Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina(timi) sunteti atat de frumosi toti 3 si ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem si sa zic acum din inima ca mi-e dor de voi.sophi a crescut fantastic si e asa de dulcica...tu arati trasnet zau!ce mai, sunteti frumosi toti 3 ma repet.abia astept sa vina 25 sa o intindem si noi in croatia...si acum mi-am luat si eu aparatul foto mult visat,abia astept sa fac si eu tone de poze.
alina(anya)eu nu vreau sa o intarc pe eli, dar de la 9-10 luni cand a avut acea perioada cu muscatul sanului si refuzul lui, secretia mea lactata a scazut fff mult,am ajuns acum,la un an ca varsta a ei, sa iau galactogil si ceaiuri de stimulare dar degeaba...am pus-o la 2 ore la san dar daca nu vine cum vrea ea nu mai trage...in fine ma bucur daca suge 200 ml pe zi.tot am amanat momentul cand voi incerca sa-i dau iar lapte praf(atunci mi-a refuzat categoric orice formula)si m-am bucurat enorm ca a aceptat din prima acum.mi-a facut ca la carte tabloul de intoleranta la proteinele laptelui de vaca,a avut si tulburari respiratorii...sper sa tolereze macar o formula HA si sa o si accepte,am luat acum tot humana.ma gandeam acum ,dupa ce a trecut totul(adica furtuna din capul si inima mea ca am fost azi varza) cate mamici dau lapte de vaca direct la varste fragede si uite ca nici la un an multi dintre ei nu sunt pregatiti sa digere asa ceva....
si colac peste pupaza azi mi-a tras si prima cazatura din pat,e vanata la un ochi,azi m-am simtit ca o denaturata.....

am editat ,am scris execrabil,sunt obosita rau....de cand stau acasa parca nici nu mai stiu vorbi ,dar scrie....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

alina, n-ai de ce sa te simti vinovata...se intampla sa mai si cada astia mici. e drept ca iti vine sa mori de necaz...cunosc sentimentul. da-i cu niste gel cu arnica...iar daca ti s-a parut ca a fost o cazatura groaznica, ii poti da si granule de arnica CH 15 sau 30, dizolvate in putina apa.
iar cu laptele...mai asteapta putin si incerci iar cu formula. nu te gandi ca o infometezi, ca are peste un an si poate manca multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

INGRID!!!!!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina.a te rog sa imi zici mie persoana care este mama superperfecta si le face pe toate atat de bine incat nu se simte macar 1 data in viata iresponsabila. Eu ma simt iresponsabila de mai multe ori pe zi desi nu cred ca este cazul . Stiu sentimentul de neputinta pe care o sa il mai incerci si cu alte ocazii si acest sentiment te face sa crezi ca ai gresit cu ceva! Capul sus!

Am si eu o intrebare prosteasca, am zis sa trec si eu la Humana 3 ca a facut copilul 1 an si e mare dar descoper ca numarul 3 are tot felul de arome care sincer nu ma incanta sa le dau copilului si sa stric gustul laptelui. Ce mama ei de treaba fac? Pot sa raman la Humana 2? La mine asta e singura formula pe care mi-a acceptat-o!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

aman eu aman, dar daca mai aman, poate uit sau poate adorm
pana se face 23.36 cand Ingridutza face 1 anisor sa ne dregem vocile si sa ii cantam "La multi ani!" asa cum se cuvine.. sa fii sanatoasa si iubita, draga mica si voinica!

te asteptam pe aici, Cristina sa ne povestesti fericirea pe care ai trait-o la 23.36 in 2008!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pai Humana 3 are doar ceva mai multe vitamine. Cred, nu am cercetat compozitia exact dar la 2 fata de 1 erau schimbate proportiile vitaminelor si ceva in plus.
Am citit ca sunt multe mamici care continua cu 2 si dupa un an. Pana la urma si asta e tot lapte de continuare.
Noi suntem pe Humana 3 de o luna insa, din acelasi motiv de adaosuri as vrea sa trec pe Nestle Junior. Am inteles ca nu are nici o aroma.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Vad ca astia de la pampers au mai gasit o cale de reclama. E, oricum, mai 'placuta' ochiului. Cred ca le-au scazut drastit vanzarile de ne agaseaza asa. De ce nu or scoate solutia aia din ei de-i face iritanti? De cand au introdus-o nu prea mai cumpara lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

foarte bine zis; poate ca nimeni nu le-a spus de ce nu mai cumpara "Pampers"!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Hai sa va zic ce a facut Dariutza mea astazi. Mi-a dat rufa cu rufa din lighean si eu o intindeam pe sarma. A ramas la sfarsit cu o soseta si parca nu-i mai venea sa mi-o dea si pe aia. Se uita asa lung la ligheanul gol, la soseta, la mine...
Ulterior, in bucatarie, a deschis un sertar (pana acum nu reusea ca era greu) unde tin castroanele si mi le-a dat si pe alea unul cate unul. Intr-un final a trantit si unul pe gresie.
Fetelor, am pus-o. Isi baga nasul peste tooot. Ca sa nu mai zic ca fiecare scamutza de pe jos o baga in gura si o mai si mesteca
. In ultimul bag aspiratorul zilnic la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La multi ani, Ingrid!!!!! Nu stiu cat e ceasul la tine, dar banuiesc ca sunteti in mare chef. Asteptam poze.

Si ca veni vorba: am vazut Albastrelul si "gashca" lui! Ce familie frumoasa!!!! Nikole...fara cuvinte. A iesit din voi doi o minunatie de copil. Parca cand il priveam intr-un fel imi parea ca seamana cu tine, cand il priveam din alt unghi cu sotul. Bune gene ati avut, alea multe de roman, brazilian, japonez (daca mai tin minte), dar parca zic ca tot de la tine a luat mai mult.

Paticut, te asteptam ami des pe la noi. Chiar ma gandeam la voi...Ai un copil care emana bucurie. Pozele cu el m-au binedispus.

valen, multumesc de gadn bun. Asa e, m-am crizat mai mult la gandul ca pleaca sotul. Pana acum, asa grelut cum e, e bine. Si chiar simt ca perioada asta o sa ma apropie mai mult de Stefan, chiar daca nu o sa am asa mult timp sa-l alint, ca inainte. Cat despre negri...of! Grija asta imi mai lipsea!!!

Anto, Alina, jadi...multumesc si voua. Sunt mai bine acum. Si poate ca aveam nevoie de asa o perioada ca sa nu mai tot cred despre mine ca sunt o bleaga.

Alina.a . Sa treaca vanataia. Si toate relele sa se spele.

Simo, cam laconica pe aici. Te mai asteptam la povesti lungi. Asa...moldoveneste, la sfat.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput