat timp ti-a zis dr ca nasti ca eu nu mai am rabdare?
Camy mai lasa curatenia si efortul daca vrei ca bb sa mai stea acolo in "garsoniera " lui.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Gini, si eu zic, cum au zis si fetele...sa ceri si o a doua opinie si sa nu te alarmezi pana nu stii ceva sigur

Irinuca, la multi ani !!!!Sa fii sanatoasa si fericita cu familia ta si cu bb!!

Ma gandeam si eu ca Tecky e cu Ralucutza acum...Nu mai zic de Mada si de Amira...Da las ca vin ele

Pai Ankule, ati schimbat numele in Erika sau ramane tot Ligia???

Camy, bine ca te-ai vazut cu sacii in carutza si ca ai terminat curatzenia...

Ce se intampla cu Bujooooooooo?????????????

Ana, bine ca nu ne-ai uitat, ma gandesc ca e normal sa-i acorzi toata atentia Mariei si sotzului tau si sa te odihnesti cat de mult poti...

Am pus si eu niste cornuri cu branzica dulce la cuptor si va citesc...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Narcisa ce de bunatati gatesti.
Roxana stai linistita ca dupa ce vom naste eu si Ankalaura iti vom spune exact de ce am avut nevoie in spital.Asa informativ iti pot spune ca dr mea mi-a zis sa am la mine:pampersi,servetele umede,hainute pt iesirea lui bb din spital, spray cu lidocaina,supozitoare cu diclofenac si mi-a dat o reteta sa cumpar fiole ce se numesc maleat de ergometrina - ce ajuta la curatarea organismului,mai exact de lohii dupa nastere.Atat mi-a zis ea sa am la mine dar bineinteles ca eu mi-am luat mult mai multe:absorbante,vata,fasa,bepanthene,ulei de corp,gel dus pt bb,5 perechi chiloti,sosete.....mai multe dar acum nu-mi mai amintesc ca am facut bagajul de mult.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Tecky mie mi-a zis ca pot naste oricand, adica si acum si peste
cateva zile, eliminarea dopului nu coincide neaparat cu declansarea travaliului, la mine oricum e si colul inchis. acum el ar fi vrut sa raman in spital sa ma tina sub observatie dar era foarte aglomerat spitalul si nu aveau nici rezerve cu plata nici fara plata si nici locuri in saloanele cu 2 paturi. asa ca am hotarat sa vin acasa si sa sun maine sau miercuri sa vad cand se elibereaza camere.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 40s1z (biologic)

Mergi la inceput

Gabriela si mie mi-a zis dr ca pot naste oricand dar la mine au trecut 2 zile de cand a inceput dopul sa curga.Parca nu mai avem stare nici eu nici sotul,vrem sa vina fetita noastra odata.
Presimt ca in noaptea aceasta ori eu,ori Mada ori Gabriela vom naste!Vedem noi maine daca am presimtit bine.
Ma bag la nani,v-am pupat pe toate

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput