Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
Multumesc pt urarile de sanatate, .
Va pup pe toate, somn usor,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
jadi spune:
La Multi Ani Ioana Camelia si sa fii fericita si sanatoasa alaturi de surioara si parinti!
Deni & Vlad & Tudor
cristina26 spune:
Va multumesc din suflet Karligutza, Anya20, Timi07, simo78, antoanela23, ghinez, Jadi, paticut, Valen, oaana, ddanagh, miillyy, andicu, alina.a ioanaiub si mna ca ne ati felicitat si v-ati gandit la noi in aceasta zi minunata. Am avut o zi frumoasa, desi nu am facut prea multe (am mancat in oras si am facut poze )~avem poze noi~. Ma gandeam sa stau treaza pana la 11:36pm azi in amintirea anului trecut. A trecut destul de repede acest an minunat. Petrecerea o vom avea pe 6 iulie, abea astept.
Ingrid a primit pasaportul, nu mai e mult si vom fi calatori prin lume. Asa ma apuca cate o frica de calatoria asta asa lunga, apoi imi trece si iar ma apuca si tot asa...
Va doresc tuturor vise placute
Antoanela23 si luna1 multa sanatate si din partea noastra.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
xerxe2005 spune:
Nu pot sa cred ce cuminte sta Ingrid cand face poze.
http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr
xerxe2005 spune:
Sunt nauca de cap.
Razvan nu a dormit mai deloc asta noapte. A avut febra, nici nu voia ceai sau biberonul cu lapte praf, numai la san se linistea cate o jumatate de ora, apoi iar se trezea si maraia si tragea de tzatza. Dimineata ma dureau sanii ingrozitor, daca a tras de ei toata noaptea. Lapte nu prea era, ma folosea mai mult pe post de suzeta.
Apoi de la ora 1 la 2 l-am plimbat prin camera.
Cred ca iese vreun dintisor, intr-un final. Sau cel putin asa sper.
Dimineata nu mai avea febra si parea un pic mai vesel. Sper sa reuseasca soacra mea sa il faca sa manance ceva.
Si am intarziat la serviciu. Si mi s-a dezlipit o bareta de la saboti. Si am plecat fara bani la mine si nu am nici un card, ca le-am dat sotului sa cumpere materiale de constructii pentru casa.
Dar stiu ca va fi o zi buna. Si abia astept sa ajung acasa la puiul meu, sa il scot la plimbare, ca tare mult ii place sa vada masinile, carutele si oamenii.
Sa aveti si voi o zi buna! Pupic la strumfisori!
http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr
Miillyy spune:
Off, Alina, draga mea ,nu te mai supara atat! Daca si tu esti mama iresponsabila, eu nu stiu ce sa mai zic. Lasa ca trece si asta!
Deni, si eu ma gandeam sa trec la Humana 3, dar din aceleasi considerente am ezitat. Nu cred insa ca e vreo problema daca ramanem la Humana 2.Din cate am mai citit eu, e OK si dupa un an.
Nikole, ai un baietel superb. De fapt toti sunteti - ce e extraordinar e ca fiecare e frumos in felul lui.
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
nma spune:
Paticut ai un puiut tare frumos. E asa de dulce cand rade. Felicitari pt mers. Andra tot in 4 labe.
Alina.a imi pare rau ca nu a mers cu laptele praf. Poate reusesti data viitoare. Pup dulce ochisorul vanat.
Anya felicitari ca ai reusit sa o inveti pe Arina cu lapte praf. Si eu m-am simtit tare vinovata cand am renuntat la titi (la 9 luni jumate) dar nu se mai satura. Si acum cand ii e foame vine si ma trage de sutien.
Timi e frumoasa foc Sophie. Si mi-au placut palariutele.
Multumim pentru reteta. Eu cred ca o sa fac azi.
Dana laptele praf Nan e fara arona. Nici eu nu prea sunt de acord cu aroma. Am mare noroc ca Andra l-a acceptat foarte bine.
Eu la scutecele pampers am renuntat de ceva vreme. Andra se irita foarte tare de la ele.
Ce simpatica e Daria. Acum trebuie sa ai grija mai mare afara. Andra a reusit sa manance 2 furnici. Eu stateam linistita ca nu e mizerie pe jos, dar fata si-a gasit ce sa mestece.
Elena imi pare rau ca puiutul tau e asa de agitat noaptea. probabil ii iese un dintisor.
Nico, mami de Andra si Alex
nikole spune:
Alina.a pupam si noi ochisorul Elisei sa treaca repede repede.
Eu zic ca e imposibil sa-i pazesti atat de bine si non-stop incat sa nu experimenteze impactul su solul...zau ca eu una, stau numai in spatele lui Abastrel cand o ia la santosa, si tot se intampla ca sub ochii mei, la cativa cm. distanta sa cada din fund pe spate(sau daca e nervos se arunca el singur), si binenteles ca se loveste rau...pana ma aplec eu...si imi vine sa mor de nervi pe mine
nu stiu de ce, in ultimul timp recationez f tarziu, mi-am pierdut reflexele de agent
Luna si Anto, sanatate muuuulta si insanatosire rapida
Ingrid, La Multi Ani,fericiti alaturi de parintii tai, sa cresti mare , sanatoasa, sa fii mereu sun ocrotirea Domnului
L-am vazut si pe Miron a lui Paticut, un super carismatic cavaler, mi-au placut mult pozele in cadita...e cam baiatul lui tati, ii seamana leit:)
Si-am vazut-o si pe Sophie, o frumoasa domnisoara ce face o super pereche cu Elisa...mi-au placut mult pozele din Ro...
am mai vrut sa zic ceva dar nu stiu ce...
multumesc mult ptr cuvintele frumoase, ies ca Albastrel nu are stare, se cam invarte prin jurul gunoiului
Miillyy spune:
Am uitat le laud pe Timi si pe Sophie, desi v-am vazut toate pozele si tare mi-ati placut. Imi faceti pofta sa fac si eu o fetita...
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
andicu spune:
Neata!
Nikole, am vazut poze cu voi! sunteti de revista! Albastrel e o frumusete de copil, si voi la fel!!!
Xerxe, stiu ca nu e frumos sa razi de necazul altuia, dar ..pt partea cu "si..si..."; cat despre prima parte, si eu am avut 1/2 de noapte alba, adica de pe la 3.30-06.00 , al meu Duracell n-a dormit si pace! nici in brate, nici cu mine..cum il puneam in patut, se ridica in picioare! cred ca tot de la dinti, ca morfolea suzeta intr-una!
Dana, Daria e o scumpa! ce-o ajuta ea deja pe mamica ei!!!
Noi am trecut la Nestle Junior si l-a acceptat f bine, vad. Si eu am auzit ca celelalte formule ar fi mai dulci..
Cat despre Pampers..stiu si eu sa zic vreo 2 chestii pt care cred ca nu se mai vand..
Am si eu o intrebare: si acum, ca a implinit 1 an , putem sa-i dam ou intreg, miere, kiwi, etc??? parca tot nu-mi vine sa incep! Am vazut si Nestle Junior cu miere, cereale cu miere, cu ciocolata..parca as mai astepta..
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Birthday Boy